Şimdi Ara

Focus 1.8TDCI FAN AÇMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun Aleyküm. Aracim 2004 focus. Arabam fan acmiyor ve motor cok uzun sürede soğuyor. Bu olay baskı balata değiştiğinde aracın fani takili kalmıştı ustaya söyledik bir şeyler kurcaladi be araç bidaha fan açmadı.Bununla ilgili sanayiye gittim. Adamlar arabaya hararet yaptirana kadar anasını bellediler. Fan açmadı. 160 tl fan müşürü değişti. Sorun duzelmedi. Beyinden arizaya bakalim dedik beyin ariza göstermemiş. Usta beyinde sorun var hata göstermiyor tamir edilmesi gerek dedi. 1. Sorum sizce ustanın dediği gibi sorun beyindemi ve sorun ne olabilir? İkinci sorum da beyinde arıza varsa arabanin performansını etkiler mi?
    Focus 1.8TDCI FAN AÇMA SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaanyeter -- 7 Ağustos 2017; 22:49:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ustanı acilen değiştir kendi hatasını örtmek için aracın beynini sorunlu bulmuş, şaka gibi. Fan müşürü olan araç ecu'dan arıza raporu vermez.

Senin işini iyi bir elektrikci halleder en büyük hatayı kasap mekanikciye arabayı kurcalatarak yapmışsın. Gittiğin elektrikçi işi hallettikten sonra fanı daha önce kurcalayan ustaya söverken ne demek istediğimi anlarsın.

Plaka 41 ama ikametini bilmiyorum eğer izmit ve yakınlarındaysan yardımcı olurum.

Bu halde şehir içi trafiğine girmeni asla tavsiye etmem Allah korusun contayı yakabilirsin.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • caner4141 kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra bidaha oraya gidenin Allah belasini versin zaten haftalardır sövüyorum zaten. Gittiğim sanayi yakin diye gidiyodum zaten usta yok dogru düzgün orda. Sanayiyi degisicem zaten turbom bozulduğunda bana 2500 tl masraf cikarttilar diğer sanayi de 200 tl ye yaptirdim. Bu arada yorumun için sağol. Zaten arabayı ısıtacak yerlere gitmiyorum. Bi markete o da git gel 1 km. Bu arada istanbuldayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaanyeter -- 8 Ağustos 2017; 2:48:21 >
  • Şimdi reklam gibi olmasın ama, kendi gittiğim yer olduğu için söylüyorum, İzmit Küçük sanayi sitesinde Bar-Mak Ford Özel servis var, Fikret usta; Esoto nun has ustasıydı ayrıldı kendi yerini kurdu, benim aracımda da çok sinsi bir hatayı bulmuştu. Bir gösterin derim..
  • sight S kullanıcısına yanıt
    İstanbuldayım hocam

• caner4141 kullanıcısına yanıt
    Bugün elektrikciye gittim. Yaptı ama seri bağlanmış gibi fan araba çalışınca devreye giriyor stop edince kapaniyor. Klima müşüründen dolayı oluyor değiştirin dedi. Anlamadığım olay şu. Klima müşürü ile ne alakası var. Sizce bu sorun klima müşüründen dolayı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaanyeter

Bugün elektrikciye gittim. Yaptı ama seri bağlanmış gibi fan araba çalışınca devreye giriyor stop edince kapaniyor. Klima müşüründen dolayı oluyor değiştirin dedi. Anlamadığım olay şu. Klima müşürü ile ne alakası var. Sizce bu sorun klima müşüründen dolayı mı

Eğer gerçekten öyle yaptıysa büyük dert, kışın araba ısınmaz doğru dürüst.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum

• Surekli calisan fan, fan motorunu veya fan bilyalarini bozabilir

• Araç son hali ile devam etmemeleri zetec motor sıcağı sever soğuk motor aracın ömrünü kısaltır. Ne halt etmişlerse herkes geçici çözümle oyalıyorlar seni geçmiş olsun.

• By Efendy B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Klima müşüründen yapabilir. Dikkat ettiyseniz klimasi acik olan arabalarda yazin fan da calisir sesi gelir. Klima müşürü bozuksa kisa devre yapiyor olabilir. Sicak hava da klima acinca fan aciliyor mu bir bakin acmiyorsa hata orda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor I -- 10 Ağustos 2017; 21:14:23 >
  • Eline Alet alan ben ustayım diyor. Ne emek ne bilgi ne ahlak yok bu arabacı işinde..

Başına daha büyük bir dert almadan Servise bir git Check up yaptır, problemi bulsunlar enazından. Yoksa dibine kadar değiştirtecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 10 Ağustos 2017; 21:39:7 >
  • Servise gidin derim.

• doctor I kullanıcısına yanıt
    Klima araç çalışır haldeyken sürekli açık😟

• Vallahi öyle en iyisi bi ford servisine gitmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: By Efendy

Surekli calisan fan, fan motorunu veya fan bilyalarini bozabilir

Bozabilir degil bozar bi sure sonra v kayisindan degisik sesler gelmeye baslae , bu fan benkm bildigim termik olur ve sicakliga gore kendisi calisir o konuda sikinti yoksa fan bilyesi sikismis olabilir ..

• Muhtemelen termostatı bozulmuştur ucuz bir parça 20 - 30 tl birşey .

Eğerki emin olmak istersen arabayı çalıştır rolantide çalışsın hararet ibresi 90 ı geçince söndür motoru sonra git radyatörün giriş ve çıkış hortumlarını avuç içinle kontrol et biri sıcak diğeri daha soguksa yani sıcaklık farkı varsa kesinlikle termostattandır.

• ISymptom I kullanıcısına yanıt
    Denicem sağol denedikten sonra yazarım.

• ISymptom I kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir değişiklik yok. Termostat sıkıntılı değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.