Şimdi Ara

Focus 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus 2 nasıldır 1.6 tdci olani dizeli benzilinden daha iyi yürür diyorlar doğrumu hiç kullanmadım almayı düşünüyorum yorumlarınızı ve tecrübesi olan arkadaşların yorumu bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Genel olarak dizel atmosferikten iyi yürür. Focus 2,5 kullanmıştım (2010 model) titanyum paket 1.6 benzinli aldım tüp taktırmıştım. Titanyum pakette 220 volt priz bile vardı gayet tatmin ediciydi donanımı. Focus 2 kasanın temiz dizeli kalmamıştır kalana da Focus 3 parası çekerler o yüzden LPG’li almanı tavsiye ederim
  • Arkadaş gerekeni nokta atış belirtmiş. Dizel temiz focus 2 yok. Olanı da parasını hak etmiyor. Biz temiz yok desek de siz focus 2 de karar kılmış iseniz ben olsam yerinizde yanıma focus 2 dizel araç sahibi olmuş ya da ford ustası sağlam birini alırım yanıma motoru, turbosu, şanzımanı, yürürü vs sağlam bir focus 2 bakardım. Kaporta kısmına da çok takılmadan şaside sorun yoksa alırdım. Focus 2 dizellerde enjektör kecelerinden mazot kaçırma problemi vardır. Ama çok da önemli değildir. Belli bir miktar parayı tamir için ayırıp alabilirsiniz. Ama motor gürültüsü araç içine çok geliyor focus 2 lerde. O da az değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 60 bin bandında en cazip gelen bu model oldu malum 100 150 bin km de olan araçlara astronomik fiyatlar çekiyorlar. Bende 200 binde 55 bine ağır hasar kaydi olmaması kaydıyla 5 10 binlik kaza olabilir bu şekilde bi dizel focus 2 bakmayı düşünüyorum problem olur mu yani

• Focus 2.5 1.6 dizel kullanıyorum. Aralık ayında 134binde aldım şuan 147 binde aracım herhangi bir sorun yaşamadım. Benim aracım 2010. Birde 2011 tüplüsüi var akrabamda göze batan ilk şey motor sesi. Dizelde motor sesi fazla bunu göze alın performans olarak dizel daha atak. Yakıt/performans olarak bakarsak tabii. Başka merak ettiğiniz var ise cevaplayabilirim altını üstünü tamamen söküp birleştirdim aracın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 064 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum doğru dedi arkadaş ama opel astra h sedan kasalarada baktım 1.3 cdti olanları çok hantal oluyor diyorlar bilginiz var mı

• 5 yil focus 2 kullandim yazayim
    1. dizeli sehir ici 7.5 yakar, 2000 devirde 100 yapar 5 vites yuksek hizda kafa sisirir ve temizi yok denecek kadar az dizelin
    2. benzin-lpg alacaksan da kesinlikle 100 beygir olanini al. 115 beygir olani degisken subap zamanli lpgye kesinlikle uyumlu degil 3 kere subap yaktim 5 senede. 115lik alacaksan benzinde bineceksin.
    3. titanium al paran yetiyorsa focusa biniyorsan titaniuma bineceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.2
    8 yıl önce açıldı
    Focus 1 vs Golf IV ?
    12 yıl önce açıldı
    Focus 2.5 Karşılaştırma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ya doğuda yaşıyorum buranın şartlarına en iyi giden marka ford oluyor ticaresinden bineğine kadar yedek parçası ustası bulunuyor. Dizel benzin arasında kaldım ne kadar yaktığı önemli değil çekişi iyi olsun yeterli. Sizce hangisi olmalı

• bulanıklı499 B kullanıcısına yanıt
    Ben opel leri hiç bilmem. Ama sizin mantık doğru. Agır hasar kaydı olmayan focus 2 alınır. 200 bini de geçen araçlara ön yargı ile yaklaşmayın 200 bin falan çok değil bu motora. Tabi km si gerçekten 200 bin ise ☺️

• eko33 E kullanıcısına yanıt
    Burda şehir içi yok denecek kadar ufak zaten ilçeden ilçeye gittiğim için yakıtı problem değil.

• Eklemeyi unuttum debriyajına dikkat edin alacağınız aracın yeni değişmiş olsun fiyatı fazla biraz baskı balata volant gibi şeylerin normal araçlardan. Enjektörlerine ve yağ soğutucusuna dikkat edin. Başka da diğer araçlardan farklı bakmanız gereken bir yeri yok

• 064 kullanıcısına yanıt
    Hayır bizim ülkede öyle bi algı var km 150 bin altında olmak zorunda 200 300 binde de araç alınır en fazla 3 ila 7 bin lira verip bi rektefiye yapılıp 300 bin daha binilir yani sanayici akrabalarım var ve birazda tecrübem oldu çalıştım biraz ordan bilgim var km önemli değil yani.

• eko33 E kullanıcısına yanıt
    100 beygirlik not aldım bunu çok teşekkür ederim.

Teşekkürler.

Ben her ikisinide kullandım benzinli tüplü ve dizeli. Araçların kilometresi de yakın 128bin tüplü olan 147 bin dizel olan. Ben gidişini beğenmedim benzinli olanın çünkü fazla basmak gerekiyor lpgde fazla gaz basmayı önermiyorlar yüksek devirde benzine geçilmesi gerekir diyorlar gitmesi içinde devir çevirmeli. Bu sebepten ben pek mantıklı bulmadım. 1.6 tdi dsg aracımın ortalaması 5.6-5.8 arası iken şuan aracım 4.5-4.8 arası yakıyor. Ortalama hızın 25-29 arası değişiyor

Çok az yakıyormuş. 4 yıldır tüplü bi araç kullanıyorum 1.4 siena lanet ettim o yüzden benzinli minimum 2.0 2.2 dizel ise 1.6 2.0 arasi olmak zorunda benzinli araç yüke rampaya geldimi tüpü sömürür bildiğin içer ama yine gitmez çok o yüzden dizel mantıklı geliyor bana zaten yakıt dediğiniz nedir ki fazla yakmıyor araçlar sadece yakıt pahali.

Dizeli güzel devirleniyor hatta benim 1.6 tdi dsg superb vardı önceden o aracım servis bakımlıydı ondan bile daha iyi devirleniyor fakat 160-170 gibi kesiliyor artık yani gidiyor da hızlanması azalıyor zaten o hızlara da pek çıkılmaz

• Ben 10 yıldır 1.6 benzinli kullanıyorum performans düşüklüğü hiç yaşamadım tatmin ediyor uzun yolda 160-170 zorlanmaz hiçbir zaman yol tutuş çok iyi güvenli araçtır 👍🏻

• Focus 2 beğendiğim bir araç ama dizelinin temizi nerdeyse yok bence siz direk benzinliye bak

• Torque150 T kullanıcısına yanıt
    Rampalardaki performansı önemli başkan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.