Şimdi Ara

Fiat Palio Tek Kapı alacağım. Sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıralar elde avuçta biriktirdiğim 12 bin tl ile, palio almaya karar verdim. Dizel ya da lpg li olan modellerden düşünüyorum.

1.2 active lerden üç aşağı beş yukarı bulabiliyorum 4 kapılı ancak dizelinin sadece tek kapılısını bulabiliyorum.

Bu tek kapılılar, sonradan açma oluyorlar genelde. Acaba ruhsata işli olsalar bile bana bi sıkıntı çıkartır mı ? Bu tür arabaları kullanmanın yasal olarak ne tür sıkıntıları olabilir. Vergileri ne kadardır ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Palio Tek Kapı: Bilmen Gerekenler

Fiat Palio Tek Kapı, şehir içi sürüşler için ideal, pratik ve ekonomik bir araç arayanlar için tasarlanmıştır. İşte Fiat Palio Tek Kapı hakkında bilmen gerekenler:

Fiat Tek Kapı Palio Alınır mı?

Fiat Tek Kapı Palio, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olarak düşünülmesi gereken bir araçtır. Küçük boyutları, manevra kabiliyeti ve yakıt verimliliği gibi avantajları vardır. Ancak tek kapılı tasarımı, yolcu kapasitesi ve bagaj alanı açısından bazı kısıtlamalara sahiptir.

Fiat Palio Tek Kapı Özellikleri

Fiat Palio Tek Kapı, 1,4 litrelik benzinli bir motora ve beş ileri manuel şanzımana sahiptir. Şehir içi sürüşler için yeterli olan 85 beygir güç ve 115 Nm tork üretir. Araçta klima, elektrikli camlar ve hidrolik direksiyon gibi temel özellikler bulunur.

Palio Tek Kapı Kamyonet

Palio Tek Kapı Kamyonet, Fiat Palio'nun ticari araç versiyonudur. Standart Palio Tek Kapı ile aynı motora ve şanzımana sahiptir, ancak genişletilmiş bir yük alanına sahiptir. Küçük işletmeler ve esnaflar için uygun bir araçtır.

Palio Tek Kapı Avantajları

• Ekonomik yakıt tüketimi
    • Kolay manevra kabiliyeti
    • Uygun fiyat
    • Şehir içi sürüşler için ideal

Palio Tek Kapı Dezavantajları

• Tek kapılı tasarım
    • Sınırlı yolcu kapasitesi
    • Küçük bagaj alanı

Sonuç olarak, Fiat Palio Tek Kapı, günlük kullanım için pratik ve uygun fiyatlı bir araçtır. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkatlice değerlendirerek, Fiat Tek Kapı Palio'nun sizin için doğru seçim olup olmadığına karar vermelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2001 model civarı 4 kapı bulabilirsiniz o paraya, neden tek kapı? Yüksek model olduğu için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel yerine sıralı sistem lpg li araç tercih et hem seçeneklerin artar hem de ikinci el dizelin riskine girmemiş olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

2001 model civarı 4 kapı bulabilirsiniz o paraya, neden tek kapı? Yüksek model olduğu için mi?

Evet, yüksek model olmasından dolayı. 2006-2007 tek kapı bulunuyor, 2003-2004 de 4 kapı bulunabiliyor 1.2 motor benzinli. Aşağıda beyfendi de yazmış, LPG taktırıp, dizelin riskine girmek de istemiyorum açıkçası. Bilemedim.
  • Tek kapililar ticari 12bin tl ye ben olsam corsa fiesta bakardım.

• Ruhsata dikkat edin, kamyonet geçiyor bazıları ve panelvan sınıfından vergi ödüyorlar. Yani Doblo,Kango gibi hafif ticariler ne ödüyorsa MTV olarak aynısını ödemek durumunda kalabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Tek kapililar ticari 12bin tl ye ben olsam corsa fiesta bakardım.

Emre, peki o corsa ve fiestaların tekkapıları ne diye geçiyorki ? Ya da 12 bine 4 kapı corsa/fiesta mı diyorsun ?

