Şimdi Ara

Fiesta 1.6 Powershift Ti-vct Lpg Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda 2013 model 35.000 km'de Fiesta titanium 1.6 powershift aldım. Her ne kadar aracın yakıt miktarının benzinli otomatiğe göre gayet uygun olduğunu düşünsem de senede ortalama 20.000 km yaptığım için lpg kaçınılmaz gibi. Zaten alırken de amacım lpg taktırmaktı.

Konuyu biraz araştırınca epey detaylı olduğunu ve montajı yapan ustanın da en az lpg kiti kadar önemli olduğunu fark ettim.

Ayrıca fiyatlar da oldukça değişken. Birkaç yerle görüştüm, fiyatları da paylaşayım.

Ankara'da Ford yetkili servisi ile konuştum biz landi renzo taktırıyoruz muayeneyle beraber 3.300, muayeneyi siz yaptırırsanız 3.000 dediler.

Birkaç yeri telefon ile aradım landi renzo için fiyatlar 2300-3000 arası değişiyor, bir yer prins'de kampanya var 1.800 dedi ancak bu muhtemelen pek tutulmayan technomax kiti.

Ankara'da yetkili servisten BRC fiyatı aldım 2100 peşin fiyat. Bütün işlemler size ait dedi. Sanırım my 11 sequent 32 kiti takıyorlar, pipolu montaj yapıyorlar. Konuştuğum arkadaş sistem OBD'li dedi ancak anladığım kadarıyla BRC'nin obdli dediği kitler anlık düzeltmeleri yapmıyor, kurulumda değerlerin daha doğru belirlenmesi konusunda yardımcı oluyor.

Güvendiğim bir ustaya danıştım, bir arkadaşına sordu, atiker obd'li sistem takıyoruz 1.400 dedi.

Ankara'da bazı toyota, ford ve hyundai galerilerinin 0 araçlar için landi renzo taktıklarını biliyorum. Ancak bunun sebebi kalite mi yoksa kendi aralarındaki bir takım anlaşmalar mı orası tartışılır.

Bir de ti-vct motora uyumluluk konuları var ki 2a forumunda brc'nin bu motorlarla tamamen uyumlu olduğu, püskürtme zamanının yalnızca birinci silindirden değil her birinden ayrı ayrı alındığı belirtilmiş. Diğer kitlerle ilgili böyle bir bilgi bulamadım.

Bu arada artık lpg taktırdıktan sonra muayene gereksiniminin kalmadığını öğrendim. Muayene yaptırmadan emniyet işlemlerini tamamlayan arkadaşlar var ancak herkesin işi o kadar rast gitmeyebilir tabii. Bu da güzel bir haber oldu benim için.

Anlayacağınız fiyatlar, montaj yeri ve kit seçimi konusunda kafam epey karıştı. Ayrıca illa obd'li olsun deyip atiker veya lovato mu tercih etmeliyim, kurulumda pipolu tercih edilmeli mi vs konuları da çetrefilli.

Tavsiyeleriniz benim için gerçekten çok faydalı olacak.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Brc tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler
    aracınızın oem lpg markası olan landirenzo ile dönüşüm yaptırabilirsiniz yağlama sistemli ve motor garantili olarak lpg dönüşümü yapılmaktadır %50 civarında yakıt tasarrufu sağlayabilir çekiş performans kaybı yaşamazsınız iyi bir işçilik ile uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz
  • Hayırlı günler
    aracınıza Prins technomax obd.li sorunsuz bir sürüş keyfi yaşayınız
    detaylı bilgi için bizimler irtibata geçebilirsiniz saygılar
  • Bende aynı durumdayım Ford Fiesta aracıma Kayseride lpg taktırmak istiyorum. Konu hakkında tavsiyesi ve yorumu olanlar paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model fiesta olan 2 arkadaş brc taktırdık aynı anda genel performans olarak memnunuz marka illaki önemli ama size tavsiyem çevrenizdeki referanslı ustaları bulmaya çalışın emin olun markadan daha önemli bir konu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.