Galatasaray Üniversitesi Rektörü Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe’yi Galatasaraylılar’ın kurduğunu ileri sürdü.
Radyospor’a konuşan Yarsuvat, “Maçlarda, Galatasaray’a yönelik esprili pankartlar açılıyor, ne diyorsunuz” sorusuna; “Galatasaray ile kimse alay edemez. Edirne’den öteye geçememiş kişiler yapar ancak bunu. Elimde dökümanlar da var; Fenerbahçe’yi Galatasaraylılar kurmuştur” şeklinde cevap verdi.
Fenerbahçe camiasından tepki Yarsuvat’ın açıklamaları Fenerbahçe camiasında tepkilere neden oldu. Sarı lacivertli yöneticiler, Yarsuvat’ı iddiasını kanıtlamaya çağırarak “Madem elinde bu yönde dökümanlar var, neden bugüne kadar sakladı? Çünkü aslında böyle bir şey yok. Bu iddia komik ve saçma” şeklinde konuştular.
yazik bende egitim yuvasi sanirdim okulu..... kullandigi kelimeleri o mevkide bir insanin agzindan duymus olmayi hayal bile etmek istemiyorum...yazik...
kulubu kimin kurdugu neyi degistirir ki...ezeli rakip bu iki takim...gs liler salakmiymis kurmus sonra karsilarina almis takimi....papazin cayirindan beridir variz..kimi kandiriyor o rektor bozuntusu...
gitsin biraz ders versin okulunda...isi gucu yoksa da emekliligini istesin spor yazari olsun....
Saçmalamış. Hiçbir dayanağı ve belgesi yok adamın.
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa
Saçmalamış. Hiçbir dayanağı ve belgesi yok adamın.
eğer bizden biri kurduysa bize yapalıbalicek en büyük kötülüğü yapmışnedir len bu çektiğimiz
quote:
Orijinalden alıntı: doors
eğer bizden biri kurduysa bize yapalıbalicek en büyük kötülüğü yapmışnedir len bu çektiğimiz
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Alıntıları Göster
YOK ARKADAŞLAR SİNİRLENMEYİN BEN SADECE İNTERNETTE DOLAŞIRKEN GÖRDÜM DE MERAK ETTİM NEDİR DİYE ZATEN BANA DA SAÇMA GELDİ BEN SADECE YORUMLARI OKUMAK İÇİN ŞEY ETTİM
YANLIŞIM WARSA DÜZELTİN YAFFFFF
quote:
Orjinalden alıntı: passion_kktc
Radyospor’a konuşan Yarsuvat, “Maçlarda, Galatasaray’a yönelik esprili pankartlar açılıyor, ne diyorsunuz” sorusuna; “Galatasaray ile kimse alay edemez. Edirne’den öteye geçememiş kişiler yapar ancak bunu. Elimde dökümanlar da var; Fenerbahçe’yi Galatasaraylılar kurmuştur” şeklinde cevap verdi.
Kulaksız Galip, kurmuştur, G,Saraydan ayrılıp, Merak eden Tercüman Gazetesinin yıllar önce verdiği spor ansiklopedisine baksın.
" Weee Wenerbahce, Galatasaray' ın Kaburga Kemiğinden oluşturulmuştur... İşte Cim Bom Komleksinin en büyük sebebi budur... Var oluşları bile b.izim sayemizde....
quote:
Orijinalden alıntı: antrapus
Kulaksız Galip, kurmuştur, G,Saraydan ayrılıp, Merak eden Tercüman Gazetesinin yıllar önce verdiği spor ansiklopedisine baksın.
" Weee Wenerbahce, Galatasaray' ın Kaburga Kemiğinden oluşturulmuştur... İşte Cim Bom Komleksinin en büyük sebebi budur... Var oluşları bile b.izim sayemizde....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: antrapus
al adam kaynak ta gösterdi...spor ansiklopedisinde varmış bniye kendinize yediremiyorsunuz anlamış değilim nedendir bu hırs işte varoluşunuz bile bi gs li sayesinde
quote:
Orijinalden alıntı: antrapus
Alıntıları Göster
quote:
....ızdan ansiklopedi uydurmayın
hem fransızlarda varmı o ansiklopedide anladııın sen...
hiç değilse kuran bir türkmüş, bunada şükür...
quote:
Orijinalden alıntı: Luaxelit
quote:
al adam kaynak ta gösterdi...spor ansiklopedisinde varmış bniye kendinize yediremiyorsunuz anlamış değilim nedendir bu hırs işte varoluşunuz bile bi gs li sayesinde
Alıntıları Göster
o zaman büyük takım hakikaten bunlar
tohumları sağlam
quote:
Orijinalden alıntı: JeuNe TuRc
tohumları sağlam
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: JeuNe TuRc
tohumları sağlam
quote:
Orijinalden alıntı: Taçsız_Kral
quote:
Orjinalden alıntı: JeuNe TuRc
tohumları sağlam
Alıntıları Göster
yok ya biz kurmamışızddır FB'yi, onlar Rum Ingiliz Sömürgesi...
quote:
Orijinalden alıntı: Melik
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
milliyetçinin bilinçsizi de herkese zarar böyle
quote:
Orijinalden alıntı: Melik
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Melik