Şimdi Ara

Fiat Fiorino 2011 model boya kodu nerede.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arabanın bagajında kapağı değişecek kaportacı boya kodunu istiyor. Baktım göremedim boya kodunun aracın neresinde olduğunu bilen varmı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Fiorino 2011 Boya Kodu Nerede Bulunur?

Fiat Fiorino'nun 2011 modelinde boya kodu, aracın belirli bölgelerinde yer alır. Bu bölgeler şunlardır:

• Kaputun Altında: Kaputu açtığında, hemen solunda bir etiket göreceksin. Boya kodu genellikle bu etiketin sol üst köşesinde yer alır.
    • Sürücü Kapısı Direği: Sürücü kapısını açtığında, kapı direğinde bir etiket bulacaksın. Boya kodu genellikle bu etiketin ortasında yer alır.
    • Motor Bölmesi: Motor kaputunu açtığında, motor bölmesinde bir plaka göreceksin. Boya kodu genellikle bu plakanın üstünde veya yanında yer alır.

Boya kodunu bulduğunda, genellikle bir harf ve ardından üç veya dört rakamdan oluşan bir kod göreceksin. Örneğin, "A456" veya "B3456" gibi. Bu kod, aracının orijinal boya rengini belirtir.

Önemli Not: Boya kodu, boyanın zamanla solması veya hasar görmesi nedeniyle aracının mevcut renginden farklı olabilir. Aracının tam olarak eşleşen bir boya rengi elde etmek için, bir profesyonel boyacıya danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kaputu aç ve kaputun uç kısmının altına yapıştırılmış bi etiket var. yazıyor o etiketin üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 23 Mayıs 2017; 16:19:53 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun buldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.