Şimdi Ara

FLY TV KARTINI XP YE KURAMAYANLAR,BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç gün gece gündüz uğraşarak sonunda XP Pro. da kurarak çözüme ulaşabildim.Bende FlyVideo 2000 V 1.36 cd si vardı.

Tahmin ederim eski cd leriniz duruyordur.Fly Tv98/2000/3000 Radyolu-Radyosuz Tv kartı olan arkadaşlar denemenizde fayda var.Ben denedim ve hem eski radyosuz hemde radyolularda çalıştırdım.Yalnız bendekiler Bt 8x8 çipsetli.Diğerleri elime geçmediği için deneyemedim.

Elinde tv kartının eski cd si veya driveri ve programı WınMe olanlar:
    Tv kartını taktığınız zaman her zamanki gibi önce yeni donanım bulundu deyip driverini kuruyoruz.Ve kurulumda iki sefer Fly Tv98 ....... diye kuruyor.Neticedede programı kurup çalıştırıyoruz.Veeeee çalışmıyor.Biz öyle yapmayacağız.Eğer Önce kurduysanız bütün driverlerini ve programını kaldırın ve,pc yi yeniden başlatın.İki sefer driver bulacak.Her bulduğunda iptal diyeceksiniz.Kesinlikle kurmayacaksınız.

1-Web cam kurar gibi önce WınMe programını kuruyoruz,
    2-Pc yi restart edecektir.Yeniden başladığında yeni donanım bulunacak.
    3-Driverleri otomatik olarak aratın ve kurun.(Dört sefer driver bulacak hepsindede aynı işlemi yapacağız)
    4-Kurulumlarda İmza sınamasından geçmedi diyecek,siz devam diyeceksiniz.
    5-Her driver kurulumunun belli bir yerinde driverin yerini göster diye pencere açılacak.Buradan gözat deyip cd nin driver kısmından WinMe yi açıp içindeki dosyayı göstereceğiz ve tamam deyip kuracağız.(Aynı işlem dört sefer tekrarlanacak)Veee işte:
    WDM Video Capture,
    WDM Audio Capture,
    WDM Tv Tuner,
    WDM Crossbar.
    6-Kurulum bittiğinde Pc yeniden başlayacak ve bildiğiniz gibi programı çalıştırıp gerekli ayarları(Ülke adı,Pal BG,Anten durumu,Scan gibi) yaptıktan sonra güle güle kullanın.

Netice olarak : Birçok netten indirdiğim xp driverleride dahil çalıştıramadım.
    Aver Medıa Tv kartının driverlerini yükledim.Sorunsuz kurdu,fakat programı çalıştıramadım.
    PixelViev Tv kartının driverlerini yükledim.Çalıştıramadım.
    Fly ın WınNt yi kurdum.Programda çalıştı.Fakat radyosunu çalıştırmak bilen için kolay ama bilmeyen için zordu.Kayıttada problem çıkarıyordu.Tavsiye etmem.
    Unutmayın : ÖNCE PROGRAM SONRA DRİVER.
    Uğraşan arkadaşlar neticeyi bildirirseniz çok memnun olurum.Umarım derdinize çare olmuştur.Bana oldu.Bakalım ne kadar başarılı olmuşuz.

Hepinize başarılar dilerim.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 25 Şubat 2007; 1:50:28 >

