Ya uzun bi zamandır focus 1.6 tdci ghia almayı düşünüyordum Bugün bir opele uğradım ve astra 1.3cdti cosmo sordum satış elemanı aracın hiç te sanıldığı gibi düşük performanslı olmadığını söyledi Test sürüşü için de zamanım yoktu Kullananlar varsa 2 aracı da yorumlarını bekliyorum özellikle astra 1.3cdti hakkında Rampada falan zorlanıyor diye duydum başkalarından doğrumudur bu???Siz olsanız 40000YTLye hangi dizeli seçerdiniz???
Yok mu bir fikri olan yaw
quote:
Orijinalden alıntı: KaRaBaSaN85
Yok mu bir fikri olan yaw
Focus hocam!!!! motoru çok daha güçlü Opelin servis problemleri de bi yana gerçi Fordun da var ama daha az
quote:
Orijinalden alıntı: FullPerfromance
Focus hocam!!!! motoru çok daha güçlü Opelin servis problemleri de bi yana gerçi Fordun da var ama daha az
Alıntıları Göster
astra rampalarda falan zorlanmaz ama focus tdci motoru kadar güçlü bir motor değil. zaten biri astra 90 focus 109 beygir farkı ortada
quote:
Orijinalden alıntı: herby
astra rampalarda falan zorlanmaz ama focus tdci motoru kadar güçlü bir motor değil. zaten biri astra 90 focus 109 beygir farkı ortada
Alıntıları Göster
bejne bu iki arac arasındaki en büyük fark motorlarından öte tasarımları dış tasarımda hangisini daha cok beğeniosan onu al ama her zaman focusun motoru kafanda kalır bunuda unutma test et eğerki kendini astrada daha bi kalitenin içindeymiş gibi hissedersen astra alırsın zaten ama focus ta iç kalitede bi tek kapı tutamakları kötü benje
quote:
Orijinalden alıntı: HeaDMasH
bejne bu iki arac arasındaki en büyük fark motorlarından öte tasarımları dış tasarımda hangisini daha cok beğeniosan onu al ama her zaman focusun motoru kafanda kalır bunuda unutma test et eğerki kendini astrada daha bi kalitenin içindeymiş gibi hissedersen astra alırsın zaten ama focus ta iç kalitede bi tek kapı tutamakları kötü benje
Alıntıları Göster
Ya ikisini de dış görünüş olarak çok beğeniyorum ve bence de focus çok ağır basıyor motoruyla ama astrada sanki daha bi kalite konfor hissi var sanki
quote:
Ya ikisini de dış görünüş olarak çok beğeniyorum ve bence de focus çok ağır basıyor motoruyla ama astrada sanki daha bi kalite konfor hissi var sanki
Alıntıları Göster
birisinde motor iyi..diğerinde donanım iyi..burada sizin bir arabadan ne beklediğiniz önemli..eğer performans diyorsanız focus..konfor diyorsanız astra..(bu arada o motor astra kasasını taşımakta oldukça zorlanıyor bunuda bilin...)
quote:
Orijinalden alıntı: türbülans
birisinde motor iyi..diğerinde donanım iyi..burada sizin bir arabadan ne beklediğiniz önemli..eğer performans diyorsanız focus..konfor diyorsanız astra..(bu arada o motor astra kasasını taşımakta oldukça zorlanıyor bunuda bilin...)
Alıntıları Göster
focus ghianın donanımı astra cosmodan bi kaç özellik fazla(mesela astrada cruise control yok standart olarak cosmoda,focus ghiada var)
quote:
focus ghianın donanımı astra cosmodan bi kaç özellik fazla(mesela astrada cruise control yok standart olarak cosmoda,focus ghiada var)
Alıntıları Göster
walla dostum eğer donanım olarak focus senin için yeterliyse opel bayisinin yanından bile geçme derim ben sana..
quote:
Orijinalden alıntı: türbülans
walla dostum eğer donanım olarak focus senin için yeterliyse opel bayisinin yanından bile geçme derim ben sana..
