Bildirim
fileserve'de sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eğer fileserve'yi sadece birşeyler indirmek için kullanıyorsan upload'la uğraşmayan birisiysen siteye girmen bile hata JDownloader programına premium kullanıcı adını ve şifreni ekleyip sorun yaşamadan herşeyi rahatça indirebilirsin.Ne siteye girmene nede login olmana hiç gerek yok.JDownload programını aşağıdaki siteden indirebilirsin.
http://jdownloader.org -
idm kullanıyorum. sizin öneriniz üzerine jdownloader da denedim ama olmadı. sistemlerinde güncelleme yaptıklarını okumuştum bu sorun bitmiş olmalıki kimse fileservede bir sorun yaşamıyor galiba ben hariç :((
C:Windows/System3/drivers/etc/Hosts adlı dosyayı açıp en alt satıra
108.61.0.139 fsdndm.fileserve.com ekledim ama gene aynı sorun..
genel bir sıkıntı mı bilmiyorum hesabı GG'den daha yeni aldım birkaç sefer kullanabildim. acaba oradan aldığım için mi bu sıkıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyazar -- 24 Mart 2011; 9:34:47 > -
şuan başka bir yerde denedim hesabı ve çalışıyor. evdeki bağlantım uydunet o yüzden bir sıkıntı var. bilgisayarda sıkıntı olmadığını biliyorum iki bilgisayarla denedim. -
fileserve de bu aralar sorun var, yabanci forumlara falan bakarsan oralarda da insanlar sikayetci. Ben de son 2 gundur sorun yasiyorum, bazen fileserve sitesine hic girilmiyor bazen de giriliyor ama linklerdeki dosya ya ulasamiyorsun vs. Buyuk ihtimalle fileserve kaldirabileceginden fazla uye aldi ve altyapilari yetersiz kalmaya basladi. -
Fileserve Jd ile kullanıyorum arada bağlantı kopmaları login olamama gibi sorunlar oluyor bende alternatif premium ile devam ediyorum sanırım altyapıları yetersiz kalıyor. -
işin ilginci premium hesabımda bu sıkıntıyı yaşıyorum. logout olunca giriyor. login olunca çoğu kez dosya indiremiyorum. çok sinir bozucu -
çoğu zaman ben de indirme sorunu yaşıyorum, siteye girdiğimde 400 bad request yazısı çıkıyor, fileserve çerezlerini silip tekrar login oluyorum anca öyle indirebiliyorum. -
sorun idm kaynaklı
bende de yapıyor , firefoxu idm yi başlatma olarak ayarladım sorun kalmadı
download için de flashget kullanıyorum -
Selam
Bende Fileserver premium kulanıyom,JD ile indiriyorum ve aynı sorun bendede var,nedeni(bende)JD'ye fileserver linkleri haricinde başka barındırıcı linkleride atıp,free olarak indiriyorum bazen,tabiki free linkler için arada bir modem'e reset atıyorum.
İşte modeme reset atıp tekrar fileserver linklerini indirmek istiyince benim premium'u tanımıyor.O zamanda çözüm olarak,JD'de Ayarlar-takma birimler ve eklentiler-premium->açılan sayfada gözüken fileserver premium hesabı üzerine gelip, sağ tıklayıp,hesapları etkinleştir,diyorum.Sonrada Jd'yi tamamen kapatıp,tekrar başlattığımda otomatik fileserver premium tanınıyor. -
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Sanırım fileservenin serverlarından kaynaklanan bir sorun. Önerebileceğiniz çözümler var mı? -
Fileserve sorunlu bir site ,diğer alternatifleri kullanın. -
Geçici olarak şöyle bir yöntem buldum. Bütün geçmiş, çerezler ne varsa siliyorum, sonra giriş yapıyorum. Bu sefer sorun düzeliyor. Ama bir süreden sonra aynı sorunlar tekrar meydana geliyor. -
7-8 gb dosya atıyorum download'a en az yarısında sorun çıkıyor , yarıda kalıyor vs ... -
quote:
Orijinalden alıntı: The Big Boss
7-8 gb dosya atıyorum download'a en az yarısında sorun çıkıyor , yarıda kalıyor vs ...
Aynı sorun bendede var. Bir de bağlantı kopunca indirilmekte olan dosyalar yarıda kalıyor devam etmiyor, ayrıca sıradaki dosyalardada sorun çıkartıyor.
Bugün JDownloader kullanmaya başladım bayağı bir düzelme var gibi ama... -
quote:
Orijinalden alıntı: .MiSa.
quote:
7-8 gb dosya atıyorum download'a en az yarısında sorun çıkıyor , yarıda kalıyor vs ...
Aynı sorun bendede var. Bir de bağlantı kopunca indirilmekte olan dosyalar yarıda kalıyor devam etmiyor, ayrıca sıradaki dosyalardada sorun çıkartıyor.
Bugün JDownloader kullanmaya başladım bayağı bir düzelme var gibi ama...
Ben jdownloader kullanıyorum ondada sorun çıkıyor . -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .MiSa.
quote:
Bugün JDownloader kullanmaya başladım bayağı bir düzelme var gibi ama...
Ben jdownloader kullanıyorum ondada sorun çıkıyor .
Geçte olsa o tecrübeyi edindim.
Fileserveden premium aldığıma tamamen pişman oldum.
-
Kesinlikle en sorunlu sitelerden biri , rapid ve netload'dan şaşmamak lazım. -
Bu günlerde bende de sorun çıktı. Fileserve'e üye oldum. Firefox'ta login olunca problem oluyor. Ancak, cokie (çerez)leri silerseniz ya da çerezleri engellerseniz problem olmuyor. Çerezler olmayınca da başka problem çıkıyor. Dosya indirmek için tabii ki siteye girmeye ihtiyaç yok. Ancak upload ya da link kontrolü için girmek gerekiyor. İnternette biraz araştırdım. Bir kişi CCCleaner ile temizlik yapınca düzeliyor demiş fakat bende işe yaramadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X