Şimdi Ara

Focus Titanyum dizel sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ford Focus 1.6 TDCi 115 bg Titanyum sedan için soz zamanlarda aranızda fiyat alan/pazarlık yapan varsa fiyatı yazabilir mi ltf?

Bana aytozu gri için 64500 fiyat verdiler en son. Nasıl?

Saygılar

• o para focusa verilmez
  • Bence şu piyasada hiçbir sıfır araç o fiyatları haketmiyor.2. el az kullanılmış daha iyi araç alabilirsiniz mesela mondeo titanium gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: faysalkaya

o para focusa verilmez

+1

Focus ve 64500 TL ikisi aynı cümlede olmuyor yazarken bile zorlandım

Eğer Motor çok önemli değilse 1,3Dizel 45 TL Astra Sedan
    Çok km yapmıyor isen Benzinli Sportage, İX35, Tiguan, ASX al 58-63 arası

Edit: Dizel Qashqai de alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 29 Ocak 2012; 12:12:31 >
  • Biz de araç alacağımız zaman Focus'u baya düşündük ama bu X paket neyin nesi arkadaş ; Titanyum alıyorsun ( güya en yüksek paket) , bir de üstüne bir ton para verip ayrı paket daha alıyorsun ve aracın albenili özellikleri de o pakette , ben Focus'un o parayı hak ettiğini düşünmüyorum hele ki o 16'' tasarım özürlü jantlarıyla alınmaz kesinlikle ...
  • 65 000 tl ve c sınıfı otomatik olmayan dizel araç. Çok mantıklı bir kombinasyon değil. Onun yerine kabak gibide olsa 68 300 tl ye passat 1.6 dizel alırsın. O da pahalı ama hiç olmazsa d sınıfı geniş rahat bir aile aracı.
  • Focusu acayip sevmeme rağmen bence Ford Ocak zammıyla olayı abarttı. Ayrıca C sınıf dizelde otomatik vites seçeneği olmayan nadir modellerden.
    Golf Highline TDI 60.000
    S40 D2 (Full değil) 63.500
    Giulietta Distinctive dizel 64.000
    Superb Active TDI 62.500
    Passat Trendline TDI 68.300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dci-hdi-tdi-ctdi-bu dizel motorlar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jantları değiştirirse belki satış rakamları yükselebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Jantları değiştirirse belki satış rakamları yükselebilir.

Ben Araç almadan önce paraye göre Megan,Astra, Focus (Sedan Dizel) den birini almayı düşünüyordum.
    Para artınca meganı eledim Astra da 38 den 47bine çıkınca focusu hiç anlatmıyorum.
    O kadar para vermemeye karar verdim.

Dizel ve Sedan alacağım derken ASX, Tiguan, İX35, Qashqai Ve Sportage bakmaya başladım
    Tip olarak kesinlikle Sportage ve Dizel secenek Qashqai de karar kıldım. Fazla km yapmadığım için tipide çok
    hoşuma gittiği için Sportage aldım 1 kez olsun dönüp bakmadım. Özellikle Kia Sportage ve Hyundai İX35 Donanım, Güvenlik vb özelliklerine bakıp 60bin olduğunu görünce
    Focusa bir daha bakmazsınız çok km yapıyor ve tip olarak beğenirseniz Dizel Qashqai de çok iyi bir seçenek

Kaç yıl geçti ESP hala opsiyonel galiba Focusda ESP

• Şaka gibi fiyatlar.Keşke zamanında araba alırken biraz daha zorlayıp bu arabalardan birini alsaydım.O zamanki fiyatlarla zorlasaydım alırdım ama artık imkansız oldu.C3 le yaşlanacağım sanırım.
  • Superb Active TDI 62.500
    Passat Trendline TDI 68.300
    focus mu : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Jantları değiştirirse belki satış rakamları yükselebilir.

Style+Plus pakette oldukça güzel bir çelik jant var...Gerçekten beyaz renkle araç çok iyi duruyor.
  • hyundai İx35 60 bine alınabilirken focus 64 bin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.