İzmitte iş buldum, kurbandan sonra kısmetse alacağım bi araba, haftanın 2 günü dersim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla kardeş fiesta yı bilmem ama o paraya ben olsam palio alırdım corsa yı asla düşünmem o paralardaki corsa lar tam arıza makineleridir sık sık sorun çıkarır ve parçalarıda maşallah oldukça el yakıcıdır öyle aman aman bir konforuda yoktu palio ya göre o yüzden o paralarda alınabilecek parçası bol ve uygun, fazla arıza çıkarmayan dayanıklı altı yüksek araç palio dur.Bizim şirkette vardı palio van multijet araç bakımsızlıktan ölüp resmen eşşeğe binilir gibi binilmesine karşın tık demeden gidiyordu.
  • kardeş o paraya git kia picanto yada suzuki alto al az yakar lpgye bile gerek kalmaz. hemde 4 kapı olur tek kapı arabayı ne yapacaksın ?
  • Palio coupe'lara bakabilirsin kullanışlı pratik araçlar benzin+lpg'lisi dizele nazaran bence daha ekonomik.16 valf alınmasını tavsiye ederim ayrıca motor ne olursa olsun...
    Bende senin gibi tek kapı palio ararkan 01 corsa buldum palio fiyatına havada kaptım :) inş sana da kısmet olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Palio coupe'lara bakabilirsin kullanışlı pratik araçlar benzin+lpg'lisi dizele nazaran bence daha ekonomik.16 valf alınmasını tavsiye ederim ayrıca motor ne olursa olsun...
    Bende senin gibi tek kapı palio ararkan 01 corsa buldum palio fiyatına havada kaptım :) inş sana da kısmet olur.

inşallah hocam. Tek kapı istememin tek sebebi ucuz oluyor 4 kapılıya göre :)

• 2001 BEYAZ TERTEMİZ PALİOSUNU 11 BİN E VERDİ GECENLERDE Bİ ABİMİZ SENDE BULABİLİRSİN O FİYATŞARA 4 KAPI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Palio coupe'lara bakabilirsin kullanışlı pratik araçlar benzin+lpg'lisi dizele nazaran bence daha ekonomik.16 valf alınmasını tavsiye ederim ayrıca motor ne olursa olsun...

inşallah hocam. Tek kapı istememin tek sebebi ucuz oluyor 4 kapılıya göre :)

Kardeş bekle biraz piyasa düşer bir iki aydan bence ! bende senin gibi param fazla olmadıgı için ucuz arabalara bakıyorumda 11.400 liraya 2001 corsa buldum abs hariç her şey var işte klima ıvır zıvır ne varsa .

• 3-4 gün önce 14.500 liraya 2009 model hyundai matrix spacevan aldık...110 hp dizel vgt motor , 80.000 de ve boyasız kazasız... 12.000 e palio yada fiesta alınacağına bu araç düşünülebilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

3-4 gün önce 14.500 liraya 2009 model hyundai matrix spacevan aldık...110 hp dizel vgt motor , 80.000 de ve boyasız kazasız... 12.000 e palio yada fiesta alınacağına bu araç düşünülebilir....

Vergisi ne kadar aracın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O araçlar kamyonet ,panelvan vs. diye geçer , her sene muayene yüksek mtv durumu var. Tek kapı otomobil veya sport diye geçen modellere bakın , ki bunlar da 2003 ve öncesi modellerde oluyor ancak.2004 de yasa değişmiş sanırım. 2001 öncesi de kasa eski , o yüzden 2001-2003 arası modellere bakın . 3 ay kadar önce 2003 model bi taneyi 8.5 'a sattılar ,kaçırdım hala üzülyorum resmen bedava...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: wehby

3-4 gün önce 14.500 liraya 2009 model hyundai matrix spacevan aldık...110 hp dizel vgt motor , 80.000 de ve boyasız kazasız... 12.000 e palio yada fiesta alınacağına bu araç düşünülebilir....

Vergisi ne kadar aracın?

2013 yılı için vergi ödemedik... 2014 yılı için 258+258
  • 12 liraya iyi araştırırsan 4 kapı temiz bulunur
    dayıma aldık 14e 2005 90k da ağır bakımları yeni yapılmış (sanayi) boya yok lpgli
    1.2 dynamic
    araştırırsanız 2002 gibi a
    Active bulursunuz.
    100 km de 8 -9 lt LPG yakıyor şehir içi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.