Şimdi Ara

focus collection mı fiesta titanyum mu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 araç arasında çok büyük tereddüt yaşıyorum.araçlardan ilki focus collection hb dizel diğeri ise fiesta titanyum x paket dizel.iki araç arasında 2 bin tl bir fark var.focus fiyat olarak pahalı olan.beni en çok düşündüren focusun seneye kasa değiştirecek olması ayrıca fiesta daha donanımlı fakat sonuçta b segmenti bir araç iyice kararsız kaldım araçları yakından tanıyanlar görüş bildirirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanays -- 13 Kasım 2010; 19:52:55 >

• ikisinede bin .. seçimin focus olacağına eminim
  • teşekkürler focusu kullandım ve oldukça iyi olduğunu biliyorum haftaya da fiestada bi test sürüşü yapmayı planlıyorum o zaman daha net bi karar verebilirim sanırım
  • Nisan ayında aynı tereddütü ben de yaşamıştım, seçimim focus oldu. Dediğiniz gibi kasa değişecek ama Focusun yol tutuş özellikleri inanın çok farklı. Ben de test sürüşü yapmanızı tavsiye ediyorum. Hayırlısı olsun...
  • cevabınız için teşekkürler
  • donanım farkı çok derken aslında pekde fark yok dijital kilima vs. var öyle gerekli olan şeyler ztn collection donanımda var fiesta benimde hep aklımda var ama küçük araba 190 boy olunca sıgmıyor insan bir türlü içim ısınmadı bende senin durumundayım..

benide en çok düşündüren yeni kasanın çıkıcak olması:S
  • sizde benim gibi kararsızsınız anlaşılan peki sizin tercihiniz ne yönde olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanays

sizde benim gibi kararsızsınız anlaşılan peki sizin tercihiniz ne yönde olacak

şuan bende collection düşünüyorum focus neden derseniz 2012 ye kadar üretime devam edilecekmiş ztn ikincisi şuan piyasada bulunan ender 1.6 dizel motorlardan diğerleri hep 1.3 ve cansız motorlar evet biraz fazla yakıyor ama performansı digerlerine nazaran daha etkileyici 37.500 fiyat aldım ben kaldıki nette bile ikinci elleri 35 bin tl fln sıfır araçlar arasında kalitesine göre en güzel seçenek bu şuanda..

mesela megane expriession 41 bin tl ve 1.5 motor tek artsı yeni kasa olması focussa eski bir kasa ama rakiplerine göre daha kaliteli daha performanslı motor tek devavantaj ise içeri yol sesi çok alması
  • 37.500 fiyatını hb için aldınız sanırım izmirde beyaz renk hb dizel 36 bin fiyat aldım ben bilginiz olsun
  • yani hesap ortada gerçekten güzel fiyat istde pahalı malesef bulamadım ben daha altına:S bulsam sanırım alırım gibi geliyor beklemedeyim her an alabilirim:D
  • focus alın adam gibi yol tutsun geniş olsun , el kadar araçlar b sınıfı araçlara o kadar para vermeyin

hayırlı olsun
  • teşekkürler öneri için herkes focusu tercih ediyor focus almak mantıklı sanırım.
  • 2005 ibizam vardı.. b segmenti.. arabam full - full du. sunroof um xenonum yok yoktu..
    hiçbir arabayı beğenmezdim.. askere gideceğim dolayısıyla sattım arabamı babamın arabasını esir aldım bu süre zarfında 1 ayım kaldı gitmeye.. araba 2007 corolla.. tipini konsolunu hiçbirşeyini sevmiyorum.. üstüne para versen yine ibiza derdim...

bu araçların biri b diğeri c segmenti.. dostum o kadar farkediyor ki ne kadar sevmesemde corollaya binince kendimi çok daha iyi hissediyorum şimdi..

segment çok önemli bir farklılık bence de focus almalısın...
    fiesta çok güzel kasası, donanımı full evet ama inan focus seni daha çok tatmin edecek.. ki collection da hiç fena değil gayet dolu bir araba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.