Şimdi Ara

Fiorino combi emotion mu doblo premio 1.3 mü almalıyım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tofaşta çalışıyorum ve bu araçların ikisinide hergün kullanıyorum ve inceliyorum.Bu ay ikisinden birini alıcam ama çok kararsızım.İkisininde biribirinden farklılıkları var.Doblonun geniş iç hacmi,fiorinonun işlevsellik ve teknolojikliliği.Gerçekten çok kararsız kaldım.Siz olsanız hangisini alırdınız...

• Tam ihtiyaçlarınızı çıkartarak karar verseniz daha iyi olur gibi.

Genişlik önemliyse Doblo öneririm.
    Fabrikada çalışıyormuşsunuz. En iyi farkı sizin bilmeniz gerekir. Farkları ortaya dökerek ihtiyaçlarınızı ekleyerek en güzelini seçebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Tam ihtiyaçlarınızı çıkartarak karar verseniz daha iyi olur gibi.

Genişlik önemliyse Doblo öneririm.
    Fabrikada çalışıyormuşsunuz. En iyi farkı sizin bilmeniz gerekir. Farkları ortaya dökerek ihtiyaçlarınızı ekleyerek en güzelini seçebilirsiniz.

+1
  • Doblonun artıları.1 geniş iç hacim,büyük boyutlar,karartılmış arka camlar,oturmuş sorunsuz bir araç.Fiorinonun artıları.Son teknoloji,yeni bir araç en az 8,9 yıl piyasada tutulur,orjinal müzik tesisatı doblodan daha üstün,16 inç jantlar,direksiyondan kumanda müzik sistemi,daha rahat sürüş pozisyonu ama sadece ön koltuklar arka koltuklar için aynı şeyi söyleyemem.Birde fiorino şehir içi kullanımlarında çok daha pratik ve atak.Doblo 1.3 gibi değil baya bi seri fiorino.Fiorinonun bagaji küçük nerdeyse yarı yarıya.Belki inanmayacaksınız ama doblonun yoltutuşu fiorinodan baya bir önde.Aslında biz geniş aile sayılırız yani yeri gelicek 5 kişide bineceğiz.Beni fiorino ya yönlendiren ana neden doblonun kasa değiştiriyor olması ve ikinci elinin şu ankinden daha ucuza gitmesi.
  • bence doblo al derim fiorino kucuk araba dingili kisa kasa agir motor kucuk
    160 bile yapamıyorsun bana sorarsan doblo premio 1.9 al kardes
  • doblo al bak keyfine
  • Doblo
  • Doblo Doblo Doblo
    derimde başka bişey demem
    Bide deger kaybetmiycekti
    mazot böyle pahalanmıycktı
    baksaydın sen o zaman havamıza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DobloDoblo -- 13 Aralık 2008; 13:22:53 >
  • Arkadaşlar verdiniz cevaplar için çok teşekkürler.Doblo almak daha mantıklı.Birde 1.9 olursa tadından yenmez.Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: roverver

Arkadaşlar verdiniz cevaplar için çok teşekkürler.Doblo almak daha mantıklı.Birde 1.9 olursa tadından yenmez.Saygılar

Ne dedin kardeş

Kesinlikle 1.9 tadından yenmez..

Geçen bi 1.9 Doblo gördüm utanmasam abi çalıştırda sesini dinleyeyim dicektim

Geniş bir aile ise Doblo ama 2--4 kişilik bir aileye Fiorino yeterde artar.

• quote:

Orjinalden alıntı: DobloDoblo

Doblo Doblo Doblo
    derimde başka bişey demem
    Bide deger kaybetmiycekti
    mazot böyle pahalanmıycktı
    baksaydın sen o zaman havamıza...

doblonun bence ikincieli çok iyi zaten sınıfında en az değer kaybedeni
  • fiorino
  • oo abi bende orda çalışıyom sicil kaç bence varya tofaşın arabaları gerçektende yaramaz.
    fıorıno al bence doblonun kasası eskidi
  • fiorinonun motorlu taşıtlar vergisi ne kadar? fiorino panelvan sınıfında mı yoksa kamyonet sınıfında mı?
  • 14 AY oldu gireli.34 binlerde sicil.Anlamadığım bir konu var neye göre karar verdin arabaların yaramaz oldunu..Ben finaldeyim ve sürekli kullanıyorum bütün araçları.Bence fiyat performans bakımından çok iyi araçlar üretiliyor.Mercedese göre tabikide kalitesis....Sen hangi bölümdesin
    quote:

Orjinalden alıntı: echomaniac

oo abi bende orda çalışıyom sicil kaç bence varya tofaşın arabaları gerçektende yaramaz.
    fıorıno al bence doblonun kasası eskidi
  • Tıpkı doblo,kangoo,caddy gibi kamyonet.Yıllık vergisi de doblo 1.3 te olduğu gibi 530 ytl civarlarında diye biliyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: mursel80

fiorinonun motorlu taşıtlar vergisi ne kadar? fiorino panelvan sınıfında mı yoksa kamyonet sınıfında mı?
  • bende ford connect var. eşiminde kullanacağı aynı sınıf bir araç düşünüyorum. o yüzden de fiorino diyorum.
  • doblonun yeni kasasını bekle derim kardes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.