Şimdi Ara

FIREFOX LA İLGİLİ BİR KAÇ SORU??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle kafama takılan bi kaç konu var
    1) yaklaşık 2 ay öncesine kadar firefox ta arama çubuğuna adres belirtmeden yazdığımız yazılarda(fb yazınca fnerbahce org a girmesi yada donanım yazınca sitemize girmesi gibi) rahatlıkla bağlanıyordu .. ancak güncelleştirdikçe tuhaflaştı yazdığımız yazıları otomatik olarak live search a aktarıyor.. tekrar eskisi gibi google dan araştırıp beni istediğim siteye yönlendirmesi için ne yapmalıyım
    (oglum ne üşengeç bi adamsın 2 w yazamıyomusun demeyin çok kullanışlı oluyordu)
    2) çok eklenti barındırmama rağman anlam veremediğim şekilde yavaşladı ne yapmalıyım

selametle canlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaburet -- 2 Aralık 2007; 1:57:51 >

• İlk sorunuza cevap veremeyeceğim ama ikinci durum bendede mevcut hatta bırakın yavaşlamayı bir kaç tab açıp biraz yüklenince direkt kilitleniyor tablar arası geçiş yapamıyorum.Bende 3.0 beta'yı kurdum.Bu normal çalışıyor ama sorun gerçekten can sıkıcı....
  • durum o kadar sinir bozucu bir hal aldı ki bunu söylemeye dilim varmıyor çoğu zaman i e, firefoxtan daha seri olabiliyor..
    arkadaşlar ilk sorumla ilgili bilgisi olan bilgilerini paylaşırsa sevinirim..
  • bence hiç url kısmı ile uğraşma. biraz uğraş girdiğin siteleri yer imi olarak kaydet firefoxta. öyle çok çok daha kolay oluyor. ;)
  • ben bir ara onuda kullandım fekat 15 inç monitörle çok verimli olmuyor sığdırması pek zor oluyor:)
  • İlk soruna cevap vereyim;

Dns adresini otomatik yaparsan dediğin gibi olur ama OpenDNS gibi değiştirdiysen o zaman OpenDNS ten arama yaparak ekrana getiriyor.
    Bu dediğin özellik benimde hoşuma gidiyordu ama OpenDNS daha hızlı olduğu için mecbur böyle kullanıyorum.
  • dediğiniz durumun anlamını bilmiyorum fakat bir çözüm önerirseniz çok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaburet

dediğiniz durumun anlamını bilmiyorum fakat bir çözüm önerirseniz çok sevinirim

Bilgisayarım/Denetim Masası/Ağ Bağlantıları Yerel ağ bağlantısı sağ tıkla Özellikler En alt kısımdaki TCP/IP seçilip Özellikler DNS Sunucu Adresi ... otomatik al kısmını işaretle, istediğin gibi Firefox adres kısmına donanınhaber yaz otomatik açması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.