Şimdi Ara

Fikir Danışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkesin kandilini kutluyorum

Şimdi Arkadaşlar birazcık uzun olucak galiba yazı o yüzden kusura bakmayın zamanınız varsa okuyup cevap yazarsanız beni gerçekten mutlu edersiniz inciciler içinden kesin ( özet geç p*ç diyecektir :D )

Arkadaşlar ben istanbulda bi anadolu meslek lisesi 12. sınıf öğrencisiyim okulda hakiki olarak ygs/lys hazırlanan 4-5 kişi içinde birisiyim laf olsun diye söylemiyorum gerçekten iyi hazırlandıgımı düşünüyorum en azından bizim gibi meslek lisesi temeli olanlara göre fakat dershanede yaptıgım ygs netlerini sınava yansıtamadım 90k gibi bi sıralama geldi malesef benimde hedefim biraz büyük oldugu için ve bu sonuçla fulle yakın yapsam dahi gelmiyecegini bildigim için ailemle açık açık konuştum ve onlarda olumlu baktı şuanda ders çalışmıyorum sınava kadar tatil yapmayı düşünüyorum çünkü eğer şimdi yapmazsam yazın hiç yapamıcam nedenini sorucak olursanız dedemin malatyada kayısı ağaçları var oda çok yaşlı artık yetişemiyor işlere ben gidip yardım ediyorum elimden geldigince kayısı işi bilen varsa eğer gerçekten zordur her neyse işte bu olaydan dolayı kafadan 1.5 ayım gidiyor geri kalandada ders çalışmam lazım o yüzdne tatile zamanım kalmıyor şimdi asıl soruma gelince benim elimde uğur dershanesinin geçen senenin yazında dağıtığı günlük 4 dersten oluşan konu konu ders çalışma çizelgesi var şuanda lys çalışmadıgım için sizce yarından itibaren ona başlasammı ? 4 dersten oluştugu için 2 dersini sabah 2 dersini akşam yapsam rahatlıkla sıkılmadan devam ettirebilirim siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum eğer fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.

Herkese iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkant95 -- 5 Haziran 2013; 22:27:46 >

• Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • Günceldir.
  • uğurun çalışma çizelgesini daha açık anlatsan yorum yapılır da anlaşılmıyor dört ders nedir? LYS mi YGS mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: %95

uğurun çalışma çizelgesini daha açık anlatsan yorum yapılır da anlaşılmıyor dört ders nedir? LYS mi YGS mi?

Pardon kusurabakmayın tam dikkat etmemişimde biraz çizelgeden bahsediyim işte gün gün ayırmışlar mesela 6 hazıran günü 4 tane ders var matematikten sayılar türkçeden ses bilgisi vs. diye gün gün böyle 1 ayda tüm ygs konuları bitiyor fakat biraz yüzeysel olmuş 1 ayda bitmesede ben biraz ayrıntılı işlersem 1. 5 ayda biter bu arada çizelge ygs o yüzdende şimdi aklıma takılıyor lan önümüzde lys var sen ygs çalışıyorsun gibi ama işte lysninde bi önemi kalmadı hemen ygsyi bitirmek istiyorum kararsızım bundan dolayı
  • Konu güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.