Şimdi Ara

Fiskiye motoru degişmesine ragmen çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ford courier arabamın fiskiye motoru çalışmadıgı için yenisi aldım taktım ama oda çalışmıyor kontrol kalemi ile kablolarını kontrol ettiğimde akım sürekli var ve motora gelen her iki kablodada elektirik sürekli var motoru takıp silecek fiskiye düymesin bastıgımda normalde silecek bir kaç kere calışır ama çalışmıyor motorunun kablolarını söktüğümde silecekler olması gerektigi gibi çalışıyo sorun ne olabilir sizce normaldr mantıken dügmeye basıldıgında elektirik gelmesi lazım yanlışmıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silecek kolu bozuktur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elektirikçiye götürün, kısa devre varsa araçta yangın çıkma olasılığı artar.

• Benimde başıma geldi silecekler bazen çalışıyor bazen çalışmıyor su atmıyo falan söktüm kendim kontrol ettim bi problem göremeyince servise verdim sigorta kutusu arızalıymış işçilik dahil 16.500 tl'ye değişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol kalemi ile elektrik olduğunu nasıl ölçtün anlamadım, kontrol kalemi alternatif akımı ölçebilir sadece.

• cricet C kullanıcısına yanıt

oto elektrik içinde kontrol kalemi var. Arkadaş onunla denemiştir. içindeki lamba 12v ile çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracım arada bir marş basmiyor
    4 yıl önce açıldı
    silecek su püskürtme sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.