Şimdi Ara

FM DE EKSİKLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cm,fm derken hayatımız bu oyunla geçiyor, fm'nin ilk serisinden beri oynarım bu oyunu ve bu zamana kadar sizin farkettiğiniz hataların %99'unu farketmemişimdir çünkü adamlar yapıyor aga demekten gözüm hataları görmüyordu fakat bir anda bir eksiklik hissettim. Oyuna 3d'nin geldiği ilk seriden beri oynayanlarında farkediceği üzere artık oyuncular o kadar gerçekçiki, heralde bir kaç seri sonra adamın bilgilerine girmeden boyunu bile tahmin edebilicez :)

Herneyse şaka bir yana, e grafikler bu kadar gerçekçi olunca bir şeyin eksikliğini farkettim. Oda oyuncuların bireysel yetenekleri, mesela;

Siz hiç fm'de messinin o klasikleşen 4,5 adam geçipte attığı gollerden birini gördünüzmü?

Yada Di Maria'dan tırivela tarzında paslar?

Ronaldo'nun havada 1,2 saniye asılı kalıpta attığı kafa gollerinden birisini?

Yada bir çok yıldız oyuncunun yaptığı bacak arası çalımlar?

Yani demek istediğim, takıma aldığımız yıldız futbolcu kim olursa olsun göze hoş futbol oynamıyor, ya çok gol atıyor yada çok asist yapıyor ama o kişiye has özellikleri yansıtmıyor.

Yani kısaca özetlemek gerekirse Ronaldinho'nun parlak zamanlarını düşünelim şuanda o şekilde barcelonada oynasa, bize gerçek ronaldinho'yu o hareketleriyle hissettiremezdi, sadece yapabilceği kaleciyle karşı karşıyayken daha fazla gol yada daha fazla asist

• Gerçek özelliklerin yansıtılmaması konusunda haklısın ama onu da ayarlamak zordur.Her oyuncu için farklı şeyler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burjuva9

Gerçek özelliklerin yansıtılmaması konusunda haklısın ama onu da ayarlamak zordur.Her oyuncu için farklı şeyler var

Reis biz daha ozan tufanin varligindan haberdar degilken bu oyun onu 2012 de wonderkid yapti, bunlari arastirip uygulayan adamlara zormu gelecek :)

Zaten her oyuncu için olmasi gerekmez ama dedigim gibi messinin messi oldugu attigi gol sayisindan baska anlayabilicegimiz bir nokta yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o wonderkidleri nasıl araştırıyorlar hep merak etmişimdir :D
  • quote:

o wonderkidleri nasıl araştırıyorlar hep merak etmişimdir :D

Bugun 16,17 yasinda olup oyunda parliyan bir cok oyuncu ilerde gercek hayattada parliyorken, buyuk takimlar almadan neden daha ufak takimlar almiyor bende bunu merak ediyorum :D bizim gordugumuzu onlar goremyormu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoAlvess

quote:

o wonderkidleri nasıl araştırıyorlar hep merak etmişimdir :D

Bugun 16,17 yasinda olup oyunda parliyan bir cok oyuncu ilerde gercek hayattada parliyorken, buyuk takimlar almadan neden daha ufak takimlar almiyor bende bunu merak ediyorum :D bizim gordugumuzu onlar goremyormu acaba

O da ayrı bir garip :D
  • Biraz konu dışı olacak tabi ama ben de merak ediyorum özellikle de bizim anadolu takımları şampiyon olamıyorsun ilk 4 e giremiyorsun bari brezilyada arjantinde oyuncu izle ucuz oyuncuları al büyüklere sat hep böyle düşünmüş merak etmişimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.