Şimdi Ara

Fiat Fiorino Combi Dynamic Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler beyler öncelikle yeniyim forumda yarın babamla birlikte almaya karar verdiğimiz fiorino combi dynamic yorumlarınızı almak istiyorum aracın artısı eksisi nedir daha önce şirket aracı olarak combi emotion otomatik kullandım alacağımız model 2011 75.000 km de arabayı hem iş hem aile arabası olarak dusunuyoruz sizce nasıldır şimdiden teşekkürler 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ufak bir araç. Neden doblo tercih etmiyorsunuz?

• Valla abicim doblonun ilk çıktığı sene vardı bizde araba güzel ama nasıl diyim peder bey işte bunu istiyorum dedi bakalım bu aksam geliyor araç

• bagaj hariç gayet geniş bi araç iç hacmi güzel manuel vites tercih edin otomatikleri çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmank35

İyi geceler beyler öncelikle yeniyim forumda yarın babamla birlikte almaya karar verdiğimiz fiorino combi dynamic yorumlarınızı almak istiyorum aracın artısı eksisi nedir daha önce şirket aracı olarak combi emotion otomatik kullandım alacağımız model 2011 75.000 km de arabayı hem iş hem aile arabası olarak dusunuyoruz sizce nasıldır şimdiden teşekkürler 😊

ben tavsiye etmem. başka seçenekler seçilmeli bence.
    arka kapı ve arka koltuk diz mesafesi felan çok dar.
    aks mesafesi kısa,
    bir arkadaşımız takla atmıştı.
  • Geçmiş olsun abim

• Geçmiş olsun abim

Manuel vites abi zaten otomatiğinde çok boğuluyor ama triptonicde kullanmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alınabilir. Dikkatli olun şirket arabası olmamasına.

• biraz konforsuz. koltukları tahta park bankları gibi geliyor bana :) süspansiyonlarıda sert gelmişti.

ama abartılacak kadar kötü değil tabi, alınabilir.
  • Eniştede 75bg manuel var. Çok memnunlar. Yol ve motor sesi 100km üstü rahatsız eder ama bizimkiler kafaya takmıyor. İç mekan yeterince geniş. Ben arka koltukta çok rahat ediyorum mesela. Boyum 176. Arka koltuk şehiriçi çukurlarda rahatsız eder yalnız. Hafifden zıplatır Araçta orjinal alaşım jant var ve lastik ince yanaklı. Belki başka lastikle daha konforlu olabilir. Bagaj dar gelebilir.
  • Arkada halay çekerek gidersiniz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOk güzel bir araç. 95 hp olanları tavsiye ederim. 75 lik olanlar da fena değil ama alt devirlerde biraz ölü. Tam şehir arabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viva_la_muerte -- 2 Aralık 2014; 20:05:20 >
  • Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim araç alınmıştır vatana millete hayırlı olsun 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: osmank35

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim araç alınmıştır vatana millete hayırlı olsun 😊

Hayırlı olsun.

• Kuzene hem iş hem hususi amaçlı kullanmak için 2008-2010 modellerine bakınıyoruz. Yaklaşık 2 hafta oldu ve tramer sorgulamaları yüzünden 150 lira civarı telefon faturası gelecek.

Bu fiorinoların genelde aile aracı olarak kullanılmış emotion paketleri dışında piyasada kilomtresiyle oynanmamışına denk gelemedik henüz
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum

• oznk40 O kullanıcısına yanıt
    2011 otomotik 75000 de sadece iki kişi kullandı içi çok temiz sigara içilmemiş satmayı düşünüyorum ama henüz alabileceğim bir araç bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 model emotion 80binde manuel vites aile aracı ne kadar eder arkadaşlar

• Valla abilerim ben bunların normal piyasası 26.000 32.000 arası diye biliyorum araştırdığıma göre bizim aldıgımız araç babamın arkadasının şirket aracı 11 model 75.000deydi fiatın 30 ay vade 0 faiz kampanyasından yararlanmak için 23.000 tl ye aldık aracı gayet güzel bir araç ticari olarak mal taşıma falan yapılmamış kullanışı güzel bir araç

• 25 26 bin gibi düşünüyordum babamın arabası olurda. Demekki normalmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.