Şimdi Ara

FORD FOCUS ECOBOOST (180 HP) HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fd6 kullanıcı olarak aracımı değiştirme arifesindeyim.Bahsettiğim araç hakkında araştırma yaptım sizinde bilgilerinize danışmak istiyorum + yönleri ve - yönleri nedir performans olarak nasıldır yakıtı yol tutuşu ne durumdadır.sormak istediğim başka bir şeyde focus eb lerin diğer focuslara gore fiyatı daha düşük bunun sebebi nedir. 21 yasındayım yaşıma uygun bu bütcede tavsiye edebileceğiniz başka araç varmıdır iyi forumlar..

• Bir kez kullandım, çok sağlam gidiyordu. Performansı gerçekten müthişti.
  • Yakıt olarak nasıldı bir bilginiz varmı
  • Bu araç hakkındaki en kapsamlı testin linkini PM olarak gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 29 Nisan 2014; 14:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakar, çok kaçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Bu araç hakkındaki en kapsamlı testin linkini PM olarak gönderdim

Teşekkürler bakıyorum
  • Aynı şartlarda, aynı zamanda ve aynı parkurda sakin kullanımda Golf 7 1.4 TSI 122 hp DSG'den çok az bir farkla az yakıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynı şartlarda, aynı zamanda ve aynı parkurda sakin kullanımda Golf 7 1.4 TSI 122 hp DSG'den çok az bir farkla az yakıyor.

performans olarak kim önde peki
  • quote:

Bu araç hakkındaki en kapsamlı testin linkini PM olarak gönderdim

Bi linkte bn alabilirmiyyim???

• Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Performansı belirtmeye gerek yok. 180 hp;)

Golf 7 1.4 Tsi DSG'den az yaktığına inanmayanlar olacaktır. Bu nedenle ilgili testin linkini de Pm olarak gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 29 Nisan 2014; 14:26:46 >
    Uygun olmasının tek nedeni ülkemizdeki yakıt fiyatları.. Yaklaşık 9-10 litrelik yakıt tüketimi herkesin altından kalkabileceği bir şey değil. Buna birde 182hp gücün verdiği adrenalin eklenince ayağınıza hakim olmak zorlaşır,hakim olamazsanızda 12-13 litrelik tüketimi göze almak gerekir. İşte fiyat uygunluğuda bundan kaynaklı,ancak ben buna katlanırım derseniz piyasadaki bu fiyata en iyi performans ve donanım araçlarından biridir.

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Size de gönderdim. Karşı tarafın müsaadesi ve forum kuralları gereği farklı bir forum sitesinin adresini burada paylaşamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Uygun olmasının tek nedeni ülkemizdeki yakıt fiyatları.. Yaklaşık 9-10 litrelik yakıt tüketimi herkesin altından kalkabileceği bir şey değil. Buna birde 182hp gücün verdiği adrenalin eklenince ayağınıza hakim olmak zorlaşır,hakim olamazsanızda 12-13 litrelik tüketimi göze almak gerekir. İşte fiyat uygunluğuda bundan kaynaklı,ancak ben buna katlanırım derseniz piyasadaki bu fiyata en iyi performans ve donanım araçlarından biridir.

Hocam yakıtı 50-60 kuruşa kadar sorun değil çok kullanmıyorum zaten birde öğrenmek istediğim focusun hangi motoru kullanıyor atmosferik değil sanırım
  • quote:

Performansı belirtmeye gerek yok. 180 hp;)

Golf 7 1.4 Tsi DSG'den az yaktığına inanmayanlar olacaktır. Bu nedenle ilgili testin linkini de Pm olarak gönderiyorum.

bir link de ben alabilir miyim?
    1.6 turbo motor. 182 hp/240 nm tork.

Hocam aracı kullanacağın parkur nasıl? Yoğunluk, trafik, uzunluk vs??

• Bu testlerde gerçek değerlere ulaşmak için aynı testi 2nci kez farklı şöförlerle de yapmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Yakıt olarak nasıldı bir bilginiz varmı

Bir dergide Astra 1.6Turbo , BMW 118i , Golf 1.4TSI ve Focus 1.6 EB testi vardı, forumda falan verildi bu test. O testte en az yakan Focus 1.6 EB idi.

Test buydu :http://www.autoshow.com.tr/bmw-1-serisi-tum-rakiplerine-karsi-HaberDetay/2850.aspx
    Tabiki atmosferik değil,son yılların modası turbo besleme. En bilindik örnek TSI ne ise ecoboost'ta o. Gerçekten güzel bir gidişi vardır,eğer bütçe uygunsa son 3 senesini yeni focus'a ayıran biri olarak kesinlikle tavsiyemdir.

• quote:

1.6 turbo motor. 182 hp/240 nm tork.

Hocam aracı kullanacağın parkur nasıl? Yoğunluk, trafik, uzunluk vs??

Normal günlük işlerimde kullanıcağım , özel bir şey için almıyorum şuan fd6 civic var performansı fena değil ama tatmin olmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Tabiki atmosferik değil,son yılların modası turbo besleme. En bilindik örnek TSI ne ise ecoboost'ta o. Gerçekten güzel bir gidişi vardır,eğer bütçe uygunsa son 3 senesini yeni focus'a ayıran biri olarak kesinlikle tavsiyemdir.

Hocam 45 bin tl bütcem var bulabilirm umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 29 Nisan 2014; 15:24:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.