Şimdi Ara

Focus tdci ghia HB :41000YTL çok değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün ford bayisine uğradım ve 2006 Focus 1.6 Tdci Ghia HB için son 41000YTL ye indi aracın liste fiyatı 44.125 sizce daha fazla indirim yapmış olması gerekmezmiydi? 2006 model için fazla geldi fiyat bana??

• son zamnlarıda düşünürsek fiyat iyi gibi gözükse de pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

son zamnlarıda düşünürsek fiyat iyi gibi gözükse de pahalı.
    Bence ortalama bir rakam jettanın dizelini almaya kalksan 50 küsür derler gerçi o 140 hp ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

son zamnlarıda düşünürsek fiyat iyi gibi gözükse de pahalı.
    Acaba bayiden bayiiye fiyat çok oynar mı Ne bileyim başka bi forda gitsem 38000-39000e bırakırlar mı acaba sonuçta ellerinden çıkartmaya çalışıyolar 2006 modelleri artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaBaSaN85

Acaba bayiden bayiiye fiyat çok oynar mı Ne bileyim başka bi forda gitsem 38000-39000e bırakırlar mı acaba sonuçta ellerinden çıkartmaya çalışıyolar 2006 modelleri artık

Alıntıları Göster
    bence fiyat uygun. özellikle € daki artışların ardından bence iyi fiyat vermişler.

2007 modellerde bu kadar uygun fiyat verirler mi bilmiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bettyonpower

bence fiyat uygun. özellikle € daki artışların ardından bence iyi fiyat vermişler.

2007 modellerde bu kadar uygun fiyat verirler mi bilmiyorum ?

Alıntıları Göster
    FİYAT İYİ BENCE BASİTBİ ARABA ALMIYOSUN Kİ DİZEL WE DONANIMLI Bİ ARAÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

Alıntıları Göster
    bence pahali... hic bir arac ile kiyaslamadan soyluyorum cunku dunya uzerinde bu kadar cok vergi verip bu fiyatlara araba alcaz diye ugrasan millet bi biz variz malesef...

icim gider yaw 40-50 milyar arabaya verince...

• quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Bence ortalama bir rakam jettanın dizelini almaya kalksan 50 küsür derler gerçi o 140 hp ama olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

O paraya jetta alacağıma,direkt hava filtresi+komple egzoz+chip veya modül tuningle 30 beygir daha alır en fazla 2.000 lira harcar focus tdci alırım aracım 140 hp olur...
    üstelik 7.000 de cebimde kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

O paraya jetta alacağıma,direkt hava filtresi+komple egzoz+chip veya modül tuningle 30 beygir daha alır en fazla 2.000 lira harcar focus tdci alırım aracım 140 hp olur...
    üstelik 7.000 de cebimde kalır

Alıntıları Göster
    Zamlardan önce arabayı bana 34000YTL'ye bırakmışlardı fakat ellerinde araba olmadığı için bekledim. bekleme esnasında zamlar başladı ve fiyatlar uçtu. ben de peugeot 307 aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanim

Zamlardan önce arabayı bana 34000YTL'ye bırakmışlardı fakat ellerinde araba olmadığı için bekledim. bekleme esnasında zamlar başladı ve fiyatlar uçtu. ben de peugeot 307 aldım.

Alıntıları Göster
    Fiyat makul seviyede...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sinanim

Hayırlı olsun 307in premium mu aldın yoksa baz versiyonunu mu kaç paraya aldın peki???memnunmusun??

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

Alıntıları Göster
    fiyat çok az fazla 1 2 milyar daha inebilirdi diyecem ama bizim insanımız onu da az bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

fiyat çok az fazla 1 2 milyar daha inebilirdi diyecem ama bizim insanımız onu da az bulur

Alıntıları Göster
    Bir de merak ettiğim nokta şimdi alıp bi süre sonra 2007si gelicek yazık olacak. Ne zaman gelir acaba 2007 modeller bilgisi olan var mı???
  • quote:

Bir de merak ettiğim nokta şimdi alıp bi süre sonra 2007si gelicek yazık olacak. Ne zaman gelir acaba 2007 modeller bilgisi olan var mı???

Alıntıları Göster
    gercekten o fiyata o araba için fazla.. ben focusun tüm özelliklerini A dan Z ye biliyorum.. bu fiyat arabanın gercek fiyatı değil. yani türkiye şartlarında o arabanın fiyatı eskisi gibi 35-36.. çünkü tamam dolara-euro ya zam geldi ama memur yada çalışan kesime zam gelmedi.. yani kişilerin alım güçleri sabit dururken fiyatlar yükseldi.. şu anda araba alan kişi hem bu yüzden doğan pahalılıktan hemde kredi çekecekse bankaların bu sıralar yüksek olan faiz oranlarından dolayı zarar görür.. bana kalırsa yılın üçüncü yada beklenebilirse dördüncü yarısında araba alınmalı.. yıl sonuna doğru hem arabalar biraz daha gercek fiyatlarına oturacak hem krediler yavaş yavaş ineceke hemde araba 2007 model olacak...

biz arabayı nisan sonunda aldık ve hemde krediliydi.. şu anda arac kampanyalı satış fiyatından ve aracın krediden sonraki toplam fiyatından şuanki paraya göre yaklaşık 8 milyar kadar kar'dayız...

şuanda hem fiyatlar hemde krediler yüksek....

• quote:

Alıntıları Göster
    bu fiat iyidir arabada fena degil arkadaşlar zaten söylenen olursa ekimde bu fiatları ararsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candid

bu fiat iyidir arabada fena degil arkadaşlar zaten söylenen olursa ekimde bu fiatları ararsınız.

Alıntıları Göster
    Ya acayip kararsız kaldım şimdi ya zaten en geç eylülde alıcam En iyisi ağustos sonu eylül başı gibi 2007 almak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: candid

Alıntıları Göster
    ekimde beklenen ne ki aracların fiyatları artacak??? arkadaşlar kesinlikle kulaktan dolma seylere inanmayalım.. çünkü herkes arabasını ve arabalarını sattırmak için herşeyi yapıyor.. sonrada olan vatandaşa oluyor.. giden paramıza ve milletin cebine oluyor

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

hangi bayi bırakdı bu fiyata size bu aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: HeaDMasH

quote:

hangi bayi bırakdı bu fiyata size bu aracı

Alıntıları Göster
    Bence de yaz ayları araba almak için uygun değil. Yıl sonunu beklemek daha mantıklı. Yaz insanı gaza getiriyor. Sanırım bunun farkında olan da sadece biz değiliz. Sıcak hava, tatil, gevşeklik, işler yavaş, deniz, kum = 4-5 milyar YTL. Ama biz bunları bedavaya alıyoruz her gün. O zaman araba alırken niye para verelim!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mengish

Bence de yaz ayları araba almak için uygun değil. Yıl sonunu beklemek daha mantıklı. Yaz insanı gaza getiriyor. Sanırım bunun farkında olan da sadece biz değiliz. Sıcak hava, tatil, gevşeklik, işler yavaş, deniz, kum = 4-5 milyar YTL. Ama biz bunları bedavaya alıyoruz her gün. O zaman araba alırken niye para verelim!!!

Alıntıları Göster
    son zamanlarda gelen zamlarıda düşünürsek fiyat uygun bence ve ford kaliteli bir araç kullanan tanıdıklarım var memmunlar değer bence verdiğin paraya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.