Alıntıları Göster
ghia donanımı son derece donanimli diye bililyorum ben. 1.6 110 hp lik bir araçla 1.3 90 hp lik bir araci performasn olarka karşilaştırmak hiç de dooru olmaz. focus cok cok daha guclu.uzun yola cıkarsan 1.3 luk diesel motorla anlarsın nooldunu. cekmıyor araba işte kardesim bunu inkar etmeyım. arabada 5 kişiydik az bişeyde bagaj.agırdı yaanı araba. uzun yolda ,bayırlarsa falan ınanılmaz vasat.rezalet. ancak sehiriçi kullanıcaksan az yakar ve astra kasa oalrk da focus dan daha sık gibi(tabii bu kişisel zevktir) ancak ben 1.6 lık tdci derim.
Focus 20 binde dökülüyor onu bilin
quote:
Orijinalden alıntı: ceta
quote:
Orjinalden alıntı: ceta
Aracım 22 bin'de tek dökülen şeyi yıkama sırasında üstündeki çamurdur.
quote:
quote:
saçma sapan bi yorum. eski focus 38000de satıldı yenisi 21000de nedense dökülemedi hiçbiyeri
quote:
insanlar yardım istiyor binenlerden kullananlardan yorum istiyor verilen cevaba bakın..çok merak ettim neresi dökülmüş focus gibi bir aracın bence içine sineni al,motor olarak focus bence çok tatmin edici ama astranın iç tasarımı insanda büyük bir kalite izlenimi bırakıyor..donanımlar hemen hemen aynı ve gayet yeterli 2sininde..kolay gelsin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
insanlar yardım istiyor binenlerden kullananlardan yorum istiyor verilen cevaba bakın..çok merak ettim neresi dökülmüş focus gibi bir aracın bence içine sineni al,motor olarak focus bence çok tatmin edici ama astranın iç tasarımı insanda büyük bir kalite izlenimi bırakıyor..donanımlar hemen hemen aynı ve gayet yeterli 2sininde..kolay gelsin
quote:
Alıntıları Göster
o motor astraya haydi haydi yetiyor biraz kalkışta sorun var yoksa klima açık araba dolu çok sürdük bu yollarda (5 ayda 15000) ancak daha performanslı bir dizele bineyim+bagaj geniş olsun diyorsan bencede focus,yoksa benim açımdan başka bir fark yok,ha astrada (kişiye göre değişir)tip+iç mekan plastik aksam ve kalitesi bence daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: proliferatif
o motor astraya haydi haydi yetiyor biraz kalkışta sorun var yoksa klima açık araba dolu çok sürdük bu yollarda (5 ayda 15000) ancak daha performanslı bir dizele bineyim+bagaj geniş olsun diyorsan bencede focus,yoksa benim açımdan başka bir fark yok,ha astrada (kişiye göre değişir)tip+iç mekan plastik aksam ve kalitesi bence daha iyi
Alıntıları Göster
Hocam aman focus tabiki... sen genç adamsın sana astra yaramaz,,, performanslı olsun 5 bin borcum olsun tdci olsun
quote:
Orijinalden alıntı: dozi17
Hocam aman focus tabiki... sen genç adamsın sana astra yaramaz,,, performanslı olsun 5 bin borcum olsun tdci olsun
Alıntıları Göster
ford al lord ol
quote:
Orijinalden alıntı: obt
ford al lord ol
Alıntıları Göster
Focus çok pahalı...
Astra da pahalı...
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
Focus çok pahalı...
Astra da pahalı...
Alıntıları Göster
focusu al bence arada 19 beygir fark var az deil.
quote:
Orijinalden alıntı: TRCaPiTaL
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
quote:
ben olsam gözüm kapalı alırım hem dizel hemde focus