Şimdi Ara

File Market Fırsatları (İstanbul-Tekirdağ-Kocaeli-Zonguldak) [12.07.2017 güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
5
Favori
5.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudaki mesajlar eklenerek güncellendi.

Bu başlık altında file marketlerindeki sıcak fırsatları paylaşalım.

FİLE mağazaları, 1995 yılında Türkiye’yi perakende satışta yüksek indirim modeli ile tanıştıran BİM’in 2015 yılında müşterilerinin hizmetine sunduğu yeni ve farklı bir satış modelidir. Bu modelin temel amacı tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını iyi veya en iyi kalitede, yüksek standartlarda üretilmiş ve sürekli düşük fiyatlardan satışa sunulan sağlıklı ve taze ürünlerle karşılamaktır. Türkiye insanına yakın ve sıcak bir tasarım ile hazırlanan FİLE mağazalarında tüketicilerin kendilerini mahallelerinde veya çarşılarında alışveriş yapıyormuş gibi rahat hissetmeleri hedeflenmiştir.
    Ortalama 3.000-3.500 farklı ürün bulunan ve yeni bir konsept ile tasarlanan mağazalarda özel et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri yer almaktadır. Yeni bir tedarik sistemi kuran FİLE organizasyonu, ürün portföyüne ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra yeni özel markalar da dâhil etmiştir. Temel ürün kategorilerinde 3 yeni özel marka FİLE ile ilk kez tüketicilerin beğenisine sunulmuştur. Bunlar işlenmiş gıda ürünleri için çiftçi anlamına gelen “Harras”, kişisel bakım ürünleri için “Daycare” ve temizlik ürünleri için “Actisoft” özel markalarıdır.
    FİLE’de özel indirim günleri veya promosyonlar düzenlenmemekte, bunun yerine her gün düşük fiyat yaklaşımı uygulanmaktadır.

Şu anda gördüğüm kadarıyla mağazaları temiz ve ferah. Alışveriş esnasında insanı huzursuz eden hiçbir şey yok.

Fiyatları, kendi ürünlerinde bim'dekilerin aynı, marka ürünlerde ise migros'unkilerle eşit. Bu açıdan bakınca, markalarda migros avantajlı. Ne bim'de ne migros'ta satılan ürünlere gelince, onlar da file'nin avantajlı yanları.

En sevdiğim yanı, fırında pişip de kiloyla satılan unlu mamuller kısmı; dörde ayırmışlar, ekmekler, börekler, kekler, gibi. O gruba ait olan ne alırsanız terazide kendiniz tartıp etiketini yapıştırıyorsunuz. Bunun için eldivenler ve kese kağıdı var. Ben tek tük ürün aldığım için bir de kağıda para vermemek için ürünleri çıplak hâlde tartıyorum;) Yoksa kilosu 19 liradan kese kağıt satın almış oluyorum ki 20 gramda 38 kuruş eder, çok para.

Şu anda gözüme çarpan ürünler: fındık-iç ceviz-iç badem karışık, beşerli on gram, toplamda 150 gram, her biri ayrı poşetler içinde, fiyatı 1,50 olsa gerek. Cam şişede harras marka 1 litre limonata var, tatlandırıcı kullanılmamış sanırım, bildiğimiz hakiki limonata lezzeti, fiyatı 2,25 TL. Yıllardır aradığım limonata lezzeti diyebilirim.

Şimdilik bu kadar. Katkılarla güncellenecektir.

Karides ve kalamar sevenler için kilo fiyatı yaklaşık 40 TL. Piyasaya göre güzel fırsat.

11.07.2017:
    *reyonda açık satılan domat yeşil zeytin yerine harras marka 400 gr cam kavanozda var onlardan alın. Hem kilo tarafından, hem de fiyat farkından avantajınız olsun.
    *Dün evora file marketten 150 gr. İçinde minik paketlerde fındık ceviz ve badem olan paket tavsiye edilen tüketim tarihi yaklaştıpı için (30.07.2017) 1.90 Tl idi kg 13 tl ye geliyordu aldım biraz. çok leziz
    *Közlenmiş patlıcan var 2-3 lira arası fiyatı aynı markada. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir de Banvitin soslu Hindi göğüsü var. Nasıl yapmışlar bilmiyorum ama 2 dakikada tavada pişip antrikot gibi yumuşacık oluyor. Ekmekler kendi içinde bulunan fırında pişip sıcak konuyor raflara.. Meyve sebze her daim taze. Seçerek alıp kendiniz tartıyorsunuz.
    *Filede parfümlerde de iyi fiyat var.
    *fırsat buldukça uğruyorum, sıklıkla aldıklarım, şoklanmış bütün ördek,ekmek fırını,harras esmer küp şeker,dana kıyma. ördeği sevenlere tavsiye ederim,kg20tl.

12.07.17: Piyasada ki en ucuz karpuz fiyatı file de 0,60 tl/kg Kocaeli'nde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliyeci18 -- 12 Temmuz 2017; 14:41:44 >

• Limonata ici ayni seyi soyleyemeyecgim.glikoz surubu basilmis urunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zonguldak da File mi var

Şaşkınım

İlk 4 yıl önce açıkmıştı

prestige Mall da

Sonra başakşehirdekine

Sonra

Avrupa konutlarundakine

6 aydır Bağcılar göztepede var ayda bir giderim

Fora zeytin alırım

Baget ekmek alırım

Donmuş tavuk pirzola,kanat alırım

kışta tavuk pirzola 5 tl gibi birşeydi

Ramazanda gitti kanat 11-12 tl idi

• Konuyu hemen favorilerime ekledim. Ben izmit' te ki şubesine mümkün oldukça uğruyorum. İlk T-bone ordan aldım. Etleri kaliteli, meyve ve sebze ucuz ise alırım.

