Bildirim
FM 2013 STEAM serverı üzerinden oynamak isteyenler
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben oynarım. -
Ben de oynamak isterim ama online oynarken oyun hızı nasıl acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Sokratik Adam
Ben oynarım. -
Çekilişe katılmak istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Alberto Ascari
Ben de oynamak isterim ama online oynarken oyun hızı nasıl acaba?
Alıntıları Göster -
bende oynayabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: HollowFlea
Çekilişe katılmak istiyorum
Alıntıları Göster -
Bende oynuyabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: mypearl06
bende oynayabilirim.
Alıntıları Göster -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: lars ulrıch
Bende oynuyabilirim.
Alıntıları Göster
Ben de oynarım. H. içi hemen hergün akşamları olabilir.. -
lütfen ve lütfen listeye benide yazınquote:
Orijinalden alıntı: onurthemenace
Merhaba,
Ben de oynarım. H. içi hemen hergün akşamları olabilir..
Alıntıları Göster -
ben de oynarım beni de ekleyinquote:
Orijinalden alıntı: FjardeVarlden
lütfen ve lütfen listeye benide yazın
Alıntıları Göster -
Ekleyin arkadaşlar. 2011 yılından beri online oynadığımız 8 arkadaş var. Eskiden hamachi üzerinden oynardık 8 kişi. İnanılmaz kasardı ama fm aşkı işte :) Bu sene hepimiz orjinal aldık. Ağ tamamen kapandı çünkü. Hamachi üzerinden artık oynanmıyor. Kısacası orjinale sahip olmayan oynayamayacak. Neyse konumuza dönelim :)quote:
Orijinalden alıntı: 17Scorpion
ben de oynarım beni de ekleyin
Alıntıları Göster
Bu sene 20 kişi Premier lig yapmayı düşünüyoruz. Şuanda 9 kişi steam üzerinden premier lig oynuyoruz. Ufacık bir kasma var. Hamachiye göre 0 kasma diyebiliriz. Katılmak isteyen arkadaşlar varsa beni eklesinler. 20 kişilik kariyeri yeni pack gelince yapacağız. Şuanda 9 kişilik kariyerimize gelebilirsiniz.
Ayrıca şunu belirtmek isterim. Geçen yıllarda oynadığımız oyun 6 7 sezon sürdü. Daha sonra regenler dolduğu için oyuna baştan kurduk. Tekrar 6 7 sezon :)
İletişim: m.orkunkartal@hotmail.com
-
quote:
Orijinalden alıntı: myres
Ekleyin arkadaşlar. 2011 yılından beri online oynadığımız 8 arkadaş var. Eskiden hamachi üzerinden oynardık 8 kişi. İnanılmaz kasardı ama fm aşkı işte :) Bu sene hepimiz orjinal aldık. Ağ tamamen kapandı çünkü. Hamachi üzerinden artık oynanmıyor. Kısacası orjinale sahip olmayan oynayamayacak. Neyse konumuza dönelim :)
Bu sene 20 kişi Premier lig yapmayı düşünüyoruz. Şuanda 9 kişi steam üzerinden premier lig oynuyoruz. Ufacık bir kasma var. Hamachiye göre 0 kasma diyebiliriz. Katılmak isteyen arkadaşlar varsa beni eklesinler. 20 kişilik kariyeri yeni pack gelince yapacağız. Şuanda 9 kişilik kariyerimize gelebilirsiniz.
Ayrıca şunu belirtmek isterim. Geçen yıllarda oynadığımız oyun 6 7 sezon sürdü. Daha sonra regenler dolduğu için oyuna baştan kurduk. Tekrar 6 7 sezon :)
online oynarken herkesin aynı anda online mı olması gerekiyor ? Bence gün - saat gibi detaylar önceden belirlenmeli
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrking
quote:
Orijinalden alıntı: myres
Ekleyin arkadaşlar. 2011 yılından beri online oynadığımız 8 arkadaş var. Eskiden hamachi üzerinden oynardık 8 kişi. İnanılmaz kasardı ama fm aşkı işte :) Bu sene hepimiz orjinal aldık. Ağ tamamen kapandı çünkü. Hamachi üzerinden artık oynanmıyor. Kısacası orjinale sahip olmayan oynayamayacak. Neyse konumuza dönelim :)
online oynarken herkesin aynı anda online mı olması gerekiyor ? Bence gün - saat gibi detaylar önceden belirlenmeli
http://forum.donanimhaber.com/m_67720113/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67725866
-
quote:
Orijinalden alıntı: PCManiakk
Arkadaşlar merhaba,
Oyunu STEAM serverı üzerinden oynamak isteyenler var mı? Varsa ben server kurdum, sizleride beklerim. Belli günlerde ve saatlerde online olup oynamak gerekecek sadece sanıyorum. Bende çok deneyimli değilim.
Kardeşim bende oynamak isterim -
Seve seve katılırım Steam üzerinden nasıl online oynanıyor ondan biraz bahseder misiniz? Hamachi ile oynanmıyor kasmaktan acaba bu nasıl ilk defa burada duyuyorumquote:
Orijinalden alıntı: -Uniquequote:
Arkadaşlar merhaba,
Oyunu STEAM serverı üzerinden oynamak isteyenler var mı? Varsa ben server kurdum, sizleride beklerim. Belli günlerde ve saatlerde online olup oynamak gerekecek sadece sanıyorum. Bende çok deneyimli değilim.
Kardeşim bende oynamak isterim -
bende oynarım nasıl oynanacağına dahil bilgisi olan varsa söylesinquote:
Orijinalden alıntı: Manciaa
Seve seve katılırım Steam üzerinden nasıl online oynanıyor ondan biraz bahseder misiniz? Hamachi ile oynanmıyor kasmaktan acaba bu nasıl ilk defa burada duyuyorum
Alıntıları Göster -
ben de oynarımquote:
Orijinalden alıntı: burakbolat
bende oynarım nasıl oynanacağına dahil bilgisi olan varsa söylesin
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar tekrardan merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: vitoScaletta
ben de oynarım
Alıntıları Göster
En uygunu rekabet kupası görünüyor. Öyle uzun uzadıya online lig oynamak pek kasar. Rekabet ligi en az 2 en fazla 6 takımla oynanmakta. Takımlar ikişer defa karşılaşmakta ve lig usulü. Diğer bir oyunsa Elemeli Kupa. 2 - 32 takım arasında elemeli olarak maçlar oynanmakta.
Rekabet liginde yer almak isteyenler mesaj atsın lütfen. -
Ben katılabilirimquote:
Arkadaşlar tekrardan merhaba,
En uygunu rekabet kupası görünüyor. Öyle uzun uzadıya online lig oynamak pek kasar. Rekabet ligi en az 2 en fazla 6 takımla oynanmakta. Takımlar ikişer defa karşılaşmakta ve lig usulü. Diğer bir oyunsa Elemeli Kupa. 2 - 32 takım arasında elemeli olarak maçlar oynanmakta.
Rekabet liginde yer almak isteyenler mesaj atsın lütfen.
Alıntıları Göster
-
1. PCManiakkquote:
Orijinalden alıntı: Jiraiya
Ben katılabilirim
Alıntıları Göster
2. Jiralya
3.? -
kusura bakmayın hortt
hala online oynayacak var mı 13ü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X