Şimdi Ara

Opel Corsa 1.4 Twinport LPG Uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir 2. el veya 0 araba almayı düşünüyordum fakat başka durumlar sebebi ile elimdeki araca LPG taktırmaya düşünüyorum şimdilik. Aracım Opel Corsa 1.4 Twinport Enjoy 111 Otomatik (2010 Model). Normalde atmosferik motor bir araç olduğundan LPG'de pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyordum fakat internetten biraz okuduğum kadarıyla bazıları Twinport'larda sorun olabileceğinden bahsetti. Bilgisi olan var mıdır acaba?

• 1.2 twinport'u 90 bin km lpg li kullandım sorun yaşamadım. İyi montajla sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Sübap konusunda endişeleniyorsanız Lpg siz alıp siz montajlarsanız çok daha iyi olur.

1.4 Twinport tam otomatik şehir içi 10 lt benzin tüketimi vardır. Lpg de ise 12-13 lt tüketecektir şehir içinde. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 3 Ocak 2020; 14:29:51 >
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen aşağı yukarı 9.5 9.6 lt civarında benzin tüketiyorum, biraz fazla da km (ayda ~2500 km) yaptığım için sorun oluşmaya başladı açıkcası. O yüzden LPG yönelmek istedim. LPG siz alıp montajlarsanız derken tam olarak neyi kast ettiniz?
  • Huddleston kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ben araç tavsiyesi olarak yazdığınızı sandım. Eksik okumuşum. Zaten kullanmakta olduğunuz araçmış. Bulunduğunuz ilde iyi bir montaj servisi bulursanız sorun yaşamazsınız. Ankaradaysanız bir kaç servis önerebilirim. Prins brc tarzı kaliteli ürünleri tavsiye ederim.
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tamamdır o zaman. İstanbul'dayım ama teşekkürler. :)
  • Huddleston kullanıcısına yanıt
    İstanbuldaymışsınız. Ümraniye de candan mühendislik var onları arayıp sorun isterseniz uyum durumunu motorun. Ayrıca youtube da kanalları var oradan da varsa montajladıkları 1.4 twinport videolamışlardır. Astra montajlarında felan melhurlar 1500. Montajı geçmişlerdi en son önceden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sankiney kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler. Ben de yine Ümraniye'de bir yer bulmuştum. Dediğiniz yere de bakacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avensis 2.0 lpg uyumu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.