Şimdi Ara

Ford Cmax TDCİ motor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba. 2004 Ford cmax 1.6 TDCİ Ghia bir araç buldum, almayı planliyorum.Computeste soktum.Sadece bir çamurluk boyali çıktı. Kafami karıştıran ise motor durumu. 110 beygir araç 92 beygir güç üretti. Usta Turbonun arizali olduğunu, bu sonucun bu yüzden boyle çıktığını soyledi. Araç şehir dışında, bi arkadaş vasıtasıyla baktirdim.
    1.motor %83 çıkmış oluyor, bu araç alınır mi, motor masraf çıkartacak bi durumda midir.
    2. Usta guc kaybinin turbodan kaynaklandığını bilebilir mi, yani turbo değişse motor gücünü normale dönmeme ihtimali var mi, sıkıntının motordan kaynaklanma ihtimali var mi.
    3. Fiyat 30.000 TL uygun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Km bilgisi nedir. Ayrıca usta turboya bakıpmı söyledi hu araç bu kadar güç kaybetmiş diye bir dymo teatlerin yanılma payını hesapldımı.

• Bizde 2005 model cmax var turbo arzalı ise hiç bulasma zaten fiyatıta arzalı bir arabaya göre yuksek tubo 3 bin tlbelkide daha fazla masraf cikartabilir

• Km139bin. 2009 dan bu yana orijinal görünüyor. Turbonun yağ kaçırdığını yazmış rapora. Arkadaşıma da turbo arızalı değişmesi gerekebilir demis

• Turbonun 1500 liraya değiştirilebileceğini ogrendim

• turbo zaten güc veren birinci faktör. revize de yaptırılabilir yada değişince sorun olacağını sanmam güzel kullanım ile 100 bin gider. alınabilir bir araç biraz fiyat düşünüz. biraz kullanıp da sonradan da tamir yoluna gidilebilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri37781 -- 23 Nisan 2015; 14:31:54 >
  • Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dilemma17 D kullanıcısına yanıt
    Bende aynı aracın 2006 modeli var.bana göre taş gibi araba sağlamlık bakımından yağını-filtrelerini(hava filtresini yılda 2 kere değiştir) zamanında değiştir tamircinin yüzün görmezsin motor biraz gürültülüdür yakıtı iyi çekişi iyi
  • Dizel ikinci elde alıcıyı en çok korkutan parça turbo zaten. Sorunun kesinlikle turbo kaynaklı olduğunu tespit ederseniz aracı alın, turbosunu da hemen değiştirin, kafanız rahat bir şekilde kullanın.
  • Hocam aracı bir Ford servisine gösterin Turbo arızası öyle az bir güç kaybı yaşatmaz araçta.

• Tdci can yakar. 40.000 de motor yemiş araçlar (evet lar ) biliyorum. Uygun fiyatlı almaya bakın.

• dilemma17 D kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından önce 95 bindeki Güvenlik paketlisini 29 a vermiştim. Kaportada boya vurklar vardı, lastikler de değişicekti. Fiyatlar biraz yükseldi anlaşılan...
  • Cevap yazan herkese teşekkurler. Fiyat düşmedi, vazgectim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.