Şimdi Ara

Filtre kahve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abiler ablalar. Ben spordan once enerji versin diye kahve icmeye basladim. Elimde su an bir french press aleti var. İnternetden arastirdigimda kahveyi cekirdek halinde alip kendiniz degirmen ile ogutun diyorlar ve bende degirmen alicak para yok ogrenciyim. Jacop, nescafe gold kalın ögütulmus kahveler var ama onlarda da 2 gunde bayatlar deniliyor. Siz ne onerirsiniz turk kahvesi mi icsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3'ü 1 arada alabilirsin.Lezz Coffee alabilirsin.
  • Mehmet efendi filtre kahvesi var 250 gramlık yada bazı marketlerde 80 gramlıgı var o şekilde alabilirsin çok bayatlamadan bitirirsin. Nescafe fln gerek yok, migrosda tchibo filtre kahve var o da fena degil günlük içim için spor öncesi için ideal kahveler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

3'ü 1 arada alabilirsin.Lezz Coffee alabilirsin.
    Dostum sen forumu mu trollüyorsun ya her konuda bilmediğin halde bişiler uyduruyorsun amaç nedir ?

Konu sahibi arkadaşım:
    3ü bir arada kahveler kahve değildir. İçindeki kahve oranı yüzde 10 civarındadır. Tamamen yapay kimyasal tatlandırıcı ve aromalar basılmıştır. Yüzde yüz vücuda zararlıdır. Yurt dışında kamyon şoförleri falan içiyor. Normal bi insan alıp içmez. İçen de eneyidir zaten.

Çekiderdek kahve alacaksın ihtiyacın kadar öğüttüreceksin 100gr örneğin. Bi iki hafta götürür seni.

Yöresine göre her çekirdeğin yetiştiği ortama toprak çeşidine göre içindeki ince aromalar değişmektedir. Başlangıç seviyesinde bunu anlayamayabilirsin ama ilerlerilerde farkı hissedersin kahve kalitisini anlarsın.
    Ayrıca french press çok ilkel kötü bir yöntem o konuda da daha sonra bilgi veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Dostum sen forumu mu trollüyorsun ya her konuda bilmediğin halde bişiler uyduruyorsun amaç nedir ?

Konu sahibi arkadaşım:
    3ü bir arada kahveler kahve değildir. İçindeki kahve oranı yüzde 10 civarındadır. Tamamen yapay kimyasal tatlandırıcı ve aromalar basılmıştır. Yüzde yüz vücuda zararlıdır. Yurt dışında kamyon şoförleri falan içiyor. Normal bi insan alıp içmez. İçen de eneyidir zaten.

Çekiderdek kahve alacaksın ihtiyacın kadar öğüttüreceksin 100gr örneğin. Bi iki hafta götürür seni.

Yöresine göre her çekirdeğin yetiştiği ortama toprak çeşidine göre içindeki ince aromalar değişmektedir. Başlangıç seviyesinde bunu anlayamayabilirsin ama ilerlerilerde farkı hissedersin kahve kalitisini anlarsın.
    Ayrıca french press çok ilkel kötü bir yöntem o konuda da daha sonra bilgi veririm

Alıntıları Göster
    Trollediğim yok öğrenciymiş konu sahibi.Ayrıca saç konusunda ki bilgilerim de doğru bir dermatoloğa danışabilirsin.Doğrulamak istersen.

• sözen değirmen al biraz para biriktirip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 liraya sözen değirmen al, kahveyi de çekirdek al.,öğüttürme. 1 litre suya 60-70g kahve oranıyla demleyebilirsin.

• Hocam Starbucks'dan alıyorum ben. İstediğiniz şekilde öğütüyorlar aldıktan sonra. Veranda alıyorum ben biraz hafif. 250gr 34₺'ydi ben aldığımda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Mehmet efendi filtre kahvesi var 250 gramlık yada bazı marketlerde 80 gramlıgı var o şekilde alabilirsin çok bayatlamadan bitirirsin. Nescafe fln gerek yok, migrosda tchibo filtre kahve var o da fena degil günlük içim için spor öncesi için ideal kahveler.
    Sen kullandin mi bunlari hemen bayatliyor mu veya bayatlayinca cok mu aci oluyor tadlari ?

• tchibo'dan istediğin şekilde çektirebilirsin çekirdeği.
  • Peki bunun yerine türk kahvesi içsem? Filtre kahve ugrastirici gibi biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurthalo

Peki bunun yerine türk kahvesi içsem? Filtre kahve ugrastirici gibi biraz.
    o da mantıklı, nescafeden çok daha mantıklı ve ucuz.

ama türk kahvesi çekirdekleri özellikle paketli olanlar aşırı bayat ve dandik çekirdekler

yakınında iyi bi kahveci varsa onların türk kahvelerini deneyebilirsin (istanbuldaysan eminönünde minas kahve)

ben de kahveyle çokk ilgili olup sevmeme rağmen parasız ve zor dönemlerimde direk türk kahvesi içiyorum bence mantıklı bir seçenek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.