Şimdi Ara

Fibabanka 0 Faizli 75K 3 Ay Vadeli Ticari Kredi (yeni müşteri olma şartı yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SANSLI38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün instagramda karşıma çıktı Fibabanka 75.000 TL'ye kadar 0 faizli ticari kredi veriyor.

Sanırım sadece Hangikredi üzerinden başvuruluyor, uygulamada böyle bir kampanya göremedim.

Ben Hangikredi üzerinden başvurdum limit çıktı, müşteri olduğum için sonrasında uygulamaya yönlendirdi ve krediyi kullandım

Yeni müşteri olma şartı olmaması güzel diğer faizsiz krediler hep yeni müşteriler için oluyor.

Avukat bir arkadaşım denedi ona limit çıkmadı, sitede yazan kampanya açıklamalarını ekliyorum . İhtiyacı olan için güzel fırsat bence

"%0 faizli kredi kampanyası yalnızca 3 ay vadeli ve 0-75.000 TL aralığındaki krediler için geçerlidir.

Kampanya, 24-28 Şubat 2025 tarihleri arasında geçerlidir.

Yeni müşteri olma şartı bulunmamaktadır.

Daha önce HangiKredi KOBİ üzerinden başvuru yaparak kredi kullanan işletmeler, eğer 75.000 TL’nin altında bir kredi kullandıysa, toplamda 75.000 TL’ye kadar olan kısmı için bu kampanyadan faydalanabilir. 

Eğer 75.000 TL 3 ay vade haricinde bir kredi kullanımı yapmak isterseniz, %4,15 faiz oranı geçerli olacaktır. Bu durumda da herhangi bir masraf alınmamaktadır."

Fibabanka 0 Faizli 75K 3 Ay Vadeli Ticari Kredi (yeni müşteri olma şartı yok)

Link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kukulo -- 24 Şubat 2025; 16:58:33 >

• Limit çıkmadı bu malum bankanın 3 yıldır müşterisiyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.