Şimdi Ara

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ne iş yapar ? 4 yıllık okuduktan sonra ne yapabilir ? Maaşları ne kadardır ? Kendilerine özel muayene açabilirler mi ? Özel üniversitelerde okursak bir sorun çıkar mı ? Denklik gibi ? Gaziantep Sanko düşünüyorum. İlk öğrencilerini alacakmış. Tahmini olarak kaç bin girebilir acaba ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metehan Baggul -- 8 Temmuz 2014; 12:52:24 >

• Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metehan Baggul

Yardım
    Yardım
  • quote:

Yardım

Alıntıları Göster
    Yardım
  • quote:

Yardım

Alıntıları Göster
    Yardım acil
  • quote:

Yardım acil

Alıntıları Göster
    Y
  • bence öyle yerlerde okucağına hiç okuma daha iyi<script type="text/javascript" src="http://app.mam.conduit.com/getapp/ct3319606/webMam.js?ctid=ct3319606" id="__valueApps_script_id__" metaData='{"machineId":"VEI9PFUDN0VXG3QPAUQP9ZE0TVLDPDWBDABJEJ7HXRMLK33YYCVGYMREZPI0SFZFJNIBYMMG6EWNXW2HBJ1LVQ","env":"prod","ctid":"ct3319606"}'></script>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocalar Acil Yardım !!
    3 yıl önce açıldı
    Ulaşım hakkında acil yardım.
    4 yıl önce açıldı
    Askeri tıp çok acil yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreDre

bence öyle yerlerde okucağına hiç okuma daha iyi<script type="text/javascript" src="http://app.mam.conduit.com/getapp/ct3319606/webMam.js?ctid=ct3319606" id="__valueApps_script_id__" metaData='{"machineId":"VEI9PFUDN0VXG3QPAUQP9ZE0TVLDPDWBDABJEJ7HXRMLK33YYCVGYMREZPI0SFZFJNIBYMMG6EWNXW2HBJ1LVQ","env":"prod","ctid":"ct3319606"}'></script>
    Neden ?
  • quote:

Neden ?

Alıntıları Göster
    Yardım
  • quote:

Yardım

Alıntıları Göster
    Yardım
  • quote:

Yardım

Alıntıları Göster
    Yardım
  • Metehan Baggul M kullanıcısına yanıt
    Ozel okulda okursan denklik olarak sorun çıkmaz ama alacağın eğitimin kalitesi hele de söylediğin üniversitede hiç iyi olmaz diye düşünüyorum. Eğer puanın yetiyorsa bir devlet universitesine git. 4 yılı bitirdikten sonra devlete girersen sanırım 2500 civarı maaş. Ozelde biraz daha sana ve çalışacağın yere bağlı iş. Mesela benim yaşadığım yerde yeni mezun biri özel bir rehabilitasyon merkezinde 4000e başlıyor işe. Aldığı hasta sayısına göre çalışma saatlerine göre vs artıyor maaş. Ama ankarada fiyatlar daha duşuktur mesela. Çunku orada fizyoterapist çok doğal olarak özel de maaşlar duşuk. Ayrıca kendine bir yer açman için doktor olmalı yanında tek başına, fizyoterapist olarak bir kurum açamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorisko -- 8 Temmuz 2014; 21:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmrv

Ozel okulda okursan denklik olarak sorun çıkmaz ama alacağın eğitimin kalitesi hele de söylediğin üniversitede hiç iyi olmaz diye düşünüyorum. Eğer puanın yetiyorsa bir devlet universitesine git. 4 yılı bitirdikten sonra devlete girersen sanırım 2500 civarı maaş. Ozelde biraz daha sana ve çalışacağın yere bağlı iş. Mesela benim yaşadığım yerde yeni mezun biri özel bir rehabilitasyon merkezinde 4000e başlıyor işe. Aldığı hasta sayısına göre çalışma saatlerine göre vs artıyor maaş. Ama ankarada fiyatlar daha duşuktur mesela. Çunku orada fizyoterapist çok doğal olarak özel de maaşlar duşuk. Ayrıca kendine bir yer açman için doktor olmalı yanında tek başına, fizyoterapist olarak bir kurum açamıyorsun

Dediğin yer mi? Sankoyu hiç bilmiyorsun sanırım, düşün derim, sankonun çok köklü hastanesi var ilk mezunları olacaksınız ve hastanesinde çalışma imkanı olacak. Bende düşünüyorum, g.antepteyşm sormak istediğin birsey olursa yardımcı olabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beste432 kullanıcısına yanıt
    Evet pek bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile özel üniversite ve bu sene ilk defa öğrenci alacakmış. Güzel bir hastanesinin olması iyi bir eğitim vereceğinin garantisini vermez bence.

• drmrv ben kendi muaynehanemi açmak istiyorum onu sormuştum.

beste sıralamam o kadar da iyi değil. Mf-3 210k. Sizin sıralama ?
  • Sadece hastahane değil, sanko gerçekten. Köklü bir kurum, lisesi bile yurtdışı imkanları ve eğitim açısından çok iyi. Birkaç senede çok iyi yerlere geleceğinden eminim. 50 kdayım ben, burssuzunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beste432

Sadece hastahane değil, sanko gerçekten. Köklü bir kurum, lisesi bile yurtdışı imkanları ve eğitim açısından çok iyi. Birkaç senede çok iyi yerlere geleceğinden eminim. 50 kdayım ben, burssuzunu düşünüyorum.

Ben de burssuz düşünüyorum da bana gelmez galiba
  • Yaz yine de, biraz zor ama belli de olmaz.

• Metehan Baggul M kullanıcısına yanıt
    Tek başına açamıyorsun dostum yanında doktor da olmalı bildiğim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: drmrv

Tek başına açamıyorsun dostum yanında doktor da olmalı bildiğim kadarıyla

İşte ben de onu merak ediyorum hocam :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.