Şimdi Ara

FIYATLAR COK IYI DEGILMI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVGA GEFORCE GTX 280 1024mb = 650$ + kdv

EVGA GeForce 9800GX2 SSC 1024MB = 499$ + kdv

arkadaslar www.ncstr.com un yapmis oldugu kampanyadan soz etmek istedim fiyatlar bana bu urunler icin gayet uygun geldi yurtdisindaki indirimleri yakalamis fiyatlar gibi ve 1 tane gtx 280 siparis verdim sizinde fikirlerinizi almak istedim bu konu hakkinda daha uygun bulamiycagimi dusunerek aldim ?
    yurtdisindaki indirimlerde artik turkiye ye yansimaya basladi sanirim ?

• Nvidia 1000$ dese gene kartını sattırıyor yapacak bişey yok.Bu fiyatları beğenenler olduğu müddetçe nVidia da indirim için bekleyenleri daha çok bekletir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 11 Temmuz 2008; 0:10:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_MAD

Nvidia 1000$ dese gene kartını sattırıyor yapacak bişey yok.Bu fiyatları beğenenler olduğu müddetçe nVidia da indirim için bekleyenleri daha çok bekletir.
    Parası olana iyi tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_MAD

Nvidia 1000$ dese gene kartını sattırıyor yapacak bişey yok.Bu fiyatları beğenenler olduğu müddetçe nVidia da indirim için bekleyenleri daha çok bekletir.
    gtx280 performans meraklıları için şu sıralar ideal bir kart
    yalnız sana şimdi 216546 kişi niye 4870 almadın,siparişi iptal et 4870 al falan dicek.
    ama ben demiyorum rahat ol hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

yalnız sana şimdi 216546 kişi niye 4870 almadın,siparişi iptal et 4870 al falan dicek.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

dusundum ama nvidia dan vazgecemedim daha yeni soyledim siparisi hevesle bekliyorum karti

• quote:

Orijinalden alıntı: hayri8688

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

dusundum ama nvidia dan vazgecemedim daha yeni soyledim siparisi hevesle bekliyorum karti

Alıntıları Göster
    f/p bakımından vasatında altında bi kart ama taş gibi kart sorunsuz problemsiz kur driverini oyunalra her yere ak yok fanını ayarlayamadım yok şu oyunda hata verdi bunda şu oldu diye bişi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

f/p bakımından vasatında altında bi kart ama taş gibi kart sorunsuz problemsiz kur driverini oyunalra her yere ak yok fanını ayarlayamadım yok şu oyunda hata verdi bunda şu oldu diye bişi yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarasmansia

quote:

diyosun

Alıntıları Göster
    MSI nin oc versiyonunu alsaydınız daha hesaplı(844ytl)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarasmansia

quote:

diyosun

Alıntıları Göster
    bence israftan başka bişey değil 1100 ytl karta vermek..unutma 1-2 yıl sonra o kart 250 ytl ye falan gitcek.1-2 yılda kaçtane oyun oynuyacaksın?daha doğrusu 4870 in takılıp gtx280 nin takılmadığı oyun? bence 1-2 tane anca belki.genede sen bilirsin para senin ben olsam ithalatı arttırmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

bence israftan başka bişey değil 1100 ytl karta vermek..unutma 1-2 yıl sonra o kart 250 ytl ye falan gitcek.1-2 yılda kaçtane oyun oynuyacaksın?daha doğrusu 4870 in takılıp gtx280 nin takılmadığı oyun? bence 1-2 tane anca belki.genede sen bilirsin para senin ben olsam ithalatı arttırmazdım

Alıntıları Göster
    Şu anki nvidia kartları 65nm sınırlarını zorlamış resmen akım canavarı gereksiz kartlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Fidelity

Şu anki nvidia kartları 65nm sınırlarını zorlamış resmen akım canavarı gereksiz kartlar.

Alıntıları Göster
    bence 1000 ytl yi böyle kartlara vermek bana pek mantıklı gelmiyor şimdilik 4870 alınması bence en doğru karar malum geçen sene çıkan 8800 gtx aynı fiyatlardan satılıyordu şimdi ise orta seviye kartı olan 4850 nin ayarında bir kart oldu performans olarak yane paraları sokağa atmak gibi bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger cage

bence 1000 ytl yi böyle kartlara vermek bana pek mantıklı gelmiyor şimdilik 4870 alınması bence en doğru karar malum geçen sene çıkan 8800 gtx aynı fiyatlardan satılıyordu şimdi ise orta seviye kartı olan 4850 nin ayarında bir kart oldu performans olarak yane paraları sokağa atmak gibi bişey

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tiger cage

+1000000

• quote:

Orijinalden alıntı: iron_funeral

quote:

Orjinalden alıntı: tiger cage

+1000000

Alıntıları Göster
    evet ya harbiden çok iyimiş bana 2 tane alıp yollasana ben sana yollarım parasını bedava walla sudan ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger cage

Alıntıları Göster
    yoh ya bu donanimlarla uğraşılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

yoh ya bu donanimlarla uğraşılmaz

Alıntıları Göster
    Adam fiyatlar için sormuş hemen yukarıda yazıldığı gibi 4870 al israf vb. başlamış.

Konuyla ilgili yorumlar yapsak daha güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farabî

Adam fiyatlar için sormuş hemen yukarıda yazıldığı gibi 4870 al israf vb. başlamış.

Alıntıları Göster
    Fiyatlar cok iyi degil zira Newegg'de GTX 280'ler halen $500 civari hatta MIR ile $460 civari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farabî

Alıntıları Göster
    Öncelikle kartın hayırlı olsun. Fiyat piyasaya göre normal denilebilecek seviyede. Fakat Evga'lar normalden biraz daha pahalı olduğu için güzel fiyata almışsınız. Gerçi kartı almışsın ama Zotac Amp'a da bakabilirdin. Güle güle kullan.

http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+280&altlimit=&ustlimit=

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimkim

Öncelikle kartın hayırlı olsun. Fiyat piyasaya göre normal denilebilecek seviyede. Fakat Evga'lar normalden biraz daha pahalı olduğu için güzel fiyata almışsınız. Gerçi kartı almışsın ama Zotac Amp'a da bakabilirdin. Güle güle kullan.

http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+280&altlimit=&ustlimit=

Alıntıları Göster
    benım cocuğum olsa 1000 ytlye ekran kartı veya onun gıbı bısey alsa

dove dove komaya sokarım serefsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

alan arkadaşların babalarına yaz bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 11 Temmuz 2008; 8:56:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

5o ytl daha fazla werip evga almayi tercih ettim kalite acisindan daha iyi bir kart
    ben pisman degilim sonucta cogu insanin kullandigi kartlardan degil en guncel kart ve high-end kart bunlar 100-200 ytl ye hicbi zaman ulasamayiz tabiki bu kartlara o yuzden bu konu hakkinda bilgisi olanlara sordum genel olarak fiyatini

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.