Şimdi Ara

flas diskten dosya silin miyor kafayı kırcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dosya silinemiyor: kaynak dosya veya diskten okuyamıyor. diye bir hata yardımcı olun lütfen

• Selamlar arkadaşım,

Bildiğim kadarıyla , veriyi kaydettiğiniz ortamın Bad Sector sebebiyle bozulmuş veya hasar görmüş ise bu tür bir mesaj gelebilir.

"Scandisk" veya "Norton Disk Tools" gibi yazılımlarla diskinizi test ederek, dosyalarınızı kurtarmaya çalışın.

Selamlar
  • bence biçimlendir eğer içinde önemli bişey yoksa
  • arkadaşlar biçimlendirmekle olmuyor ama önerileriniz için teşekürler daha etkili bir yol varmı??????????
  • onun üstünde her hangi bi düğme yada klit gibi bişey yok mu belki o yüzden dir çünkü bazıları o düğmeyi geri çekiyosun ve klitli konuma gelio ve silin mio.
  • hayır öyle bir şey yok
  • aynı şey bende var temporary internet files klasöründeki dosyaları silince bu hatayı veriyor dosyalar orda gözüküyor ama silemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer dosyalarınızı yedek alarak diski biçimlendirmek en kolay ve mantıklı yol görünüyor.
  • Arkadaşlar biçimlendirme olmuyor acaba bilgisayarda sorun olabilir mi???
  • Biçimlendirme bile yapamıyorsan diyecek birşey yok. Demek ki flash diskin bozulmuş. Başka bilgisayarlarda biçimlendirmeyi dene. Yine olmuyorsa işin zor.
  • diski bagladiktan sonra xp cd'si ile reboot edip formatlamayi dene hdd gibi goruyor diski.
  • O zaman biçimlendirmeyin, formatlamayı deneyin direk.

Normal XP kurar gibi yapacaksınız, listede flash disk te görünecek ve onu seçip formatlayacaksınız. Reboottan sonra yükleme işlemine başlamadan diski çıkaraksınız, aksi takdirde Windows kurmaya kalkar.
  • Teşekkür ederim... Bunu denicem ama ben sorunu buldum galiba ben bu dosyayı atarken iptal dedim dosyalar yarım kaldı ..... belki bu bilgi sorunun çözümüne yardımcı olur genede sağolun...
  • Ondan olacağını sanmam çünkü bilgisayarda olduğu gibi siler direk. Onu RAMde kaydettiği için iptal ettiğinde direk siler. Eğer sökmeden önce "Güvenli Kaldır" demediyseniz ondan olmuş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.