• slm arkadaşlar. ya bi arkadaştan fly video 2000 TV kartı aldım. CD si yok. netten bi driver ve program falan buldum ama 2 önemli sorun var ki, tv izlenen programın dili rusça ve ses yok. ses kartım on board,sorun nerde? rusçayı nasıl değiştriebilirim?
    teşekkürler...
  • Driverini kurabildinmi.Anladığım kadarıyla benim yaptığım gibi yaptın herhalde.Fly ın sitesinde olması lazım sanıyorum.Google da arat,gene bulursun.Eğer Ankara'daysan kolay.Ben sana veririm.Ben genede neti gezeyim.Bakalım bulabilecekmiyim.Bende orijinal cd si var olmazsa çeker gönderirim.Önce bi araştıralımda olmazsa öyle yaparız.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 7 Mart 2007; 3:48:20 >
  • Bu işlemi SHOWMEDIA TV kartına da uygulayabilir miyiz acaba? Daha önce Win98 de SHOWMEDIA driveri ile Fly TV programını kurarak bilgisayarda TV seyredebiliyordum.
  • Benim flyın cd sinin içinde winme programı yok, rapide upload edip buraya linki koyarmısın? lütfen!
  • Valla herşeye aklım eriyorda şu rapide upload etmeyi bi türlü beceremiyorum.
    Sayın topaz42:Bazı tv kartlarını kurarken önce driveri kurmak gerekiyor.Showmedıa da nasıl bilmiyorum.Ama fly tv kartlarında programı kurabiliyorsun.Denemekte fayda var.Bi dene bakalım.Sonuç ne olacak.Saygılar.

Not:Arkadaşlar Ankara'daysanız driveri verebilirim.Değilseniz kargoyla yollayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 7 Mart 2007; 21:34:05 >
  • madem paylaşıyoruz bende size bunu öğretiyim..

1. Önce paylaşmak istediğimiz klasörü zip yada rar'lıyoruz ki tek dosya haline gelsin.
    2.http://www.rapid-share.com bu adrese giriyoruz (aradaki - yi kaldırın)
    3. sitedeki gözat a tıklayıp göndermek istediğimiz dosyayı seçiyoruz. Daha sonra upload! butonuna basıyoruz.
    4. Biraz bekliyoruz (Dosyanın büyüklüğüne ve internet hızına göre değişir süresi değişir)
    5. işlem bitince username,e-mail,password un filan sorulduğu bi sayfa açılacak. Bu sayfanın en altında "I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link." yazılı linke tıklıyoruz.
    6. Bu yazının hemen altında yeni bişeyler çıkıyor. "Your Download-Link #1:" in karşısında çıkan link i kopyalayıp paylaşım yapmak istediğin kişiye iletiyosun (yani buraya koyuyosun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 9 Mart 2007; 23:12:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah becerebilmişimdir. Dosya boyutu 57.5Mb. Cd nin tamamını upload ettim.

http://rapidshare.com/files/20274476/Fly_Tv.rar.html yıldızlı yere ne yazılacağını biliyorsunuz.

Arkadaşlar kontrol etmek için rar lı dosyayı tekrar pc ye indirdim açtım ve kurdum.Gayet güzel çalışıyor.

(Not:Dosyayı yeni bir klasör açıp onun içine atın ve üzerine sağ tıklayıp "buraya aç" ı tıklayın.En kolay yol bu bence.)
    Hepinize saygılar.
    Ayrıca bana upload etmeyi öğreten funnel arkadaşımada sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 10 Mart 2007; 6:40:49 >
  • Buyrun tüm tv kartları için tek driver süper çalışıyor birkaç bilgisayarda denendi
    http://forum.donanimhaber.com/m_12698164/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gnecmi

İnşallah becerebilmişimdir. Dosya boyutu 57.5Mb. Cd nin tamamını upload ettim.

http://****.com/files/20274476/Fly_Tv.rar.html yıldızlı yere ne yazılacağını biliyorsunuz.

Arkadaşlar kontrol etmek için rar lı dosyayı tekrar pc ye indirdim açtım ve kurdum.Gayet güzel çalışıyor.

(Not:Dosyayı yeni bir klasör açıp onun içine atın ve üzerine sağ tıklayıp "buraya aç" ı tıklayın.En kolay yol bu bence.)
    Hepinize saygılar.
    Ayrıca bana upload etmeyi öğreten funnel arkadaşımada sonsuz teşekkürler.

