Şimdi Ara

FIAT 500L mi FIAT BRAVO MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleten selam, kız kardeşime bu ay içinde araba alacağız. 11 ve 13 yaşlarında iki kızı var. Eşi vefat etti. Eski arabası Honda Jazz CVT idi. Benzin istasyonuna çok sık gitmekten bıktığı için sattı. Mutlaka dizel ve otomatik istiyor. Fiat Bayiinde satış temsilcisi yakın akrabamız. Punto ihtiyacını karşılamadığından (bagaj çok küçük) iki araba arasında çok kararsız kaldık. Fiat 500L 1.3 multijety rockstar dualogic (en dolusu) ile Fiat Bravo 1.6 Multijet Dualogic Easy (en boşu). Fiat Bravonun artıları performansı çok daha iyi, uzun zamandır var olduğundan muhtemel sorunlardan arındırılmış olması, yakıt deposu 8 litre daha büyük, Fiat 500Lnin artıları, donanımı çok dolu, diz mesafesi ve bagaj hacmi bravoya göre daha iyi, yakıt tüketimi çok düşük, 7 santim daha kısa olduğundan park etmesi daha kolay ama yeni çıktığından kronik sorunu olup olmayacağı tam bir muamma. İkisini de 54.000,00 TL ye alabiliyoruz. Honda Jazz CVT den sonra 55000.-TL yi aşmayan başka önerebileceğiniz dizel otomatik araba olursa da memnun oluruz. Yılda ortalama 20000 km yapıyor. Çok kararsız kaldık. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

• Bravonun iç hacmi bilindiği üzere dar. Ben o fiyata dizel otomatik c4 öneririm. iç hacmi diğer iki araca göre gayet geniş. 308 dizel otomatikte olabilir bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500L'nin dizel otomatiği 1.6MJet değil, 1.3MJet. En önemli dezavantajı bu çünkü araç baya ağır, 1400kg civarı. 1.3 motor o kasayı çekmekte zorlanacaktır.

Açıkçası Bravo 1.6MJet 120hp motoruyla daha mantıklı duruyor ama onun da üretiminin devam etmeme durumu var.

Bravo öneririm ama sıfır değil 2. el. 42-44 gibi fiyatlara 2. elde 2011-12 model cam tavanlı full donanım dizel otomatik Bravo'lar bulunabiliyor.
  • ben de benzer kriterlerle araç bakıyorum.
    500L benim listemde de var.
    bunun haricinde:
    citreon c4 confot plus 1.6 dizel mcp
    opel astra sedan 1.4t otomatik benzinli
    bunlar var listemde.değerlendirmek istersiniz belki.

• ATAKSEVER A kullanıcısına yanıt
    ben fiat 500 diyorum çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 12 Temmuz 2013; 11:53:28 >
  • bravonun iç hacminin dar olması avantaj çünkü bagajı geniş. en boşu olması kendisine yeterse tabiki bravo ama 2. elde çok kaybettirir 2.el bravo bakarım ben olsam.
  • bravo öneririm ama sıfır değil , ikinci el.
    ben öyle yaptım , menmunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle bravo derim.
  • 500L Rockstar'ın 0.9 benzinlisini düşündünüz mü? Dizel gibi yakıyor. Gerçi otomatik arıyosunuz sanırım...
    Çocukların 500L'yi daha çok seveceğine eminim.
  • fiat 500L 1.3 otomatik diyorum.

performansı gayet yeterli . 1.3 mjet in yüklü dobloyu dahi çektiğini hatırlatırım.

aracın ağırlığı da 75 kg sürücü dahil 1310 kg .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 12 Temmuz 2013; 12:24:57 >
  • Seat Leon 1.6 dizel, Citroen C4 1.6 dizel düşünülebilir. C4 yakıtta çok cimri olduğu biliniyor.

• Seat Altea 1.6 TDI DSG Style. Çok dolu, donanımlı ve geniş tam bir çocuklu bayan arabası. 55.000 fiyatı var. Hem de 1.6 motor.

• Fiat 500 L harika bir araç. Çok iyi bir iç-dış tasarıma sahip ve Fiat 500 kadar olmasa da kaliteli bir iç mekana sahip. iç hacmi inanılmaz geniş. Fiat mühendisleri küçük otomobillerdeki ustalıklarını bu araçta konuşturmuşlar resmen.

Ama ben bu 2 seçenekten Bravo derim.
    120 lik multijet ve sürüş dinamikleri açısından 500L den daha iyi tabii ki. Bagajı da 400 lt. easy donanım da fena sayılmaz. Kronik sorunu hiç olmadı zaten. 2014 te yenilenecek ama uzun yıllar fazla demode olmadan sahibine hizmet edecek bir araca sahip olursunuz.
  • 500L güzel araç tam bir bayan arabası kronik bir sıkıntısı da olacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Fiat 500 L harika bir araç. Çok iyi bir iç-dış tasarıma sahip ve Fiat 500 kadar olmasa da kaliteli bir iç mekana sahip. iç hacmi inanılmaz geniş. Fiat mühendisleri küçük otomobillerdeki ustalıklarını bu araçta konuşturmuşlar resmen.

Ama ben bu 2 seçenekten Bravo derim.
    120 lik multijet ve sürüş dinamikleri açısından 500L den daha iyi tabii ki. Bagajı da 400 lt. easy donanım da fena sayılmaz. Kronik sorunu hiç olmadı zaten. 2014 te yenilenecek ama uzun yıllar fazla demode olmadan sahibine hizmet edecek bir araca sahip olursunuz.

Yalnız honda jazz gibi yüksek tavan bir araçtan sonra bravo biraz basık gelir

ayrıca fiat 500 ailesine büyük önem veriyor.

a sınıfı 500 ün ne kadar üst kalite olduğunu siz de belirtmişsiniz

• İkinci el ve dolu bir Bravo.

• Isin icinde iki de cocuk olunca ben 500L derim.Aule kullanimunda daha mutlu edecegini dusunuyorum.Sehir icinde kullaniyorsa ve uzun yol yapilmiyorsa motorxa gayet yeterli.

• İki seçenek arasında 500L derim ama kendi tercihim 1.6 TDI DSG'li bir yeni leon olurdu. Liste fiyatı 56.000 tl yazsa da bayide alacağınız fiyat genelde daha düşük olur.

http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklu aile kullanımı ve yüksek performans beklentisi olmayan bayan sürücü dersek; bu ikisinin arasından 500L.

Jazz'dan sonra Bravo çok dar gelecektir. 500L çok daha ferah. Geçen gün işyerine test için getirmişlerdi, çok keyifli bir araç

Evet 1.3 multijet motor performans açısından zayıf, ama zaten öyle 0-100 hızlanma denemesi filan yapacağını zannetmiyorum. Daha zayıf olan motor, Doblo'yu bile taşıyabiliyor, çok az yakıyor. O motor piyasaya çıkalı çok oldu ve bilinen kronik bir sıkıntısı da yok. Unutmadan, 500L'deki 1.3 Multijet 75hp/190Nm olan değil, 85hp/200Nm'lik motor.

500L'nin bu sıralar Panaroma paketi hediyesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 12 Temmuz 2013; 13:45:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anne ve 2 cocuk ,tek istekleri genis ve az yakmasi,otomatik olmasi,55 limit

hb araclar olmaz,performans istenmiyor

tarif ettiginiz arac 500L , baska marka model bir arac bile bulmak zor,

belki scenic edc olabilir 55 e alinabilyormu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 12 Temmuz 2013; 13:48:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.