Şimdi Ara

FONKSIYON TEMELIM OLMADAN ŞU AYT KONULARINI ÇALIŞSAM YAMULUR MUYUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fonksiyon çalışmama daha çok olduğundan bu süre zarfında ayt konularından hiç olmadı yoğun bir fonksiyon bilgisi istemeyen ayt konularını çalışmak istedim.

Sizce;
    Karmaşık sayılar ve 2.dd
    Esitsizlikler
    Logaritma
    Mantık
    Diziler
    Trigonometri' bu konuları çalışabilir mi?
    Zararı olur mu?

Edit; 11.sınıfta fonksiyon temelim olmamasına rağmen Triyi çok sağlam anlamıştım.

Edit; 12.sinif, eşit ağırlığımı.
    Edit; Başka konu eklenebilinir mi?

• Ana sayfa up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu çalışırsın sıkıntı olmaz da hiçbir şey bilmiyorsan temel olarak bi göz geçir. bazen soru bankalarının içinde diğer konularla ilişkili sorular gelebiliyor.
  • Fonksiyon calismana neden cok onu anlamadim? Bu konulara calisma fonksiyon hallet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzeysel bile olsa bence ilk olarak Fonksiyon çalışıp sonra diğer konulara başla. Zaten öyle çok aman aman bir konu değil fonksiyonlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt mat konuları tam oturmuyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam fonksiyon 345 gibi kitaplarda son konu olduğundan daha oraya gelmeme çok var

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoğurtlu Ayran

Hocam fonksiyon 345 gibi kitaplarda son konu olduğundan daha oraya gelmeme çok var

Son konu olmasi neyi degistiriyor ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    ayt mat sbsini söylüyorsan oradaki fonksiyon ötf yani özel tanımlı fonksiyonlar.
  • hocam logaritma eşitsizlik,dizilerde dahi temel fonksiyona dayalı ama bir eşit ağırlıkçı ve 12 isen konuları da hızlıca bitirmek amacınsa kitaplarda çok rastlamazsın. trigoda da arada olur sin cos grafiklerinde falan.2.dd falan da gidip de grafik sormaz. sorarsa her testte 1 tane sorar yani sen bu konuları temizce bitirmeye bak ama fonksiyonsuz da olmaz en son da olsa fonksiyona da bak ( fonksiyonu bu sene halleden kankan olarak söylüyorum D: )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.