< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam civic mivik bilmiyorum da şu servislerin hediye yaptıracağız dediği, Seramik, koltuk koruma, motor koruma, kaput koruma, gold bakım, o koruma bu koruma palavralarına sakın inanmayın size seramik kaplama dışarıda 2000 tl deyip pazarlık payınızı kesiyorlar. Servislerde yapılan seramik vs hepsi yalan dolan 300 tl lik boya koruma yapıp yollayacaklar sizi, sizde aracımda seramik var zannedeceksiniz 3 ay sonra aracınız ha bire çizildiğinde ''yahu bu seramik bir işe yaramıyormuş'' diyeceksiniz.
Serviste aracınızı mümkünse yıkatmayın bile 0 aracı fırça ile yıkayıp çizerler o ileri zekalılar. |
Kronik “kullanıcı hatası” problemi var araçta. Araçlar kullanıcı hatasından dolayı göçüyor. Yarın farklı “kullanıcı hataları” çıktığında arkanızda duracak birisi yok. Üstteki yoruma katılıyorum Megane inceleyin.
|
alicisi kullanicisi bi tuhaf su arabanin baktim turbo motor ve dizel araçlarla fiyat falan kiyasliyorlar.
yahu bu araba c segmenti atmosferik yahu rakibide 1.6 megan ve 1.6 egea urban otomatik onlar da su an 80 bin bandinda (donanim eksigi var doğal olarak ama durum da ortada) Ha ama 105 e de dizel dolu egeada alinabiliyor yani. magdur gurubuda isim değiştirdi köpüğe tav oldular anlaşilan. |
göcük olayını geçtim ciddi ciddi 125hp/155nm araca 105.000₺ verecekmisiniz.
|
Ötv niye var niye yüksek diye hiç ağlamayın kardeşim tamam mı? 200bin de olsa alacaksınız çünkü. Alıyorsunuz
|
şu arabayı egea ıle kıyaslamak komık.
|
105 bin bence ciddi para. Size tavsiyem bu miktarlara cikiyorsaniz executive alin. Arac guzel asla pisman olmazsiniz. Bu arada beyaz almayinda ne alirsaniz alin, ipini koparan beyaz aliyor. Arac kendini mavi de ve kirmizida gosteriyor. Kirmizi sadece rs de var bu arada.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toksikoman -- 9 Şubat 2018; 4:3:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klaudio -- 9 Şubat 2018; 5:49:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 9 Şubat 2018; 7:25:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 9 Şubat 2018; 8:21:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|