Şimdi Ara

FOCUS GHİA'LARA LPG KULLANIŞLI MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FOCUS GHİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOK YAKTIĞI İÇİNDE ÇEKİNİYORUM BİRAZ
    FOCUS GHİA'YA LPG TAKTIRAN VEYA LPG Lİ KULLANAN ARKADAŞLAR YORUMLARINI YAZARSA SEVİNİRİM
    PERFORMANSI ÇOK DÜŞÜRÜYOMU VE NE KADAR YAKIYO.. TEŞEKKÜRLER..

• BİRDE LPG'Lİ GHİA'LARIN PİYASASI NEDİR YAZARSANIZ SEVİNİRİM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hcelenk

ARKADAŞLAR FOCUS GHİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOK YAKTIĞI İÇİNDE ÇEKİNİYORUM BİRAZ
    FOCUS GHİA'YA LPG TAKTIRAN VEYA LPG Lİ KULLANAN ARKADAŞLAR YORUMLARINI YAZARSA SEVİNİRİM

quote:

ARKADAŞLAR FOCUS GHİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

iyi düşündünmü :) şaka bi yana iyi fikir...

quote:

ÇOK YAKTIĞI İÇİNDE ÇEKİNİYORUM

evet multijetten fazla yakıyor , nerde fazla yakıyor , gayet ekonomik bir araçtır focus.

quote:

ambiante olsa olmaz mı? :) eğer olursa kullandım , gayette memnun kaldım , performans hiç düşmüyor , normalde yaktığından 10 kuruş az yakıyor olarak hesapla ortalama.

• 20 bin kilometredir BRC Fast kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok..
    Yakıt tüketimi düşürecez diye kasmaktan, araç kullanmanın keyfini unutmuşuz ..
    LPG'yi taktırdım da kendime geldim valla..

Haa şunuda belirteyim, Focus çok yakmaz, çok yakan taunustu.. O'da uzuuunca bir süredir üretilmiyor..
  • Dostum bende de focus ghia var-aldıgımın ertesi günü lpg taktırdım.şehir içinde en baba kullanımda 178 bin/km yakıyo-normal değerleri 160 bin/km.Ama daha düşük yakıt tüketen arkadaşlar da var.Performansında da düşüş yok gerçekten-sadece dik bi yokuşta aracı kaldırırken hissedersiniz-orda da şöförlüğünüz devreye girer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

20 bin kilometredir BRC Fast kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok..
    Yakıt tüketimi düşürecez diye kasmaktan, araç kullanmanın keyfini unutmuşuz ..
    LPG'yi taktırdım da kendime geldim valla..

Haa şunuda belirteyim, Focus çok yakmaz, çok yakan taunustu.. O'da uzuuunca bir süredir üretilmiyor..

taunuslar kovalasın seni , nere çok yakıyodu , şahinden az yakıyodu o bi kere :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay
    taunuslar kovalasın seni , nere çok yakıyodu , şahinden az yakıyodu o bi kere :P

Senin taunusun uzun yolda yaktığı benzin kadar benim arabam şehir içinde lpg yakıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOCUS MU COROLLA MI?
    5 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte bak kendin söyledin
    taunus bayaa az yakıyor :)
  • Yaw bende kara kara düşünüyorum taktıriim diye çünkü benimki otomatik olduğu için. Çok yakıyor namussuz yaa.. Ama garantisine dokunmakta istemiyorum açıkçası... Napacamı şaşırdım valla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.