Asıl ben sana çok teşekkür ederim bu kadar zahmet etmişsin. Bilgi paylaşıldıkça değer kazanır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 11 Mart 2007; 2:18:49 >

• Birşey değil.Sağol.Mühim olan işin görülmesi ve paylaşılması.Saygılar.
  • Arkadaşlar neticeleride bildirirseniz sevinirim.Çareler tükenmez biliyorsunuz.Merakla bekliyorum.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 14 Mart 2007; 1:05:26 >
  • Şimdi ben anlamadım tam, bu winme programı nası bişey nerden indiriyoruz bunu?

rapide upload ettiğiniz rar dosyasının içindemi bu? yoksa o Fly TV driverlerimi? Bende driverlerı zaten var çünkü..WinME yi nerden buluyoruz?

Ayrıca birde uzaktan kumandayı kullanabiliyormuyuz bu yöntemle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 14 Mart 2007; 15:09:37 >
  • Arkadaşım fly tv kartının xp driveri olmayanlar,xp de kuramayanlar için.
    Evet hem program,hemde driverleri.
    Yıldızların olduğu yere ne yazılacağını biliyorsun.(rapid*share arada yıldız yok)Yazdıktan sonra rar lı dosyayı indir.Yeni boş bir klasör aç ve içine at.Attığın dosyaya sağ tıkla ve "buraya çıkart" ı tıkla.Program ve driverler açılacaktır.WınMe driver klasörünün içinde zaten.Sendeki cd nin içindeki driver klasörünü aç.İçinde yoksa benim upload ettiğim rar ı indir.

Tv yi normal çalıştırdıktan sonra uzaktan kumandada çalışır.Yalnız kumanda gözünü pc açıkken takarsan çalışmaz.Yeniden başlattıktan sonra çalışır.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 15 Mart 2007; 2:00:30 >
  • selam arkadaslar bende life view fly video 2000 tv kartı var sorunsuz calısıyordu codec divxler icin yüklemem gerekiyordu ace mega codec yükledim simdi ses var goruntu yok birde codec yüklemeden once tv den kayıt yapınca goruntu vardı ses yoktu lütfen biri bana acil yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ezid

selam arkadaslar bende life view fly video 2000 tv kartı var sorunsuz calısıyordu codec divxler icin yüklemem gerekiyordu ace mega codec yükledim simdi ses var goruntu yok birde codec yüklemeden once tv den kayıt yapınca goruntu vardı ses yoktu lütfen biri bana acil yardım etsin

Ben aver kullanıyorum.Bendede kayıt yapıyor fakat MPlayer11 de açmıyordu.Mp11 i kaldırdım gene açmadı.Tekrar yükledim.Gene aynı.Yüklediğim codecledi kaldırdım.Gene olmadı.Önce yüklediğim işime yaramayan bazı programları kaldırdım.Şimdi kayıtta yapıyor.Mplayer dede açıyor.Yalnız hangi programları sildiğimi hatırlamıyorum.Bir kenara yazsaydım cevap verebilirdim.Sen istersen tek tek kaldır dene.Bir yerde çalışacak sanırım.Benimki çalıştı.Saygılar.
  • Fly video 98 bt 878 için winme driveri (3.5) mb
    http://rapidshare.com/files/21430317/10361.zip.html
    Ben xp de denemedim ama bir zamanlar winme kullanırken bu driverı kullanıyordum sorun yoktu.
  • fazla bi program yok yani oyle gereksiz sey kurmadım yeni format attım cunku
  • Arkadaşlar benim küçük bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim. LifeView TVR TV 3.24.0.417 adlı tv kartım var. tv kartımın şöle bi arızası var ses ve görüntü var.Kayıtda görüntüyü çekiyor ama sesi kaydetmiyor hata veriyor.Ayarlarda streo cıkmıyor.Ses kartın modeliSOUND MAX(audio Wizard) gibi bişsey işde. Eger bildiginiz türkçe tv kartı programı varsa linkini yollayabilirmisiniz yada suankinin ses ayarlarını bilen varsa yardım PLSSS!!!? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....
    Bide arkadaslar benim tv kartında radyosuda calsııyor! Eger isteyen olursa upload edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.