Şimdi Ara

flash bellekte kaybolan kalsörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar acil yardım yapmanız lazım cok önemli evraklarımın bulundugu flash bellegimde normal dosyalar görünüyor ama kalsörler yok olmuş ama toplam boyutu degişmemiş virüs taraması yaparken kalsörlerin isimleri görünüyor ama bir sekilde bulamıyorum.klasörler gizli falanda degil nasıl acabiliriz.daha önce mutlaka birilerinin basına gelmiştir.
    yardım

• scanda butun klasorlerin isimlerini al ve pathlerini windows explorerda elle yazarak gir. Butun dosyalarını bu yöntemle yedekle ve diski formatla(eğer formatlama imkanın varsa)

Düzeltme: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugaaa -- 25 Şubat 2010; 16:31:11 >
  • eger flash diskini baska bir pcye takma imkanın varsa orda klasörler büyük ihtimal gözükecektir sona onları geri yukle deyip getire bilirsin flashında normal silme silme yaptıgında tamam gitmezler ve onları geri getire bilirsin sadece biçimlendirirsen tamamen gider
  • dostum usb security programı var onu googleden arat bulursun. flash bellekte auturun inf. virüsü var. onu bilgisayarına kur ha eğer bilgisayarda varsa kaspersky internet security 2010 onu kur tarat siler o virüsü. ondan sonra klasörlerin görünecektir.
  • farklı bi bilgisayara takarsan usb belleğini o dosyaları görürsün.umarımtemiz bi bilgisayar lazım tabi.

farklı bi yöntem söyleyeyim.

masaüstüne gel.yeni bi not defteri aç.onu ziple.ardından zip dosyasına çift tıkla çalıştır.

flash bellekte kaybolan kalsörler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.