Bildirim
Ford focus 2004 Confort ile opel astra ve vectra 2001 modeller karşılaştırıp
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
focus iyi -
trbartin şu arabalar arasına astra yazıyorsun ya bir şey demiyorum her koşulda focus çünkü o bir FORD -
focus daha performanslı ve daha iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 1 Temmuz 2007; 20:45:52 > -
Bencede focus arkadaşımm -
ford focus confort 1.6 için en uygun LPG modeli hangisidir. -
ARKADAŞLAR BENİMDE FOCUSA KARŞI BİR HAYRANLĞIM VAR ÖZELİKLE HATCBACK'LERE AMA BU ARABALAR HAKKINDA TEKNİK BİRAZ YARDIMA İHTİYACIM VAR. KRONİK ARIZALARI VARMIDIR YAKIT NE KADAR YAKAR ŞEHİRİÇİNDE GİBİ -
Arkadaşım evin önünde bir adet 2005 focus I HB GHIA ve astra NB elegance 2001 duruyor ikiside nereyse aynı KM DE aklın varsa opele hiç bulaşma ben sana şöyle yazayım periyodik bakımlar harici yıllık 600ytl gibi abuk sabuk onarım maliyetleri çıkarmışki özellikle yetkili serivste fiyat çıkartıp inadına özel serviste ucuza yaptırmamıza rağmen. Şu var Türkiye de bir kısım astra ve opel hastası nüfus oluştu GM herhalde onların can kurtarıcısıdır.Bu kadar OEM ci markaya az rastlanır hem oem ci hem pahalı. -
ekonomi yakıt ve yedek parça konusunda ford zaten opelden daha iyi bunu bilmeyen yok.
ama bence daha objektif cevaplar almak istiyosan bu sorunun sorulacağı topik ford topiği olmamalıydı.
şuda bir gerçekki başka topiktede olsa sorduğun sorunun cevabı kesinlikle focus olurdu zaten..
saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: trbartin
Ford focus 2004 Confort ile opel astra ve vectra 2001 modeller karşılaştırıp bu araçların hangisinin daha ekonomik(yakıt ve yedek parça) ve kullanım açısında iyi olduğu hakkında yardım
-
Şehirler arası :5,9 litre ( izmir- fethiye)
Şehir içi: 9,5 litre ( izmir şehir içi) aracımın yol bilgisayarı verileri. ölçüm yaptığımda aynı çıktı aşağı yukarı.
Ama tavsiyem LPG dönüşüm. Şehirler arası 150.000 Tl nin altına iniyor..... Ben taktıralı 3 ay oldu çok memnunum... -
Opel Vectra ve Ford Focusmu?Focus Vectranın yanından geçemez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X