Şimdi Ara

Fiyat yüzünden TTNET yada TURKNET'e geçeceğim tavsiyeniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan superonline 35 mb kadar 100 gb akk li sınırsız paket kullanıyorum. Taahhüt bitmek üzere. Ödediğim fiyat 69 tl. Fakat 1 mayıstan sonra fiyatlar değişmiş ve aynı paket 159 tl bilgisi verildi.

Aynı paketi TTNET'e sordum 74 lira fiyat verdiler. Yine aynı paket TURKNET'e sordum 59 tl fiyat verdiler.

Altyapım 50 mpbs ye kadar destekliyor bu arada. Sizce hangisini almak mantıklı? TURKNET taahhütsüz olduğu için daha cazip geliyor. Fakat sonuçta hepsi ayni altyapıyı kullaniyor:)

Siz ne yaparsınız bu durumda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Turknet'e geç derim 60 liraya 150 gb akk veriyolar yılda 4 kere 50 gb hakkın var 1000 dk var taahhüt yok. bende yeni geçtim en az 40 mbps hız alıyorum. güya 75 mbps'e kadar hız veriyolar ama 40 civarı da fena değil bence.
  • Türknet iyidir tüketicinin yanında diğerleri firmalarının çıkarlarını düşünüyor özellikle Türkcell Süperonline!
  • Türknette arıza yaşamadığın sürece sıkıntı olmaz ama arıza yaşadığında canından bezdirirler müsteri hizmetleri ve arıza giderme ekipleri çok kötü 10 gündür internetim yok ve hala çözemediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.