Şimdi Ara

Fitness mı? Body Building mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Böyle bir vücut body buildinge mi girer? yoksa fitness a mı?

Başlıyorum ara ara tavsiye almaya çalışırım buradan. Yarın yazılacağım salona
    Yaş 15
    Boy 1.82
    Kilo 73

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben farkı anlayamadım. Yarışmalara katılacak kadar fazla kas istemiyorum. Ama bu adam kadar da hacimli olmasını istiyorum. Ne olarak kaydolacagim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İkisi de kafanı karıştırmasın, git salona ağırlık çalışmasına başlamak istiyorum de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terimlere çok takılmamak lazım. Ama böyle bir vücut istiyorsan 7 gün 24 saat planlı yaşayacaksın. Beslenme, antrenman, uyku, günlük yaşam tarzı hepsi düzenli olması lazım. Zor mu? Değil. Basit mi? Hiç değil.

• O vücudu yapmak için yıllarca düzenli çalışmak, düzenli beslenmek gerekli.

Fitness: sağlıklı olmak gelişmek, yağ azaltıp kas artırmaya çalışmak,

Vücut geliştirme: yağ azaltıp kas artırmaya çalışmak.

Yukarıdaki vücut için bile bu iki tanım arasında fark yok, sizin gibi yeni arkadaşların böyle şeylere takılmaması gerekli. Yukarıdaki başka bir arkadaşın dediği gibi git ağırlık çalış :)

• doğruyu söylemek gerekirse,

fitness ya da bb hangisini yaparsan yap istersen ömür boyu yap

gene de öyle vücudun olmaz.

• Fitness diye bir spor yok zaten. Bizim sivri akıllıların yarattıkları bir goygoy.

Bu adam kadar hacimli olmak istemiyorum yazmışsın birde.. O kadar kolay değil o işler. O adam it gibi spor yapıyor ve sınırsız olanağı var en iyi antrenörlere ve ekipmanlara gıdalara ulaşabilecek bir adam.

Hee bu spora uzun süre istikrarlı yaparsın dürüst şekilde çalışırsın kendini geliştirirsin genetiğinde iyiyse bu adamıda geçebilirsin birgün orası ayrı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.