Şimdi Ara

focus st vs imprezza wrx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki araçtan hangisi sizce daha iyi daha mantıklı bir karardır Subaru 2008 kasa focus 2007 kasa ikiside 5 kapı
    aklımı karıştıran şey şu
    focus st 0-100 6.8 son hız241 kmh 225hp 2.5litre sıralı 5 silindir 320nm/1600rpm 225hp/6000rpm önden çekiş 1392kg 6 ileri

imprezza wrx 0-100 5.8 son hız 209 224hp 2.5litre boxer 4 silindir 306nm/2800rpm 224hp/5200rpm sürekli 4çeker 1425kg 5 ileri

imprezzanın son hızının 209 yazması beni şüpheye düşürdü sonuçta 224hp araç 1.4 tsi ler bile 210 yazıyor

sadece performans değil konfor donan
    siz olsanız hangisini tercih ederdiniz şimdiden teşekkürler

• Kesinlikle impreza tercih edilmeli.

Focus st'de çok güzel bir araç ancak Subaru kesinlikle bir kaç adım önde.

4 çeker kabiliyeti bir çok arazi aracından iyidir. Ve buna boxer motorun sesi ve dengesi eklenince tadından yenmez.

Böyle araçlar düşündüğünüze göre yakıt konusu sizin için pek önemli değil sanırım.

Kaldı ki imprezanın motoruyla dilediğiniz kadar oynayarak performansı daha üst seviyelere taşıma imkanınız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -alize-

Kesinlikle impreza tercih edilmeli.

4 çeker kabiliyeti bir çok arazi aracından iyidir. Ve buna boxer motorun sesi ve dengesi eklenince tadından yenmez.

Böyle araçlar düşündüğünüze göre yakıt konusu sizin için pek önemli değil sanırım.

Kaldı ki imprezanın motoruyla dilediğiniz kadar oynayarak performansı daha üst seviyelere taşıma imkanınız var.

+1

altında 200hp den fazlası varsa, onu kalkış ve hızlanma sırasında yola düzgün aktaramadıktan sonra ne anlamı var. ben 160hp subaruma henüz patinaj yaptırmayı beceremedim ıslak zeminde yokuş yukarı bile bile :) Focus belki günlük kullanım için daha konforludur şehir içinde falan. Maximum torku 1600rpm de verdiği için. Son hıza takılmamak gerek 200km yi tehlike olmadan geçecek yol mu var türkiyede?

• quote:

Yakıt normalde sıkıntı ama bu ikinci araç olucak haftada bi gün yada 2 gün sürüş zevkini iyi yaşamak için alıcam çok bir etkisi yok oyüzden yani yilda 5bin km bile yapmayacak .
    Dediniz gibi subaru daha mantıklı ama ben biraz hız düşkünüyüm o konuda subaru uzak geliyor ne yapsam bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

quote:

+1

altında 200hp den fazlası varsa, onu kalkış ve hızlanma sırasında yola düzgün aktaramadıktan sonra ne anlamı var. ben 160hp subaruma henüz patinaj yaptırmayı beceremedim ıslak zeminde yokuş yukarı bile bile :) Focus belki günlük kullanım için daha konforludur şehir içinde falan. Maximum torku 1600rpm de verdiği için. Son hıza takılmamak gerek 200km yi tehlike olmadan geçecek yol mu var türkiyede?

Aslında yere aktarım benide şüpheye düşürdü biraz araştırdım topgear bbc de st yi çok övüyor jeremy clarkson bide daha önce alfa 164 v6tb kullandım 204hp önden çekişdi yere aktarım fena değildi sadece 1ci viteste kesiciye girene kadar patiye yatiyordu 2.viteste çok az sarıp topluyordu ama alfa 5 vitesti 1 viteste 80 falan yapıyordu araçlarda esp varmı acaba çok aradım ama bulamadım

• Ne kadar iyi çekerse çeksin her zaman 4 çeker ,önden çekişten üstündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Ne kadar iyi çekerse çeksin her zaman 4 çeker ,önden çekişten üstündür

O konuda haklısınız

• kesinlikle imprezza,focus st'de güzel bi araç ama bence bi tercih değil.İmprezza alırsanız size şöyle bir zararı olur bence tiguan'ı satıp forseter alırsınız . Belki abartıyorumdur ama subaru bence yaşam tarzı annem ve babam bile hayran bundan sonra ki arabam büyük ihtimalle subaru olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.