Şimdi Ara

FOCUS 1.8 115 BG HAKKINDA BILGI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU ARACDAN ALMAYI DUSUNUYORDUM KI BIR TANE BULDUM 40.000KM DE 2004 MODEL 1.8 115 BG
    NE KADAR YAKAR BU ARAC IYIMIDIR
    BILGI VE TECRUBELERINIZI BENIMLE PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM

• bu araç dizel gayet güclü ve az yakan tdci motora sahiptir yalıtımı da çok iyidir kısacası almanı tavsiye ederim arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

bu araç dizel gayet güclü ve az yakan tdci motora sahiptir yalıtımı da çok iyidir kısacası almanı tavsiye ederim arkadaşım
    bence tek dezavanjaı vergi olur
  • quote:

bu araç dizel gayet güclü ve az yakan tdci motora sahiptir yalıtımı da çok iyidir kısacası almanı tavsiye ederim arkadaşım
    40.000 km de olması cok yıprandıgını gosterırmı bazı topıclerde kurumlardan bahsedılıyor cevaplarınız ıcın tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

• quote:

Orijinalden alıntı: winner30

40.000 km de olması cok yıprandıgını gosterırmı bazı topıclerde kurumlardan bahsedılıyor cevaplarınız ıcın tesekkurler

quote:

Alıntıları Göster
    2 yıllık dizel bir araç için 40000 km gayet iyi. sorun çıkaracağını zannetmiyorum .ne kadar istiyolar fiyat olarak?

• quote:

2 yıllık dizel bir araç için 40000 km gayet iyi. sorun çıkaracağını zannetmiyorum .ne kadar istiyolar fiyat olarak?

Alıntıları Göster
    acayip süratli bir dizel
  • quote:

Alıntıları Göster
    23.000 YTL. istiyorlar ama akranları ghia modelleride okadar istiyor 2004 model ancak benzinli onlar bende diesel düşünüyorum o yuzden fikirleriniz benım ıcın degerli

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.0 TDI 177 hp motor hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratugras

acayip süratli bir dizel

Alıntıları Göster
    Fiyat çok iyimiş vay canına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 3 Temmuz 2006; 14:07:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Fiyat çok iyimiş vay canına...

Alıntıları Göster
    bence 23 de iyi ama sen onu 22 ye fln indirirsen az parayla çok iş yapmış olursun
  • quote:

bence 23 de iyi ama sen onu 22 ye fln indirirsen az parayla çok iş yapmış olursun

Alıntıları Göster
    O motorun ömrü en az 400.000 km, daha ömrünün 10'ini ancak doldurmus. Bence kazasina, saseye, boyaya ve motorun durumuna baktir, bi numarasi yoksa baliklama atla bu arabaya :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: milterx

O motorun ömrü en az 400.000 km, daha ömrünün 10'ini ancak doldurmus. Bence kazasina, saseye, boyaya ve motorun durumuna baktir, bi numarasi yoksa baliklama atla bu arabaya :))

Alıntıları Göster
    +1905 Ford Citroen kardeşliği başlatalım ya İki grup birbirini övüyo
    quote:

Orjinalden alıntı: milterx

• quote:

+1905 Ford Citroen kardeşliği başlatalım ya İki grup birbirini övüyo
    quote:

Orjinalden alıntı: milterx

Alıntıları Göster
    Şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dido05

Şimdiden hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    hemen al
    süper alet
    kolay kolay önüne geçebilecek araba yok hatta 2000 motor mondeoyla başedebilecek güçte

çok alt devirlere inme vites düşür motor stop eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

hemen al
    süper alet
    kolay kolay önüne geçebilecek araba yok hatta 2000 motor mondeoyla başedebilecek güçte

çok alt devirlere inme vites düşür motor stop eder.

Alıntıları Göster
    valla bankaya haber verdim para konusunu sonrada cıktım gittim galeriye ben bu arabayı netten bulmustum bırde galerı yakın olunca superr dedım ama malesef içimde kaldı arabayı sabah vermişler ama dun pazarda satmıslar sanırım bu sabah tel da soylemedıler satıldıgını halbukii heralde iş garanti degildi gittigimde arabanın yerınde yeller esiyordu mehan II vardı dci ama o araba içimde kaldı...şeytan diyor paraya kıy ghia tdci al diyor ama neyse artık kısmet değilmiş

• quote:

valla bankaya haber verdim para konusunu sonrada cıktım gittim galeriye ben bu arabayı netten bulmustum bırde galerı yakın olunca superr dedım ama malesef içimde kaldı arabayı sabah vermişler ama dun pazarda satmıslar sanırım bu sabah tel da soylemedıler satıldıgını halbukii heralde iş garanti degildi gittigimde arabanın yerınde yeller esiyordu mehan II vardı dci ama o araba içimde kaldı...şeytan diyor paraya kıy ghia tdci al diyor ama neyse artık kısmet değilmiş

Alıntıları Göster
    vay be kendim kaçırmış gibi üzüldüm ya
    quote:

Orjinalden alıntı: winner30

• quote:

vay be kendim kaçırmış gibi üzüldüm ya
    quote:

Alıntıları Göster
    bır tane daha buldum ancak 2005 model arabaya 26.000 YTL istiyorlar kafamı karıstı ıyıce valla

• quote:

bır tane daha buldum ancak 2005 model arabaya 26.000 YTL istiyorlar kafamı karıstı ıyıce valla

Alıntıları Göster
    quote:

araba almak böyle birşey insanın kafası allak bullak olur..bende aynısını yaşadım 2ay boyunca ama ne alırsan al fazla yıpranmasın dizel alacaksan mümkünse bi kaç servise göster km si orjinalmi ona baktır..allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

quote:

araba almak böyle birşey insanın kafası allak bullak olur..bende aynısını yaşadım 2ay boyunca ama ne alırsan al fazla yıpranmasın dizel alacaksan mümkünse bi kaç servise göster km si orjinalmi ona baktır..allah yardımcın olsun

Alıntıları Göster
    motoru harikadır..hatta frenleri yetersiz gelio die şikayetleri vardır 1.8tdci ların..

• quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

motoru harikadır..hatta frenleri yetersiz gelio die şikayetleri vardır 1.8tdci ların..

Alıntıları Göster
    BU ARADA BU ARACIN TEKNIK BILGILERINI VEREBILECEK BIR ARKADAS VARMIDIR YADA BIR WEB SAYFASI NEKADAR YAKTIGINIDA MERAK EDER OLDIUM
  • quote:

BU ARADA BU ARACIN TEKNIK BILGILERINI VEREBILECEK BIR ARKADAS VARMIDIR YADA BIR WEB SAYFASI NEKADAR YAKTIGINIDA MERAK EDER OLDIUM

Alıntıları Göster
    quote:

http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_test.app/oto_test.php/0/449/FORD

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.