Şimdi Ara

Force Bow?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar oyuna bi ara vermiştim zamanında bir sürü char ile oynadım +70-80 şimdi bir iki ark ile tekrar grrdik farm yapıyoruz lvl kasmadan önce ama benim bir sorum var aklmdaki build pacheon fire force sizce force nasıl olur bir okçu için..

Edit:Arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim charda ümit yoksa o kadar kastığım sp boşa gitsin istemem..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Caty] -- 21 Ocak 2011; 19:38:02 >

• up..
  • Pvplerde tüm çinli charlara karşı açıkca üstün olursun eu charlarda cleric yanbuildine sahip kişilere pek birşey yapamazsın fakat 110da stun açılması onlar içinde sinirbozucu bir durum olur
  • Strlerde bana göre 3. build kesinlikle force olmalı.Sağlam bir phy ve critical ratio'a sahip bir silah ile cok iyi işler yapabilirsin.Defansı cleric bi char ile veya iyi bir set ile dengeleyebilirsin.(Zaten oyundaki 100+ charların %90ında NOVA var.)Light'ın eksikliğini ise druglarla falan tamamlarsın gibime geliyor.

Tam olarak anlatmak istediğim;

• Oyundaki en iyi build.Tüm ch ve eu ların büyük ısmını denedim.Su an 107 force bowum var.. Full+Full nova..Nova+10 bowuda var 109 a kadar karşısında durucak adam yok.. 110 olunca hiç olmayacak..Ama şu bir gerçekki itemlerin iyi olmassa eularda zorlanıcaksın..Ama bu zorlanmayı gerektiğinde kombo ile aşıyorum..

Bu benim görüşüm tüm buildlerden üstün oldugunu düşünüyorum.. ( denemiş biri olarak )
  • Saolun arkadaşlar force kasıcam..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

Strlerde bana göre 3. build kesinlikle force olmalı.Sağlam bir phy ve critical ratio'a sahip bir silah ile cok iyi işler yapabilirsin.Defansı cleric bi char ile veya iyi bir set ile dengeleyebilirsin.(Zaten oyundaki 100+ charların %90ında NOVA var.)Light'ın eksikliğini ise druglarla falan tamamlarsın gibime geliyor.

Tam olarak anlatmak istediğim;

Videolara aldanmayın derim, gerçekten tecrübe etmek başka video izlemek başkadır. Videolarda nedense herkesin yaptığı karakter built'i kral oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Iron Force
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynaması en zevkli char yapılandırması hem pvp de hemde iyi bir silah ile uniqlerde avantajlı 90 cap ta +7 12 crt force bow ile serverdaki bircok saglam charı pvp de yatırıyordum yalnız pvp icin herzaman tecrube onemli bu yapılandırmada. eu charlar olarak warrior lar zorluyor pvp de wizler ve digerleri warior kadar zorlamıyor cin charlar hic zorlamıyor.

uniq te seytanı bircok kere kestim 90 lvl maxta

sonrasında charımı sattım bir yıl oyunu bıraktım simdi yeniden eski charımı aldım oyuna devam ediyorum.97 lvl deyim suan.
    eu acmıyım cin char acıyım dersen kesinlikle ilk tercih yapılandırmada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.