Şimdi Ara

Flash Diskim ESD-USB olarak kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma windows 10 kurmak için 500 GBlık HardDiske windows 10 u sitesinden indirdim. Hiçbir sorun olmadan yükledim. Ama şöye bir sıkıntı var. Harddisk ESD-USB olarak gözüküyor ve hafızası 40 gb a düşmüş durumda. Normalde 500 GB. İçinde de bir sürü fotoğraflar filan vardı. Bunu nasıl eski haline getireblieceğimi bilen var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler

• Hocam sorunu çözdünüz mü? Ben de şu an bu durumla karşı karşıyayım. Bunaldım kaldım.
  • cmd komutlarıyla düzelecegini düşünüyorum
  • Güncel.

Sorunun çözümünü bilen var mı?
  • Ekran görüntüsü atabilirmisin?
    ESD ve WİM Windows PE. ortamı için bir dosya formatıdır.
    Birde windows'un kurtarma alanı için açtığı bir disk bölümü var.
  • Maalesef yanlışlıkla attığım root sonucu 1,5 TB harici diskte ki bütün bilgiler gitti.

Acı bir ders oldu.

Geri getirme programları ile kurtarabildiğimi kurtardım.

Teşekkür ederim.
  • Soruna henüz bir çözüm bulamadım. Üniversite öğrencisiyim. Bu sorunu da malesef babamın harddiskinde yaşamıştım. O hiç sormayınca ben de daha fazla uğraşmak istemedim. Ama geçen günlerde tekrar sordu. Çözümü bilen varsa hala yeşillendirebilir yani konuyu, çıkmazsa mecbur ölü taklidi yapacağım :)
  • Windows kurulumu ile bu tarz problem yaşayan oldukça fazla kişi oluyor. Yeni kurulum esnasında eski verilerin bir kısmı genelde artık geri gelmez. Çoğunlukla klasör yapısı da bozulmuş oluyor. Geri gelmeyecek kısım , üzerine daha sonra veri yazılan kısmıdır.

Windows tekrar kurulumu sonrasında hard disk kapasitesi 40 gb a düştü ve bugüne kadar sadece O 40gb lik alan kullanıldı ise , diğer 460 gb lik bölümdeki verileri almak çoğunlukla mümkün olabiliyor. PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.