Şöyle bir tüyo vereyim, reyonda açık satılan domat yeşil zeytin yerine harras marka 400 gr cam kavanozda var onlardan alın. Hem kilo tarafından, hem de fiyat farkından avantajınız olsun.

• Bime gore pahalidir. Migros kafasidir. Gelir sinifiniz bime uygunsa bime devam edin yoksa burasi sizi batirir. Bir girdimi et sut şu bu derken 300 liradan asagi cikilmiyor.

• konu reklam gibi olmuş, varsa fırsat yazın

• xenofx X kullanıcısına yanıt
    Bim ile Migros 1 e 1 aynıdır. fason ürün fiyatları

Fakat Migros daha avantajlı

15 günde 1 size 3 teklif sunar mesala:

30 lira peynire 10 tl

10 lira süte 4 tl

40 tl ete deterjana vs 15 tl

total 80 tl alışveriş

Biraz daha ekliyoruz 100 tl ye tamamlıyoruz

10 tl banka puanı kazanıyoruz

29 tl money kazanıyor

Migros % 40 daha avantajlı olmuş oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bim kendi migrosunu çıkarmış anlaşılan hiç görmedim ama fakir semtte yaşıyorum o yüzden sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Göztepe meydandakine uğrayın bim pahallıymış dersiniz,

• Dün evora file marketten 150 gr. İçinde minik paketlerde fındık ceviz ve badem olan paket tavsiye edilen tüketim tarihi yaklaştıpı için (30.07.2017) 1.90 Tl idi kg 13 tl ye geliyordu aldım biraz. çok leziz

• File format olarak guzel duzgun kaliteli tamam ey allah ama arabasiz alışveriş çoğu noktasinda imkansiz ve asla ucuz filan degil

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Urfali Apti kullanıcısına yanıt
    Karides ve kalamar sevenler için kilo fiyatı yaklaşık 40 TL. Piyasaya göre güzel fırsat.

Limonatada glikoz yok, şeker var. Bu konuda kendim hassaslık zaten o sayede fark ettim. Cam şişe olması da sağlık için ekstra avantaj. Hem çabuk soğuyup buz gibi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harras marka ürünler gayet kaliteli ve fiyat olarak gayet uygun.
    Bir dönem Alman tipi salatalık turşusu getiriyorlardı. Üst rafta Kühne 8 TL'ye satılırken birebir aynı kalite 3 lira gibi bir fiyataydı Harras markası ile. Onu getirmeyi bıraktılar nedenini anlamış değilim.
    Közlenmiş patlıcan var 2-3 lira arası fiyatı aynı markada. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir de Banvitin soslu Hindi göğüsü var. Nasıl yapmışlar bilmiyorum ama 2 dakikada tavada pişip antrikot gibi yumuşacık oluyor. Ekmekler kendi içinde bulunan fırında pişip sıcak konuyor raflara.. Meyve sebze her daim taze. Seçerek alıp kendiniz tartıyorsunuz. Et ve şarküteri reyonları olduğundan dolayı bazı ziyaretler biraz pahalıya gelebiliyor. Beylikdüzü - Esenyurt arasında 5 adet file market mevcut. Fırsat denecek şekilde indirimler olmuyor ama migrosla kıyaslanacak gibi yüksek değil fiyatlar.
  • Filede parfümlerde de iyi fiyat var.

File Market Fırsatları (İstanbul-Tekirdağ-Kocaeli-Zonguldak) [12.07.2017 güncel]

• fırsat buldukça uğruyorum, sıklıkla aldıklarım, şoklanmış bütün ördek,ekmek fırını,harras esmer küp şeker,dana kıyma. ördeği sevenlere tavsiye ederim,kg20tl.
  • erdi34i E kullanıcısına yanıt
    Zonguldak - Ereğli Özdemirpak AVM 'de açıldı. Zemin katta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Ben de diyorum Merkez'de hiç görmedim bu marketi. İş yapıyor mu bari?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Migros'lardaki kalabalık kesinlikle yok. Daha yeni açıldı. Biraz zaman tanımak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Migros'lardaki kalabalık kesinlikle yok. Daha yeni açıldı. Biraz zaman tanımak lazım.

İstanbul bağcılarda Bile yoğunluk olmayan mağazada, talep yoksa dahada talep olmaz,

Hiç iki kasa görmedim

Fiyatlar fason ürün dışında migrostan pahallı

Banka puanı kullandırmıyor bim

Hafta sonu indirimi olmuyor(1+1 , %25 ind) gibi

• Şu File ye bi gidicem gidicem nasip olmadı.

Böyle asortik soslar,ilginç ürünlerin satıldığı bir knnsept kafamda canlanıyor umarım yanılmam.

Bir arkadaş ördek eti dedi bu bile benim için mutlaka gitmem gerektiğinin kanıtı :)

Alibeyköydekine ilk fırsatta uğrayacağım inşallah.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.