Şimdi Ara

Ford Fiesta 2006 ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ford Fiesta 2006 comfort benzinli araca sahibim. Çok severek aldıgım bu arabada bazı noktalar beni düşündürmekte. En belirgin 3 olumsuz yonu hakkında aynı araca sahip olan arkadaşlara danışmak istiyorum

1-Sürat olarak 110 km ye gelindiginde ve bu sürat aşıldıgından benzinli araç olmasında ragmen inanılmaz bir gurultu ve ugultu duyuyorum.

2- Yagmur yagdıgında yol kenarındaki çamurlar sanki arabanın içerisine giriyormuşçasına sesler geliyor.

3- Genel olarak bi ses yalıtımı şikayetim var

Aynı araca sahip arkadaşlar neler düşünüyorlar acaba. Fikirlerinizi almak isterim.

Görüşmek üzere
    Hoşçakalın

• öncelikle benzinli arabalar zaten 100 den sonra ses yapöaya başlar heleki seninki gibi küçük motorlu bir araç 100den sonra motor sesi gayet normal .
    sen bide 140 150 lerde gör asfalt ve rüzgar sesi ile birleştimi hiç durulmaz içinde.küçük arabalarda izolasyon sorunu olacak.

diğer çamur seside zannedersem şır şır diye ses gelir.o seste gayet normal her araçta olabilen bi sestir.

kapı fitillerine bak.eğer fitillerden içeride herhangi bir çamur varsa o zaman fitillerde problem vardır.
  • arkadas ses duymamak istiyorsan, passat alacan.. (H)
  • allah aşkına ne alakası var şimdi passatla yaa....adam ne sormuş sen ne cevap veriyosun...

sen ford fiesta diyosun da 2001 ford focus ghia da da benzer olaylar oluyordu...çamur sesi 100ü geçtikten sonraki uğultu ve yol sesi falan dediğin gibiydi bunlar ford için normal şimdi üst modelleri küçüklere göre daha iyileştirmişler ama genel olarak fordda var bu...ama serviste düzeltilebilir sanırım git bi dene eğer olmazsa 200 dolarına kıyıp ziebartta izolasyon yaptırırsın ...
  • arkadaşım,ses izolasyonu sorunu fiestalarda var,çamur sesi de büyük ihtimal normaldir ve sebebi izolasyondur,
    sonradan yapılan izolasyonlar da etkili olabilir ama tahminin %30 falan keser sesi onun dışında sadece kafana takmayıp alışmalısın diyebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydos

arkadas ses duymamak istiyorsan, passat alacan.. (H)

passat'a kadar alınabilecek çoook sessiz araç var
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

öncelikle benzinli arabalar zaten 100 den sonra ses yapöaya başlar heleki seninki gibi küçük motorlu bir araç 100den sonra motor sesi gayet normal .
    sen bide 140 150 lerde gör asfalt ve rüzgar sesi ile birleştimi hiç durulmaz içinde.küçük arabalarda izolasyon sorunu olacak.

diğer çamur seside zannedersem şır şır diye ses gelir.o seste gayet normal her araçta olabilen bi sestir.

kapı fitillerine bak.eğer fitillerden içeride herhangi bir çamur varsa o zaman fitillerde problem vardır.

+1
  • Kapı fitillerinden yapmaz o sesi. Onlar sadece gıcırdıyor. Ama fiestaların motor yalıtımı çok iyi değil. Gürülti ondan oluyodur. Lastik-rüzgar sesi ise o sınıftaki araba için normal. Yaklaşık hepsi verir o sesi merak etmeyin yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.