Şimdi Ara

FİAT BRAVA RÖLANTİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuda artık kafayı yemek üzereyim forumda ki benzer konuları inceledim ama tam olarak anlıyamadım. İstanbulda yaşıyorum.

Aracım fıat brava 2000 model bu ara sık sık rölanti dalgalanması yapıyor ustama götürdüğüm de bana boğaz kelebeği komple değişecek 350 lira dedi . Ama bi yapıyor bi yapmıyor bu dalgalanma daha çok dur kalk yapmaya başlayınca trafikde başlıyor . İlk sorum bunun çözümleri nelerdir nasıl yapacağız . 2. sorun bu şekilde kullanmaya devam etsem aracıma zarar verir mi .

Şimdiden teşekkürler

• Mesela yogun trafikte dur kalk sirasinda bosa atarken mi oluyor? Hani devir dusup sora normale donuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 15 Temmuz 2015; 18:20:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ateşleme sisteminde arıza bence. tam parçayı söyleyim ateşleme bobinidir denemeye burdan başlayın. değilse boğaz kelebeğini değiştirmeyin sökün temizleyin balata spreyi ile. bujilere baktırın basit ten yani ucuz parçalardan yükseğe doğru gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscebeci37

Merhaba Arkdaşlar ,

Bu konuda artık kafayı yemek üzereyim forumda ki benzer konuları inceledim ama tam olarak anlıyamadım. İstanbulda yaşıyorum.

Aracım fıat brava 2000 model bu ara sık sık rölanti dalgalanması yapıyor ustama götürdüğüm de bana boğaz kelebeği komple değişecek 350 lira dedi . Ama bi yapıyor bi yapmıyor bu dalgalanma daha çok dur kalk yapmaya başlayınca trafikde başlıyor . İlk sorum bunun çözümleri nelerdir nasıl yapacağız . 2. sorun bu şekilde kullanmaya devam etsem aracıma zarar verir mi .

Şimdiden teşekkürler

töranti dalgalanması boğaz kelebeğinden olabilir ben temizlettim düzelmedi sonra 0 aldım şu an sıkıntı yok
  • Hocam zamanında 99 model 1.6 palio aracımda vardı bu sorun.Sanıyorum motorlar aynı ve kronik bir problem çok can sıkıcı devir birden 3000 lere çıkıp birden stop ediyor.Neler çektiğinizi anlıyorum.Bana kafayı yedirtecekti.

Yaklaşık 5-6 yıl önce 1000 liraya yakın para harcadım. 2 defa rölanti motoru değiştirdim boğaz kelebeğini en iyi ustalara temizlettim kontrol ettirdim ama yok bir türlü düzelmedi. En son bir tanıdık vasıtasıyla bir ustaya yönlendirildim adam defalarca çözmüş bu olayı. Benim sorun aracın beyninden kaynaklandığı çıktı. Servis ozaman için 2000 lira civarı para istiyordu beyine.100 liraya yaptırdım ve birdaha hiç olmadı. Size tavsiyem öncelikle mutlaka bir beyin ustasına götürün aracı dediklerimi aynen anlatın. Bir baksınlar yanlış hatırlamıyorsam beynin içinde bir tane lehimde problem olduğunu ve tam iletkenliği sağlamadı için böyle bir sorun olduğunu söylemişlerdi.Ortak tam ne işlem yaptılar bilmiyorum aklımda kalan bu ve 100 liraya çözmüşlerdi.

• Şans hocam deneme yanılma yapacam 2 -5 bin TL haracama bile yapabilirsin. Bizde tek kapı bravo vardı sattik kurtulduk 2 lira masraftan sonra. Yine düzelmesi o ayrı mesele. Ustalar yine zengin olacak desene

• Devirde bişey yok dediğim gibi boşa atarken debryja bastığımda çat birden yükseliyor devir veya rölantiye gelmiyor 1000-2000 arası dolaşıyor bazen o arada dolaşırken tak rölantiye alıyor kendini tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT MAREA ABS ARIZASI
    17 yıl önce açıldı
    fiat marea hareret sorunu??
    16 yıl önce açıldı
    Fiat Doblo, Tekleme Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=35996572

Su konuya bir bakin. Muhtemelen sorununuz cozulur.

• Gaz kelebeği falan değil. Sorunun çözümü çok basit. Aracın rölanti valfine giden siyah bir kablo mu ne vardı . Orayı leğimle güçlendiriyorlar sorun kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.