|
Bildirim
Başlangıç fiyatı 93.500....
100.000 TL diyelim 5 bin TL kazansan şu arabayı almak için 30-40 ay çalışman lazım, yazık oldu bu ülkeye. |
şakamısın a haber yorumcusumusun? Kredi çekip alıyorsun kredi battı mı devlet yardım etsin diye ağlıyorsun.
Eskiden herkesin köşede parası vardı üreten ekonomiden tüketen ekonomiye geçtiniz ülkenin içine ettiniz ithalatta zirve yaptınız hala bıkbıkbık . 90 lar da adam 1 maaşla 2 katlı ev yapıyordu şimdi 5 maaşla temel atamazsın neyin kafası bu be. |
tekirdağ da üretilen 70 lik rakı biz de 145 TL
almanya da 10 euro ve bardak hediyeli :D şuan(14euro) < indirimsiz hali ben türkiye de 2 günlük asgari ücretimle bunu alabilirken almanya da adam 1 günlük asgari ücretle 5 tane alabiliyor :)) |
Dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi mi söylüyorsun anlamadım ama bu söylediğinde ciddiysen büyük psikolojik sorunların var demektir.
|
5 yıldız için çocuk güvenliği puanı artmalı, onun harici yetişkin koruması yeterli. Otomatik fren sistemi falan vardı zaten orta donanımdan itibaren.
Ayrıca dediğiniz gibi milletin derdi yıldız değil bizim ülkede, logo... Mesele yıldız olsaydı bravo satış yapardı... |
Ama yol yaptı
|
Yorumları yazan kitle hep aynı 100 kişimi? Adam sayfa sayfa yazmış, dolar 1.80 ikende aynı şimdide, hiç bir zaman hiç bir şeyden memnun değil, çalış üret desen onada bir sürü yazar, cozumunuz ne arkadaşlar, ekonomiyi düzeltecek çözüm oneriniz nedir? Hükümeti degiselim?! Tamam hadi CHP gelsin iktidara, peki sizi ne yapacağız? Avrupa'ya geliyorsunuz burada bile vlog çekip "bakın burası Türkiye'den şöyle iyi böyle iyi" diyorsunuz. Geçen biri İzmir'den Amerika'ya taşınmış blog çekmiş, İzmir'de sahile karımla kızımla gidemiyordum burada özgürüm diyor!
Tayyipmi rahatsız etti adamın karısını kızını? Yani çalışmayan sen, üretmeyen sen, fitne sen, gezide yakan yıkan sen, ülkeden kaçmanın yolunu arayan, kacsan bile hala kafa aynı kafa. Sen pahalıya alıyorsanız demek ki sende bir sorun var, Avrupa'da ucuzsa demek ki oranın halkı çalışmış. Hükümet dediğin değişir, bundan öncede başkası vardı, cokmu zengindin?! Hep başkası suçlu, sizin hiç bir sucunuz yok! Öz eleştiri yapın, sizi kimse geri bırakmadı, siz bunu tercih ettiniz, kimse sizi fakir bırakmadı, siz calismadiniz, uyduruk bir şey varsa oda sizsiniz. |
Mesele güvenlik olsa volvo satardı, yerine Mercedes audi vw satıyor, adam passat mı s60 mı diyor, düşün vw algısı volvo dan yüksek.
Gerçekten bu ülkede sadece amblem algı önemli. |
Birkaç ay önce egea hb alırken fiat tenekeci ergen tayfanın yorumlarını görüyordum, hala aynı boş muhabbetler...iyiki almışım çok memnunum sizi dinleyen yok kasmayın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dere.beyi -- 11 Mart 2019; 15:49:24 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |