mrb arkadaşlar ,, benim laptop normalde vindows vistaydı, ben win7 kurdum ama fn tuşu kombinasyonlarının bazısı çalışyor,bazısı çalışmıyor,hepsinin çalışması için bi driver falan mı lazım ,,yoksa win7 kurduğum için mi böyle . . ?? yardımcı olun lütfennn !!
Biostan FN tuş takımlarını aktif edebiliyorsunuz...
FN tuşu çalışıyor ama hepsi değil . . mesela FN+F1 bilsayarı kitliyor , ama FN+F8 wireless ı açıp kapaması gerekirken yapmıyor . .
arkadaşlar yardımcı olcak birisi yok mu yaaaaa
üstad lar nerdesiniz yaa ,, biriniz yardım edin artık , , !!!!!!!!!
memtes ile ramlerini tara birde cpu altındaki statik macuna bak işlevini kaybetmiş kasa içine en az 1 fan üflesin. cpu sıcaklığını kontrol et. birde pc virus taraması yapmalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: lord_day_walker
memtes ile ramlerini tara birde cpu altındaki statik macuna bak işlevini kaybetmiş kasa içine en az 1 fan üflesin. cpu sıcaklığını kontrol et. birde pc virus taraması yapmalısın.
dostum bu yazdıklarınla ne ilgisi var çünkü alakası yok
konuya dönersek notebook marka modeli tam olarak nedir sorun driver sorunu üretici sitesinden windows7 uyumlu driverlarını indirip kurabilirsin varsa sorunun çözülecektir.
Notebook marka ve modeline göre wireless console programını yüklemen gerekir bunun yanı sıra yine kendi sitesinden wireless driverlerini yüklemen gerekir console programı fn+f8 ile wireless devreye girdiğini gösteren ledi yakıyor ve ekranda simgesi çıkıyor ancak kendi driverleri yüklü olmaz ise sadece ledi çalıştırmış oluyorsun bu nedenle her iki driverini birden yüklemen gerekli.
notebookun marka modelini verseydin senin erine bakardım fakat arkdaşın dediği gibi wireless driveri ile alakası yok touchpad driverinın win7 için olanını kurmalısnız ki büyük ihtimalle win7 için olanını bulamayacaksınız bu durumda ya xp veya vistaya geri döneceksiniz yada uygun driveri bulunana kadar fn tuşsuz kullanamya devam edeceksiniz
laptopun marka ve modeli nedir? utility driverini kurduğun zaman sorun düzelecektir.