Merhaba arkadaşlar, i7 işlemcim gt520mx ekran kartım 8 gb'da ramim var. Hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum, Fifa 13'ü de full detayda sıkıntısız oynuyordum. Fifa 14'te oynuyorum gayet güzel bir FPS'de fakat maçın sonlarına doğru kasmaya başlıyor, 2. maçım full kasıyor. Sıcaklık problemi de yok arkadaşlar, sürücüler güncel, yüksek performans nvidia da seçili. Dediğim gibi hiçbir oyunda problem yaşamıyorum fakat şu oyun beni deli etti resmen. Zaten oyuna girmeden gelen skill practicelerde de kasıyor. Sıkıntı nedir sizce?
Bende de i7 3610 işlemci, Nvidia GT650M ekran kartı, 8 GB RAM var. Fifa 13 tıkır tıkır full hd çözünürlükte çalışırken Fifa 14'te top orta sahada olmadığı zaman bayağı düşüyor. Acaba demoda yeterli optimizasyon yapılmadığı için mi böyle? Yoksa bu seneki oyun daha yüksek konfigürasyon ister mi?
bende de oyun içi kasılmalar mevcut. 13 ya gibiydi. şimdi biraz optimizasyon sıkıntısı var gibi görünüyor. pc yi büyük tv ye bağladım. onunla ilgisi var mıdır acaba?
Yav o değilde buı fps ye nereden bakıyorsunuz düştüğünü arttıgını nasıl anlıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: ArkhamAslyum
Yav o değilde buı fps ye nereden bakıyorsunuz düştüğünü arttıgını nasıl anlıyorsunuz
Fraps indir, kur, çalıştır ;)
Yav kayıta baslınca dusuyor bende .Diğer türlü full 60 da dahada yuakrı çıkmıyor Limitsiz yapamama ragmen :S
Demo bozuk bende de düşüyor. Dünyanın en iyi bilgisayarını getir onda da düşer fps. Oyun bilgisayar seçiyo. Full sürümde düzelir.
Beyler bende de fps düşüyor; özellikle ceza alanı çevresinde kasma yapıyor. Maç sonlarında daha sık yapıyor. Ekran kartı driverım güncel. Fifaconfig ayarlarını medium-high msaa off-2x-4x hepsini denedim. Pek bir değişiklik alamadım. Kasmaları azaltmak için, önereceğiniz bir yöntem veya ayar falan var mı?
Arkadaşlar nazar değmesin benimki şimdi güzel çalışıyor. Ekran kartınızın macununu değiştirin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme