Şimdi Ara

Focus Collection HB, yol tutuşu problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Focus collection hb diesel 90BG almak üzereyim ancak bu aracın yol tutuşunda problem olduğunu duydum bir yerden; içime de bir kurt düştü. İdddaya göre arkadaş bagaja ağırlık koyup öyle kullanıyormuş aracı. Yoksa virajlarda, rüzgarda savruluyormuş. Kullanan arkadaşların yorumları çok değerli olacak.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eranio78 -- 20 Ocak 2011; 9:02:06 >

• Düz gidişte sıkıntı yok. Sert girilen virajlarda aşırı derecede olmamakla beraber yana yatıyor ama öyle bağaj ağırlığı vs gibi şeyler saçmalıktan öteye geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eranio78

Arkadaşlar,

Focus collection hb diesel 90BG almak üzereyim ancak bu aracın yol tutuşunda problem olduğunu duydum bir yerden; içime de bir kurt düştü. İdddaya göre arkadaş bagaja ağırlık koyup öyle kullanıyormuş aracı. Yoksa virajlarda, rüzgarda savruluyormuş. Kullanan arkadaşların yorumları çok değerli olacak.

Teşekkürler.

Yok artık daha neler. ''Bagaja ağırlık koyup aracı kullanmak gerekiyormuş. Yoksa virajlarda rüzgarda savruluyormuş'' sözü bence kesinlikle ama kesinlikle yılın esprisi.
    Arkadaşım Anadol mu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fordfocus

quote:

Orijinalden alıntı: Eranio78

Arkadaşlar,

Teşekkürler.

Yok artık daha neler. ''Bagaja ağırlık koyup aracı kullanmak gerekiyormuş. Yoksa virajlarda rüzgarda savruluyormuş'' sözü bence kesinlikle ama kesinlikle yılın esprisi.
    Arkadaşım Anadol mu bu.
    sallama da sınır tanımayanlar!!!!!!!!!!zuhahahahaahahahaahahahahahahahah arkdaşa de ki: yavaş salla da araba yan yatmasın...bu kadar sallamaya uçak bile devrilir!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: herroes

sallama da sınır tanımayanlar!!!!!!!!!!zuhahahahaahahahaahahahahahahahah arkdaşa de ki: yavaş salla da araba yan yatmasın...bu kadar sallamaya uçak bile devrilir!!!!!

Alıntıları Göster
    Hundai panelvan mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Hundai panelvan mı bu?

Alıntıları Göster
    bende de 2011 sedan var ..araba yan yatmasın diye güvenlik tekerleği taktırdım iki yana:))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: herroes

bende de 2011 sedan var ..araba yan yatmasın diye güvenlik tekerleği taktırdım iki yana:))))))))))

Alıntıları Göster
    Aracın yol tutuşundan son derece memnunum. Hatta arabanın en sevdiğim özelliklerinden biri rüzgardan etkilenmemesi, yere sağlam basması.

Bagaja yük koyup kullanan arkadaşa hayatta başarılar diliyorum. Oturduğu apartmanın bodrum katına 1-2ton yük koysun da temel sağlamlaşsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

Aracın yol tutuşundan son derece memnunum. Hatta arabanın en sevdiğim özelliklerinden biri rüzgardan etkilenmemesi, yere sağlam basması.

Bagaja yük koyup kullanan arkadaşa hayatta başarılar diliyorum. Oturduğu apartmanın bodrum katına 1-2ton yük koysun da temel sağlamlaşsın

Alıntıları Göster
    Arkadaşın üstüne fazla gitmeyelim

Benim araç geçen yan yatmış mesela, gece rüzgardan dolayı. Artık bi tarafını duvara vererek park ediyorum, güvendeyim, herkese tavsiye ederim.

Ha bide geçen ara sokağa girecektim caddeden, spin attı araç dönerken. Kontrol edemedim karşı şeritten gelen araca çarptım.

Siz siz olun ya 3 kişiden az binmeyin ya da arabanın arkasına (ağırlık demiyeceğim az gelebilir) arka koltukları falan yatırıp sığdırabiliyorsanız bir Mini Cooper sığdırın sorun çözülüyor, denedim, güvendeyim, herkese tavsiye ederim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

Çok yüklendiniz arkadaşlar. Kullanan arkadaşların yorumlarını merak etmiştim. Teşekkür ederim.
    Ayrıca bir fiesta kullanıcı olarak (sınıfına göre başarılı olmasına rağmen) rüzgarlı havalardan nefret ediyorum; aynı şeyi yaşamak istemem.

• Bence o arabayı sat sen. Durduğu yerde rüzgardan yan yatan araba giderken ne yapar kim bilir!

quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

Benim araç geçen yan yatmış mesela, gece rüzgardan dolayı. Artık bi tarafını duvara vererek park ediyorum, güvendeyim, herkese tavsiye ederim.

Ha bide geçen ara sokağa girecektim caddeden, spin attı araç dönerken. Kontrol edemedim karşı şeritten gelen araca çarptım.

Siz siz olun ya 3 kişiden az binmeyin ya da arabanın arkasına (ağırlık demiyeceğim az gelebilir) arka koltukları falan yatırıp sığdırabiliyorsanız bir Mini Cooper sığdırın sorun çözülüyor, denedim, güvendeyim, herkese tavsiye ederim.

Teşekkürler.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: abluka__

quote:

Alıntıları Göster
    focus sınıfının en iyi yol tutan aracı ya o iddiada bulunan arkadaşı bu konuya bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

focus sınıfının en iyi yol tutan aracı ya o iddiada bulunan arkadaşı bu konuya bekleriz

Alıntıları Göster
    He He çok iyimiş . Arkadaşım sen bunlara aldırış etme bende de aynı kasa 2011 model var.Böyle bir sorun yaşamadım şimdiye kadar acemi olmama ragmen virajlara ara sıra hızlı giriyorum bana mısın demiyor çok rahat gönüyor araba . Ne göt atma var ne de birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: death_clock

He He çok iyimiş . Arkadaşım sen bunlara aldırış etme bende de aynı kasa 2011 model var.Böyle bir sorun yaşamadım şimdiye kadar acemi olmama ragmen virajlara ara sıra hızlı giriyorum bana mısın demiyor çok rahat gönüyor araba . Ne göt atma var ne de birşey.

Alıntıları Göster
    Sınıfında çıktığı günden beri yol tutuşta ilk üçten düşmeyen bir araçtan bahsediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abluka__

quote:

zuhahahahahaha

• quote:

quote:

kesinlikle katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrariman

quote:

quote:

kesinlikle katiliyorum

Alıntıları Göster
    O arkadaş müsaitse bu topiğe yönlendir de biz gereken cevabı kendisine verelim arkadaşım. Focus gibi bi araç hakkında böyle söylemlerde bulunuyorsa o arkadaşa söyle başka araç kullanmasın alim allah kanatlanıp uçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fordfocus

Bu mesaj silindi.
    2011 bende de var Sartavul yolunu bilenler bilir yeni kasa Toyota ile kapıştık o virajlarda yoluda iyi bildiğimden toyotaya kök söktürdüm....Fordların en sevdiğim yönü ...Yol Tutuşu.......
  • Delinin biri kuyuya taş atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

Delinin biri kuyuya taş atmış.
    yönetime mesaj attım topiğin başlığını değiştirecekler!!!
    "UÇUŞ TOPİĞİ" Olacak bundan sonra!!!!
    planör mübarek!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.