Şimdi Ara

Fiesta powershift-yaris cvt son tercih????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eleye eleye son 2 ye geldik.otomatik b sinifi ihtiyacindan dolayi 40 civari butce ile arac bakiyoruz.eşim acemi olduğu için yaris oturma pozisyonu ve manevra kolayligi ile one cikiyor.cvt sanziman pek problem cikaran cinsten değil.yakitida fiesta ya gore düşük.
    Fiesta ciftkavramali powershift 1.6 motoru ile daha güçlü,yakit tüketimi daha yüksek.cift kavrama kendini cvt gibi ispatlamadi.baskı balata değişimi olursa cift takim değişiyormuş.
    Arac genelede hafta ici kısa mesafe(max10km),haftasonu ise avm falan aylik 500-600km
    Yaris dogru secim olurmu bu sartlar altinda fiestayi tercih etmek icin bir neden varmi sizce???
    Simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 23 Kasım 2015; 19:46:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• İkiside üzmez Fiesta daha kaliteli malzemeler içerir daha yalıtılmışlık hissi yaratır içine binince fakat Yaris daha uzun ömürlü dHa sorunsuz daha pratik bir araçtır.

Yaris 2. Elde 1 adım öndedir

Yarisin bir miktar daha az yakacağını sanıyorum ve Lpg kartı hep cebinizde Yaris te. Tüple uyumlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

İkiside üzmez Fiesta daha kaliteli malzemeler içerir daha yalıtılmışlık hissi yaratır içine binince fakat Yaris daha uzun ömürlü dHa sorunsuz daha pratik bir araçtır.

Yaris 2. Elde 1 adım öndedir

Yarisin bir miktar daha az yakacağını sanıyorum ve Lpg kartı hep cebinizde Yaris te. Tüple uyumlu

Teşekkür ederim bilgiler icin.karsidan bakinca fiesta evet çok şık ancak ic hacim kullanimi olarak yaris sanki daha ferah gibi geldi.toyota sorunsuzluk anlaminda da önde.sanirim bu karşılaştırmanın galibi yaris olacak gibi :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta nın sürüş dinamikleri daha iyidir ama yaris iç hacim ve manevra kolaylığı ile daha iyi bi tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa kazan oldu zaten.tek kavrama,cift kavrama,cvt,klasik tork konvertörü.bazen hakikkaten cehalet mutlukuktur diyorum :-)
    Yaris içimize sindi nihayetinde.Teşekkür ederim degerli yorumlarınız için.

• Hocam yarisin arkasi daha geniş. Biz güncel kasa fiestayla İstanbuldan Balikesire geldik. Bi ben bi allah bilir arkada nasil geldigimizi

• Yaris

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2013 Cool CVT yaris kullanıyorum.Eşim için almıştım ama ben de çok sevdim.Benzin tüketimi yol bilgisayarında karışık olarak şu an 5,4 litre.Fakat benzin kullanımına karşı olduğum için BRC lpg taktırdım.Aracı her gün okul-ev arası kullanıyoruz LPG tüketimi km'de 14 kuruş.İçi ve diz mesafesi ise önceki aldığımız b sınıfı araçlardan(polo,getz,clio4) çok geniş.cvt yarislere 17 dolara cc de takılabiliyor bilginiz olsun.
    Fiesta'yı hiç kullanmadım,yorum yapmak istemem.
  • tabiki fiesta. 2. elde de fiesta üstündür.
  • Yaris bence bayanlara daha çok yakışıyor bu 2 aracın birbirine bariz bir üstünlüğü olacağını sanmıyorum hocam araştırdıkçada kafanızın bulanmasıda cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

2013 Cool CVT yaris kullanıyorum.Eşim için almıştım ama ben de çok sevdim.Benzin tüketimi yol bilgisayarında karışık olarak şu an 5,4 litre.Fakat benzin kullanımına karşı olduğum için BRC lpg taktırdım.Aracı her gün okul-ev arası kullanıyoruz LPG tüketimi km'de 14 kuruş.İçi ve diz mesafesi ise önceki aldığımız b sınıfı araçlardan(polo,getz,clio4) çok geniş.cvt yarislere 17 dolara cc de takılabiliyor bilginiz olsun.
    Fiesta'yı hiç kullanmadım,yorum yapmak istemem.

Kullandiginiz icin müsadenizle donanım konusunda bir sorum olacak.anladigim kadari ile fun en boşu.cool ve style biraz daha donanimli.lakin tam olarak style ve cool paketlerinin farkini anlamadim.konu hakkında bilginiz varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 24 Kasım 2015; 7:28:22 >

• moon74 M kullanıcısına yanıt
    Fun baz model.
    2012 ve 2013 model arası style donanımda otomatik dual klima,elek.açılır arka camlar yok.Bir de koltuk döşemeleri farklıydı.

Fakat Otomatik Dual klima , elek.açılır arka camlar ve Aj opsiyonel olduğu için bazı 2012-2013 style donimlarda olabiliyor.

2014-2015 makyajlı yarislerde style ile cool arasında hiçbir fark yok sadece döşeme ve deri dikişlerinde fark var.Ayrıca Aj de iki donanımda da standart olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

Fun baz model.
    2012 ve 2013 model arası style donanımda otomatik dual klima,elek.açılır arka camlar yok.Bir de koltuk döşemeleri farklıydı.

Fakat Otomatik Dual klima , elek.açılır arka camlar ve Aj opsiyonel olduğu için bazı 2012-2013 style donimlarda olabiliyor.

2014-2015 makyajlı yarislerde style ile cool arasında hiçbir fark yok sadece döşeme ve deri dikişlerinde fark var.Ayrıca Aj de iki donanımda da standart olmuş.

Bu durumda 12-13 model yili icin fun-style-cool seklinde mi düşünmeliyiz donanım çokluğunu.(opsiyonel paketler haric tutulursa)

• moon74 M kullanıcısına yanıt
    Evet bu şekilde.

• M-A-S M kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim....

• Fiesta çok daha iyi ancak powershift, dsg gibi problemli bir şanzıman. Benim o kadar param olsa 6 ileri tam otomatik opel corsa alırım kafam rahat olur.
  • Fiesta öneririm, güzel araba sorularınız varsa ozel den sorabilirsiniz.

• Kesinlikle yaris tercih ederdim. Sorunsuz sanziman ve LPG uyumu + daha güzel bir duruşu var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.