Şimdi Ara

Final Dergi mi Fem Dergi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,seneye 12'yim.Bu ikisinden birine kayıt olucam.Benim için ; kağıdı çabuk yırtılır,kapak deseni çok güzel, ... vs. hiç sorun etmem ben.Kullanan birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Bu arada sayısalım.

(Not:Dergiyi kötülemek yerine savunduğunuzu yüceltirseniz hem tartışmalar önlenir hem de daha düzgün bir bilgi akışı sağlanır. )

• anarchy-s-son A kullanıcısına yanıt
    Cevaplanana kadar ULTRA MEGA EXTRA UP
  • Ben fem derim. Daha kullanışlı. Final dergisinin fizik ve kimya anlatimi basarili degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarchy-s-son

Arkadaşlar,seneye 12'yim.Bu ikisinden birine kayıt olucam.Benim için ; kağıdı çabuk yırtılır,kapak deseni çok güzel, ... vs. hiç sorun etmem ben.Kullanan birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Bu arada sayısalım.

(Not:Dergiyi kötülemek yerine savunduğunuzu yüceltirseniz hem tartışmalar önlenir hem de daha düzgün bir bilgi akışı sağlanır. )

Tartışmasız FEM.
  • Kesinlikle fem , final de kotu degil ama ona verecegin parayla fem+bircok kitap alirsin ki bu secenek cok daha faydali olur

• final berbat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence final gayet iyi. ve ikisini de kullandim keskinlikle final.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri İçin Palme mi Fem mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Finale gidiyorum bizim dersanede final dergisi kullanan nerdeyse yok bence kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Espri

Finale gidiyorum bizim dersanede final dergisi kullanan nerdeyse yok bence kötü
    konu çalışacaksan bence ikiside aynı düzeyde ancak konuların bittikten sonra tekrar amaçlı final muhteşem denilebilir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

konu çalışacaksan bence ikiside aynı düzeyde ancak konuların bittikten sonra tekrar amaçlı final muhteşem denilebilir,

Alıntıları Göster
    final dergilerde femi yıkar geçer fakat soru bankaları için aynı şeyi söyleyemem final soru bankaları gereksiz soru dolu ama dergileri ciddi manada 10 numara 5 yıldız
  • Elimde fem dergi vardı, sadece coğrafyasına çalıştım baya iyiydi
  • final dergisi TEKRAR icin alayini harcar. ama ordan ogrenemezsin, sadece tekrar ve sorulari cidden kaliteli. fem dergi de iyi ama bir final degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dergiden konu öğrenilmiyor geometri dışında final kullanmadım ama fem dergilerin soruları çok kaliteli.

• Bence hicbiri, final fazla pahali, fem bende var soru sayisi cok az, konu anlatimi cok kisa, aldigima pismanim. Fem dergi 4-5 sene once iyiydi 28-29 sayiydi, her konudan 6-7 test olurdu, konu anlatimi gayet kapsamliydi. Simdi 21 sayiya dusurduler, ustelik konu sayisi da artti, dergi haliyle fazla ozet hale geldi, bir cok mufredat dahilindeki bilgi cikarildi, cogu konudan 20-25 soru anca var...

Sayisal isen hedefin yuksek ise fkb icin meb kitaplarindan daha iyi kaynak bulamazsin. Diger dersleri de kafana gore hallet, hem daha ucuza gelir hem cok daha faydali olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 18 Mayıs 2014; 0:59:19 >
  • quote:

Arkadaşlar,seneye 12'yim.Bu ikisinden birine kayıt olucam.Benim için ; kağıdı çabuk yırtılır,kapak deseni çok güzel, ... vs. hiç sorun etmem ben.Kullanan birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Bu arada sayısalım.

Bu sene hem final hem feme abone oldum. Hepsi sıfır duruyor, sana tavsiyem hiç bulaşma heves olarak kalıyor. Ha illa alacam diyorsan final al. Kağıdı baskısı berbat ama içeriği daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

quote:

Bu sene hem final hem feme abone oldum. Hepsi sıfır duruyor, sana tavsiyem hiç bulaşma heves olarak kalıyor. Ha illa alacam diyorsan final al. Kağıdı baskısı berbat ama içeriği daha iyi.

Final dergisi toplam kaç sayı? Neden bu kadar pahalı?http://www.finalshop.com.tr/default.aspx?s=yayinDetay&id=394 Burdaki linkte derginin bazı sayılarının yanında ek dökümanlar verildiği yazıyor, doğru mu? Bir de birkaç tane sayfa görüntüsü çekip atabilir misin? Internette örnek sayfalar bulamadım. Çok fazla şey istedim sanırım

• Final yaninda her ders icin lys ve ygs soru bankasida verir. Ayrica sayi olarak 50 kusur sayi
    Icerik olarak fen kismi ozellikle biyoloji oldukca detayli

• Allah'a şükür maddi yönden bi eksim yok.Zaten dergiyi düzenli ders çalışayım , dergide gelen konuları o hafta/ay da bitireyim diye istiyorum.Ayriyeten yazın inşallah konuları bitireceğim 12 hariç ve bu yüzdende bol tekrarlı bir yıl düşünüyorum.Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Finalin dergi sayısı daha fazla olduğu için onu tercih edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

quote:

quote:

Final dergisi toplam kaç sayı? Neden bu kadar pahalı?http://www.finalshop.com.tr/default.aspx?s=yayinDetay&id=394 Burdaki linkte derginin bazı sayılarının yanında ek dökümanlar verildiği yazıyor, doğru mu? Bir de birkaç tane sayfa görüntüsü çekip atabilir misin? Internette örnek sayfalar bulamadım. Çok fazla şey istedim sanırım

Final ygs lys toplam sayısı femden daha fazla ben sadece ygs sine abone oldum yanında soru bankaları denemeler falan veriyor, fotoğrafı burdan atamıyorum istersen whatsappdan atabilirim özelden numaranı atarsan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

quote:

quote:

Final ygs lys toplam sayısı femden daha fazla ben sadece ygs sine abone oldum yanında soru bankaları denemeler falan veriyor, fotoğrafı burdan atamıyorum istersen whatsappdan atabilirim özelden numaranı atarsan

Alıntıları Göster
    hocam siz kullanıyordunuz galiba finali ne dersiniz?

@dt_huzurluksuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.