beyler teknik bilgim yetersiz oldugundan bir konuda size danışmak istiyorum: Birçok Flat CRT monitörün aslında eski teknoloji monitörlerin basit bir mercek ile Düz kare hale getirilip piyasaya sürüldüğü doğru mu? Flat gerçekten nedir, nasıl bir teknolojidir ? teşekkürler
2 tür flat monitör vardır birincisi dynaflat ki bu senin dediğin tiptekiler, ikincisi ise real flat yani gerçek flatler bunlar
bu konuda sorulmuş yüzlerce soru var. forumu biraz araştır göreceksin.. search kısmı çalışmıyodu ama geçmiş sayfaları biraz karıştırırsan bulursun kesin.
ben piyasadaki flatlari ikiye ayırıyorum. LG ve diğerleri. Diğerleri, bildiğimiz silindir monitörlerin üzerine düz bir cam tabaka çekip, ortasına da iki adet düzleştirme çizgisi çekiyorlar. yani yapay bir şey oluyor. Ancak, LG de düzleştirme çizgisi felan yok. Hatta tavsiyem LG F700B ye bi bak derim, eğer monitör almayı düşünüyorsan.
neo00 sağol yüreğime su serptin
neo arkadaş, biraz daha araştır konuyu öyle yorum yaz bence. yanlış yönlendirme yapmamak lazım. dediğim gibi bu konu daha önce bir çok kez tartışıldı. o konuları bulup okuyun.