Şimdi Ara

Fiber Drop Kablo Kayıp Olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turktelekom balkonların altından her eve fiber bırakıyor dış cepheden. Bu drop fiber kablolar (ince , evin içine giren) kablo uzunluğu uzadıkça hız kaybı oluyormu? kayıp ve parazit vs. olma söz konusu varmıdır?

• fiberde hız kaybı diye bir şey yok fiberin hız limitide yoktur ucuna takılan cihaza göre hızı belirlenir zaten kabloda bir sorun olup olmadığını kontrol ederek fiber sonlandırılıyor

• hocam bizim burda da evden eve drop kablo çektiler çok yakında evlere fiber verecekler benim sorum bu gri renk drop kablo ile 1000mbps hız alırmıyız....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt

alırsın fiberde aldım alamadın diye bir mevzu yok.

• AMC kullanıcısına yanıt
    tşk.ler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt

Rica ederim ben 1000 lik paket çıktığından beri kullanıyorum nufüs olarak aşırı kalabalık bi yerde yaşıyorum gram düşme kopma yaşamadım.

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğimiz şey multimode fiber ise tabiki de bir sınırı var. Mesafe uzadıkça özellikle belli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakır Kablo Ek Problemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unununium U kullanıcısına yanıt

ev kullanıcısının dert edeceği konular değil bunlar modülasyonlar belli evde kullanılabilecek e-pon xg-pon vs. transmisyon şebekeleri ile ilgimiz olmayacağı için

• unununium U kullanıcısına yanıt
    benim mesafa çok değil, fiber kablo yan komşunun binasında, ordan bana drop kablo ile modeme gelse 20mt bile tutmaz kablo(apt.larda bile bina girişinden beşinci kata en az 30-40mt sarı kablo çekiyorlar), kayıp olacağı için 50 mt bir binaya fiber kablo çekiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 9 Mart 2023; 18:45:2 >
  • Bakır kabloda kayıp yaşarsınız, fiber kablo da kayıp yaşamazsınız.

Evimize alacağımız basit bir fiber converter bile 1gbit veriyi 3km fiber kablo ile kayıpsız taşıyabiliyor. Daha profesyonel cihazlar ile veri boyutunu ve mesafe arttırılabilir.

Örnek

Fiber Drop Kablo Kayıp Olurmuwww.fiberden.com
    Fiber Optik Ethernet Dönüştürücü Fiber Kablo İle Birlikte (Gigabit) – Fiberden
    https://www.fiberden.com/product/media-converter-gigabit/
  • bugün dış kutuların montajını yaptılar çok yakında kapı içine daire sayısınca kutu koyacaklarmış Fiber Drop Kablo Kayıp Olurmu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.